EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Un MBA care funcționează pentru dvs.

Printr-un accent de leadership, mentoring unu la unu și învățare experiențială, acest 100% Online MBA este adaptat la individ pentru a oferi tot ce ai nevoie pentru a ține cariera la noi înălțimi.


Personalizați-vă MBA-ul online cu o specializare în analiza datelor.

MBA on-line de la Nottingham Business School vă va oferi toată experiența de care aveți nevoie pentru a avea un impact semnificativ în lumea afacerilor, fără a trebui să pui piciorul în campus. Nottingham Business School este acreditată de AACSB și EQUIS. Mai puțin de 1% din școlile de afaceri din întreaga lume au atât acreditare EQUIS, cât și AACSB, confirmând standardele riguroase și inovatoare ale predării și cercetării noastre și echilibrul pe care l-am lovit în mod consecvent între calitatea academică și relevanța profesională.

Proiectat pentru manageri ambițioși, studenții de succes vin departe de acest MBA Online cu o înțelegere aprofundată a modelelor de afaceri strategice, a problemelor și cadrelor contemporane, precum și o apreciere a valorii unei conduceri responsabile și durabile. Asemenea competențe sunt foarte solicitate în piața de ocupare a afacerilor de astăzi. Cu Nottingham Business School, puteți, de asemenea, personaliza cursul online MBA pentru o experiență de student mai mult.


Aceasta include posibilitatea de a alege o specialitate:

MBA online

Continuați examinarea funcțiilor, operațiilor și competențelor afacerii care pot fi aplicate unei varietăți de industrii și setări. Online MBA scufundă adânc în subiecte strategice de afaceri cu cursuri privind implicarea clienților, creativitate și inovație, management strategic avansat și strategii de resurse umane pentru locul de muncă contemporan.

MBA online cu date Analytics

Dezvoltați o înțelegere a științei datelor pentru a valorifica puterea datelor importante. Există cantități masive de informații disponibile pentru întreprinderi de astăzi, determinând o nevoie de profesioniști cu expertiza pentru a le analiza în mod eficient. Perspectivele obținute din date pot conduce la o eficiență și succese organizaționale mai mari.

MBA Online cu Data Analytics vă va oferi o înțelegere a întregului ciclu de viață al datelor importante: captarea, organizarea, analiza, tragerea concluziilor și luarea de măsuri pentru a obține un efect de levier sau un avantaj competitiv, oferindu-vă un set extrem de râvnit de competențe care va fi extrem de atractiv pentru potențialii angajatori.


Privire de ansamblu asupra curs

Componenta experiențială a MBA Online Nottingham Business School și a specializărilor sale vă asigură că sunteți în măsură să aplicați cunoștințele dvs. în scenarii de afaceri din lumea reală. Prin intermediul modulelor online, veți acoperi o gamă largă de subiecte de management, cu expunere la lectori, vorbitori invitați și studenți dintr-o serie de sectoare industriale. De asemenea, veți participa periodic la simulări de afaceri și proiecte de studii de caz, ajutându-vă să înțelegeți provocările legate de gestionarea unei organizații.

Mediul de afaceri de astăzi este volatil, competitiv și internațional. MBA-ul nostru online satisface o cerere crucială, oferind industriei manageri cu experiență și educație, cu o înțelegere globală a strategiei de afaceri, conducerea responsabilă și problemele globale contemporane. Până la sfârșitul MBA-ului online, veți dobândi un set de abilități practice și transferabile, care vă vor face poziția unică pentru a conduce succesul viitor al organizației dvs.


"Cursul mi-a dat o perspectivă cu totul nouă asupra muncii în general, fiind capabilă să înțeleg diferite realități și cum pot fi aplicate acestea chiar și în cele mai mici lucruri pe care le fac în fiecare zi".

Maria Agius (Malta), Online MBA cu Data Analytics


Învățare online flexibilă și angajată

Universitatea Nottingham Trent (NTU) dezvoltă în mod continuu modalități inovatoare de a aduce cursurile noastre la viață într-un mediu virtual de învățare. Cursurile noastre online de 100% sunt concepute pentru a vă scufunda în material pentru a vă face să vă simțiți ca și cum ați fi în clasă. Cursul online de MBA oferă un mod flexibil și angajat de a învăța fără a fi nevoie să pici pe campus.

Pentru mai multe informații, completați formularul de solicitare de pe această pagină.


Cerințe de intrare

  • Un minim de 2,1 grade sau o calificare echivalentă.
  • Un minim de trei ani de experiență de muncă profesională de supraveghere.
  • O scrisoare de recomandare.
  • O declarație de intenție.

Studenți internaționali: IELTS sau TOEFL.


Începeți călătoria dvs. cu NTU astăzi.

Program predat în:
  • Engleză
Nottingham Trent University Online

Vezi 4 mai multe cursuri de la Nottingham Trent University Online »

Ultima actualizare Decembrie 11, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Apr. 2020
Duration
2.5 anii
Part time
Price
15,900 GBP
Taxele sunt pentru intrarea în ianuarie 2018 și mai 2018 și nu vor crește, atâta timp cât studiile sunt finalizate în termen de 3 ani de la înscriere.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Apr. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Apr. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date