ONLINESTUDIES

Vezi toate cele 2 Masterate în în Administrarea Afacerilor în Administrație publică Masterat în Administrarea Afacerilor Online

Pentru cei care caută să obțină o mai bună înțelegere a lumii de afaceri și esențiale de bază de administrare a afacerilor, un MBA este de multe ori o opțiune mare. Acest program de master postuniversitar învață abilitățile practice necesare pentru a lucra în mediul de afaceri de azi.

Ce este un MBA on-line în serviciile publice? În centrul acestui grad este construirea unei baze solide de afaceri în studenții care îi vor ajuta să prospere în situații reale. Cursuri pot include marketing, finanțe, contabilitate, leadership si management, operatiuni strategice și resurse umane. Elevii vor, cu toate acestea, de asemenea, să învețe cum să folosească aceste abilități în mod specific de ajutor în funcționarea cu succes a întreprinderilor din sectorul serviciilor publice.

Un MBA în Serviciile publice ajută absolvenții să înțeleagă realitățile complexe cu care se confruntă sectorul național și internațional de servicii publice.Ei înțeleg nu numai aspectele sociale care afectează sectorul serviciilor publice, dar aspectele de afaceri pe care trebuie să vină împreună pentru gestionarea cu succes a unei companii din industria serviciilor sociale.

Costul de școlarizare pentru un MBA depinde în mare măsură de universitatea aleasă sau instituție de învățământ. Alți factori, cum ar fi locația și durata, pot influența, de asemenea, costurile. Cel mai bine este să contactați departamentul de admitere la școală aleasă în mod direct pentru a afla mai multe informații.

La finalizarea unui MBA în serviciile publice, absolvenți de program se găsesc adesea în măsură să intre în domeniul serviciilor publice la un nivel de management. Există opțiuni de a lucra pentru guvernul local sau național, organizații private și organizații non-profit, sau pentru inițiative internaționale de mari dimensiuni, cum ar fi Organizația Națiunilor Unite. titluri de locuri de muncă posibile sunt manager de program, director de dezvoltare, consultant administrație publică și director de dezvoltare a comunității.

Dacă sunteți în căutarea de a combina studiile cu un loc de muncă full sau part-time sau în jurul valorii obligațiilor familiale, studiind on-line poate fi o opțiune mare. Există universități și colegii din întreaga lume care oferă un MBA on-line în serviciile publice. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

2 Rezultate din Administrație publică Filter

Master Of Business Administration / Administraţie Publică

University of Phoenix Online
MBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Online

Master of Business Administration / Public Administration program este conceput pentru a îmbunătăţi abilităţile de management studenţii trebuie să funcţioneze eficient în cadr ...

Citeste mai mult

MBA Cu Concentraţia în Administraţia Publică

Columbia Southern University
MBA
<
Frecvență redusă
Online

Scopul lui CSU Programul de MBA si programe de MBA de concentrare este de a produce lideri excepţionale. Aceste programe oferă oportunităţi pentru adulţi să dezvolte cunoştinţ ...

Citeste mai mult