ONLINESTUDIES

Vezi tot Masterate în în Administrarea Afacerilor în Administrație Online în Germania 2020/2021

Un Masterat în Administrarea Afacerilor este un program de studiu care îi poate ajuta pe studenți să își îmbunătățească și să își diversifice setul de competențe. Multe școli oferă programe de MBA fie online sau part time, astfel ca studenții care sunt ocupați cu munca sau familia să își poată continua educația într-o manieră convenabilă.

Studenții la un program de administrație aleg adesea un subiect principal de studiu în administrație publică sau privată. În cadrul acestor domenii, unii studenți se specializează în contabilitate, management de proiectare și afaceri internaționale sau relații publice.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Contactează Școli Direct Cea Mai Bună Masterate în în Administrarea Afacerilor în Administrație Online în Germania 2020/2021

1 Rezultate din Administrație, Germania Filter

MBA managementul resurselor umane și managementul talentelor

AKAD University
MBA
<
Frecvență redusă
<
18&nbsp;-&nbsp;24 luni
Germană
Online

Ei sunt interesați de personal și de gestionare a personalului de dezvoltare profesională, cu care doriți să se extindă prima diplomă universitară pentru îmbunătățirea oportun ...

Citeste mai mult