MBA online

Proiectat pentru profesioniști hotărâți, cu gândire în perspectivă, cu cel puțin trei ani de experiență de management, Universitatea din Birmingham, AMBA, acreditată 100% Online MBA, combină atât calitatea, cât și flexibilitatea.

Livrat 100% on-line, permite studenților să aibă ocazia de a învăța cele mai recente abilități de afaceri critice, principii de operare și tehnici de gestionare alături de munca lor - și a pus testul în timp real pentru un succes mai mare la locul de muncă.

"Nu a fost nevoie de prea mult timp pentru a concluziona că Universitatea din Birmingham a fost alegerea potrivită pentru mine datorită reputației cadrelor universitare, claselor mondiale și rezultatelor cercetării. Am fost convins că voi obține tot sprijinul necesar în timpul tranziției și transformării în lumea afacerilor ", a spus Kathirvel Balakrishnan, Online MBA.

De la început, veți avea acces la sfaturi de angajare și coaching individual, pentru a vă confirma obiectivele, ajutându-vă să vă avansați cariera chiar mai departe. Îmbunătățiți-vă cunoștințele practice și efectuați-le la cel mai înalt nivel în managementul afacerilor globale.

Dacă sunteți destul de nou față de principiile afacerii globale sau dacă doriți să vă îmbunătățiți cariera într-o poziție de conducere, puteți fi interesat de AMBA-Acreditat Online MSc International Business.

Realizați ambițiile dvs. de afaceri

Programul este predat de experți care oferă o experiență internațională diversă, oferind o perspectivă cuprinzătoare asupra provocărilor globale de afaceri de astăzi. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a progresa în rolul dvs. actual sau de la capul de propria afacere, completarea Online MBA vă va oferi abilitățile și încrederea de care aveți nevoie pentru a face un impact mai mare în lumea afacerilor.

Prezentarea modulului:

Studierea MBA online durează aproximativ 2,5 ani pentru a finaliza. Acesta este un program de 180 de credite (inclusiv o disertație de 60 de credite).

Anul unu module de bază - credite

 • Marketing - 10
 • Managementul operațiunilor - 10
 • Afaceri Internaționale - 10
 • Contabilitate și Finanțe - 10
 • Comportamentul organizațional și managementul resurselor umane - 10
 • Strategie - 10

Anul două module - credite

 • Economie și politică economică pentru afaceri * sau gestionarea operațiunilor de servicii - 10
 • Integrarea critică în management * sau strategia de marketing - 10
 • Economie și politică economică pentru afaceri * sau managementul schimbării - 10 *
 • Antreprenoriat și inovare * sau Corporate Finance - 10
 • Integrarea critică în management * sau strategie avansată - 10
 • Antreprenoriatul și inovarea * sau afacerile în societate - 10

* Oferim module repetate pentru a permite o mai mare flexibilitate

Anul trei disertație - credite

 • Disertație - 60

"Cu fiecare modul nou, sunteți încurajați să vă ridicați la noi provocări într-un domeniu diferit și extrem de relevant, creând o versiune mult mai rotundă și mai reușită a sinei tale profesionale. Dacă doriți să vă accelerați cariera, aș recomanda cu fermitate aplicarea. "Harriet Jeckells, Online MBA.

Dacă sunteți destul de nou față de principiile afacerii globale sau dacă doriți să vă îmbunătățiți cariera într-o poziție de conducere, puteți fi interesat de AMBA-Acreditat Online MSc International Business.

Universitatea din Birmingham Online MBA a fost conceput special pentru manageri care lucrează deja în afaceri și încearcă să-și consolideze înțelegerea într-un mediu de clasă mondială.

Există trei prize pe an. Elevii se pot alătura programului în martie, iulie sau octombrie.

Pentru a fi acceptat în MBA Online, solicitanții trebuie să aibă:

 • Cel puțin o diplomă superioară de clasa a doua sau o diplomă postuniversitară de la o universitate din Marea Britanie
 • 3.5 GPA
 • Două referințe
 • O declarație de intenție
 • Minim 3 ani de experiență profesională la nivel de conducere

Pentru studenții internaționali, se aplică cerințele standard în limba engleză. Trebuie să aveți un IELTS 6.5 cu nu mai puțin de 6.0 în orice bandă.

Dacă nu dețineți trei ani de experiență profesională la nivel de conducere, ați putea fi interesat de AMBA-Acreditat Online MSc International Business.

Pentru informații detaliate despre prețuri și pentru a afla mai multe despre metodele de plată disponibile, vă rugăm să solicitați informații și un membru al echipei de admitere va fi în contact pentru a discuta despre întrebarea dvs.

Program predat în:
 • Engleză
University of Birmingham Online

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Birmingham Online »

Ultima actualizare Iunie 2, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Oct 2019
Mart 2020
Iulie 2020
Duration
30 luni
Part time
Price
19,175 GBP
* Prețurile pot fi modificate în fiecare an academic.
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019, Mart 2020, Iulie 2020
Termen limită de aplicare

Oct 2019, Mart 2020, Iulie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date