Programe MBA & EMBA Online

Programele de MBA și EMBA online sunt concepute pentru continuarea dezvoltării personale în domeniul afacerilor și sunt oferite de către mai multe universități și școli de afaceri de top din întreaga lume.

Programele de Afaceri online sunt numeroase și sunt disponibile practic în toate țările. Cele mai populare programe de afaceri online sunt Afaceri Internaționale, Marketing, Antreprenoriat, Economie, Management, Conducere și Management de Proiect.

Varietatea programelor diferite de Afaceri online poate fi copleșitoare - nu lăsa asta să te oprească! Începe-ți căutarea aruncând o privire la cele mai populare programe de Afaceri online enumerate mai jos.

MBA-uri Online adăugate recent

Lynn University

Managementul Aviației MBA

Ianuarie 20, 2018
Urmărirea unui avion on-line MBA este o modalitate incredibilă de a deschide noi oportunități în administrarea aeroportului și afacerea de gestionare a căilor aeriene din lume. Cu această specializare, puteți obține o bază de cunoștințe care se aplică problemelor și provocărilor care se confruntă cu lumea de zbor.

University of Southern California

MBA Online

Ianuarie 20, 2018
Ca o școală de afaceri recunoscută la nivel internațional, USC Marshall este mândră să introducă Online Master of Business Administration: un program îndrăzneț care valorifică potențialul formatului online și îi salută pe studenți în familia mai mare de troieni, care este mai mare de 390 de membri puternici.

Miami Hotel School of Innovation

Master Online De Administrare A Afacerilor (MBA)

Ianuarie 18, 2018
Programul nostru online MBA vizează profesioniști ocupați din întreaga lume care doresc să-și extindă competențele manageriale și să dobândească noi abilități.

Universități în România

Schimbă locația

Ce Sunt Studiile de Afaceri Online?

Studiile de Afaceri Online sunt programe academice oferite la școli de afaceri de top din întreaga lume prin e-learning și internet. Domeniile cheie de afaceri din care constau majoritatea programelor de Studii de Afaceri online sunt Finanțe, Marketing, Comportament Organizatoric și Contabilitate. În fiecare dintre aceste domenii sunt disponibile mai multe specializări și concentrații. Programele de Studii de Afaceri online sunt disponibile la nivel academic de licență, universitar și postuniversitar.

Care sunt beneficiile urmării unui program de Afaceri online?
Studiile de Afaceri online le oferă studenților șansa nu numai de a deveni experți în profesia pe care au ales-o, dar și cea de a învăța cum să rezolve probleme, să facă față provocărilor și să ia decizii. Absolvenții programelor de studii de Afaceri online au șanse mai mari de a se angaja sau de a fi promovați de o organizație de top în sectorul privat sau public. În plus, formatul online al acestor programe foarte moderne de afaceri îi implică pe studenți într-o experiență educațională riguroasă și comunicativă. Studenții la afaceri care studiază online comunică cu profesorii și colegii prin conferințe video și audio, e-mail, forumuri și software multi-media de e-learning. Un alt beneficiu esențial este că studiul online se potrivește în aproape orice program, având loc la orice oră - zi sau noapte.

Ce studiem la un program de Afaceri online?
Programele de Afaceri online sunt oferite pentru o varietate de discipline academice și tipuri de program. Studenții pot învăța Management de Proiect, Vânzare în Modă, Afaceri Internaționale, Investiții Imobiliare, Administrarea Sistemului Medical, Banking, Conducere și multe altele. Programele de MBA și EMBA sunt disponibile și online la multe din școlile de afaceri de top din întreaga lume. Unele dintre aceste programe de Masterat în Administrarea Afacerilor sunt mai generale, pe când altele sunt concepute în special pentru profesioniștii cu experiență într-un anumit sector de afaceri.

Care sunt costurile pentru un program de Afaceri online?
Costurile urmării unui program de Afaceri constau din taxe de școlarizare, impozite și alte cheltuieli. Acestea variază mult de la o școală de afaceri la alta. Contactând școala direct vei putea obține informații mai clare legate de astfel de taxe, inclusiv un total și împărțirea costurilor pentru un program de Afaceri. Costul pentru un program de Afaceri online este probabil asemănător cu cpstul pentru un program de studiu în campus, deși studenții online au posibilitatea de a economisi bani prin a nu face naveta. Este important să contactezi direct școala pentru a afla mai multe informații legate de costurile pentru oricare program de Afaceri care ți se pare interesant.

La ce fel de îmbunătățire în carieră te poți aștepta cu un program de Afaceri online?
Absolvenții unui program de Afaceri online raportează o creștere marcantă în îmbunătățirea lor profesională după terminarea studiilor. Statisticile arată că absolvenții de la anumite program de Afaceri (precum MBA sau EMBA) și-au mărit șansele de a fi luați în considerare pentru o promovare, au mai multă mobilitate și sunt mai bine pregătiți pentru a face față provocărilor legate de conducere și antreprenoriat.

Care sunt cerințele pentru un program de Afaceri Online?
Premisele pentru un studiu de Afaceri online depind în funcție de program. De exemplu, majoritatea programelor postuniversitare de Afaceri necesită ca studenții să aibă o anumită medie minimă de la studiile lor universitare, să demonstreze competență în limba de predare și să își prezinte notele de la examenele de admitere postuniversitară precum GMAT sau GRE. Odată admiși la un program de Afaceri online, studenții trebuie să finalizeze cursurile și evaluările. Mulți studenți la Afaceri profită de ocazia oferită de școala lor de afaceri de a obține experință practică printr-un stagiu sau plasament. Unele școli le cer studenților și să completeze o cercetare independentă și să își prezinte teza sau disertația la finalul semestrului.

De ce să urmezi un program de Afaceri Online?
Programele de Afaceri online sunt oferite la universități și școli de afaceri din întreaga lume: în SUA, Spania, Polonia, Marea Britanie, Elveția, Kenya, Africa de Sud, Rusia, Singapore, Australia, Belgia, Turcia, Costa Rica, Columbia, Peru, Brazilia și multe alte țări. Citește informații mai detaliate despre studiul Afacerilor online în aceste țări și contactează direct biroul de admitere al școlii care te interesează.