Citește Descrierea Oficială

MBA online

Primul MBA on-line 100% on-line care urmează să fie acreditat de Asociația de MBA (AMBA) combină calitatea cu flexibilitatea pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a efectua la cel mai înalt nivel în managementul afacerilor la nivel mondial.

Realizați-vă ambițiile

Proiectat pentru profesioniști hotărâți și cu gândire îndelungată, cu o experiență de management de cel puțin trei ani, programul nostru on-line de MBA complet acreditat vă va ajuta să vă propulseze un succes mai mare, indiferent dacă doriți să progresați în rolul dvs. actual sau să vă conduceți propria afacere.

Online MBA de la Universitatea din Birmingham este condus de către recunoscut la nivel global Birmingham Business School. Suntem cea mai veche si cea mai stabila scoala de afaceri din Marea Britanie si am fost prima universitate care a fost acreditata de AMBA pentru un MBA Online de 100%. De asemenea, suntem acreditați de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) și Sistemul European de Îmbunătățire a Calității (EQUIS), care ne acordă o acreditare triplă, confirmând poziția noastră de elită alături de doar câteva dintre școlile de afaceri din lume.

Numit al 5-lea în Marea Britanie pentru Perspectivele Universității de către Ghidul Universitar complet 2019, înțelegem valoarea dezvoltării carierei. De la început, le oferim studenților acces la consiliere de angajare din echipa noastră de carieră în afaceri și oferă sprijin direct pentru un CV și pregătire pentru interviu - toate pentru a-și îmbunătăți cariera în continuare.

"Mi-ar recomanda un MBA on-line pentru oricine care nu are timp să se angajeze la un curs de tip rezidential, deoarece vă oferă o flexibilitate mult mai bună. Am ales să studiez online, în principal din cauza angajamentelor mele de călătorie: petrec o mare parte din timp pe avioane și în hoteluri pentru muncă, așa că îmi dă un timp suficient pentru a finaliza atât lectura, cât și misiunile ".

Andrew Lavin, șeful Global Asset and Fleet Management, Aggreko Din Marea Britanie, care trăiește acum în Emiratele Arabe Unite

Învață practicând

Pe lângă faptul că oferă cele mai înalte niveluri de confort și flexibilitate pe care 100% oferă învățarea online, acest curs este plin de elemente interactive. Mediul virtual de învățare este proiectat să fie complet imersiv, ajutându-vă să vă conectați cu lectorii și colegii dvs., prezentând noi oportunități de a conecta și de a construi contacte care se îndreaptă cu mult dincolo de curs.

Experiența noastră de învățare virtuală include următoarele avantaje:

  • Programe video proiectate și livrate de personalul nostru academic
  • Activități interactive care vă permit să participați la exerciții de învățare în grup
  • Studii de caz în domeniul real vă oferă abilități care pot fi aplicate imediat
  • Interacțiunea socială cu colegii, profesorii și tutorii pentru a vă face mai conectați
  • Resurse digitale care vă ajută să vă înscrieți, să soluționați anchetele tehnice și să vă dezvoltați cariera

Cerințe de intrare:

  • Cel puțin o diplomă superioară de clasa a doua sau o diplomă postuniversitară de la o universitate din Marea Britanie sau echivalentul a 3.0 GPA
  • Două referințe
  • O declarație de intenție
  • Minim 3 ani de experiență managerială

Studenți internaționali: Cu excepția studenților cu diplomă de licență, solicitanții trebuie să aibă un scor IELTS de 6,5, cu cel puțin 6,0 în orice grup.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Birmingham Online »

Ultima actualizare July 22, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Iulie 2019
Oct. 2019
Duration
30 luni
Part time
Price
19,175 GBP
* Prețurile pot fi modificate în fiecare an academic.
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Mar. 2020
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Mar. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date