ONLINESTUDIES

Privește 2 Masterate de Administrarea Afacerilor în Administrație Masterat în Administrarea Afacerilor Online

MBA este prescurtarea pentru un Master in Business Administration, care este un grad post-universitare, care necesită, de obicei, finalizarea în prealabil de o diplomă de licență. pe termen lung Cu toate acestea, în unele cazuri, dovedite, experiență relevantă de muncă vor fi suficiente. absolventi de MBA intra la locul de muncă pregătită să-și asume o poziție de management.

Ce este un MBA on-line în Digital Business Administration? Acest program de gradul este conceput pentru a exprima realitățile în schimbare ale lumii de afaceri. Digitală nu mai este viitorul, aceasta este realitatea prezentă pentru majoritatea tuturor întreprinderilor. Un MBA în Digital Business Administration include multe dintre aceleași clase principale ca un MBA tradiționale, inclusiv de marketing, strategia de afaceri și de contabilitate. Diferența este că un program de gradul în administrarea afacerilor digitale se va concentra asupra modului de a efectua aceste diverse abilități într-un mediu digital.

Una dintre cele mai mari beneficii pentru absolvenții de un MBA în programul Digital Business Administration este că acestea vor fi pregătiți pentru a aborda realitățile moderne de pe piață și va fi bine gata-pentru a se adapta la schimbările viitoare pe măsură ce tehnologia evoluează. Ei primesc o gamă largă de competențe legate de afaceri, în plus față de abilități de viață, cum ar fi conducerea și organizarea.

Prețul de școlarizare și taxe pentru un program de MBA on-line se schimbă de la școală la școală și de la țară la țară. În scopul de a obține o mai bună idee de ceea ce ar putea fi cheltuielile exacte, contactați biroul de admitere la instituția de învățământ aleasă.

Cu combinația sa de abilități practice, metodologia de cunoaștere și transmite-gândire teoretică, un MBA în Digital Business Administration oferă absolvenți cu o gamă largă de oportunități de carieră. Câteva exemple de posibile titluri de locuri de muncă sunt manager de marketing digital, manager de operatiuni de afaceri, consultant de e-business și manager de vânzări.Absolvenți de multe ori pot găsi de lucru în corporații mari, mici de start-up-uri, și sectorul privat sau public.

Există programe de MBA on-line specializate în administrarea afacerilor digitale fiind oferite la numeroase institutii de invatamant din intreaga lume. Pentru că mulți sunt 100 la sută on-line, poti studia de oriunde. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

2 Rezultate din Administrație Filter

Master of Business Administration - Program internațional acreditat MBA

Swiss School of Management, Rome Italy
MBA 1-an
MBA 1-an
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Școala Elvețiană de Management adoptă misiunea de a fi un furnizor principal de educație și formare în afaceri, cu accent pe afaceri și management internațional. Subliniem pra ...

Citeste mai mult

MBA managementul resurselor umane și managementul talentelor

AKAD University
MBA
<
Frecvență redusă
<
18&nbsp;-&nbsp;24 luni
Germană
Online

Ei sunt interesați de personal și de gestionare a personalului de dezvoltare profesională, cu care doriți să se extindă prima diplomă universitară pentru îmbunătățirea oportun ...

Citeste mai mult