MBA flexibil online

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

⚡️ Actualizare Coronavirus (COVID-19)

Am adoptat temporar programele noastre de instruire virtuală, astfel încât noii noștri studenți să aibă opțiunea de a-și începe programul în vară sau toamna 2020 practic, și apoi să se schimbe la învățarea în campus, odată ce Republica Cehă își va deschide frontierele.


În parteneriat cu Universitatea Națională Americană, Universitatea din New York din Praga oferă un program flexibil de gradul de MBA, combinând învățare pe viață online și pe campus. Universitatea Națională Americană este complet acreditată cu Comisia de învățare superioară și un membru al Asociației Centrale Nord. Universitatea Națională Americană este înregistrată la Ministerele Educației din mai multe țări, iar divizia de afaceri a Universității Naționale Americane a primit acreditarea completă de către IACBE pentru programul său de MBA.

Zonele online de concentrare MBA flexibile

 • Managementul resurselor umane
 • Tehnologia de informație
 • administrare

10 motive pentru a vă înscrie în programul UNYP MBA

 1. Îmbunătățește-ți perspectivele globale de angajare
 2. Creșteți-vă potențialul de câștig
 3. Abonați-vă abilitățile de leadership
 4. Învață într-un mediu local și internațional
 5. Clarificați-vă abilitățile de luare a deciziilor
 6. Implicați-vă în abordarea învățării, inclusiv simulări virtuale de afaceri, vorbitori invitați, ateliere, studii de caz și învățare de la egal la egal
 7. Înțelegeți noi probleme în afaceri și management pentru a reuși mai bine într-un mediu internațional competitiv
 8. Exersați-vă abilitățile prin expunerea la rezolvarea problemelor aplicate, rolul de joc și învățarea experiențială
 9. Aplicați-vă noile abilități la locul de muncă a doua zi
 10. Participați la singurul program MBA ceh cu triplă acreditare din Republica Cehă (ČAMBAS), Marea Britanie, (BAC) și SUA (IACBE)

Cerințe de admitere

Studenții trebuie să prezinte următoarele prin cererea online.

 1. Formular de cerere UNYP
 2. Copie notarială de licență universitară - diplomă de licență minimă
 3. Transcrieri academice oficiale direct de la Universitate sau o copie notarială
 4. Certificatul de limba engleză
  • TOEFL: 79
  • IELTS: 6.5
  • CAE: A, B, C
  • CPE: A, B, C
  • Limba universitară engleză sau universitate superioară
 5. Eseu personal - un scurt eseu despre modul în care acest program va ajuta la obiectivele profesionale și personale
 6. Două scrisori de recomandare - de la profesori sau supervizori care pot aborda capacitatea și motivația candidatului pentru înscrierea la acest program. Formularul vă va fi livrat după cerere.
 7. Curriculum Vitae - Reluare
 8. Experienta de lucru relevanta
 9. Copie de identitate sau pașaport
 10. Taxa de cerere de 2.000 CZK (nerambursabilă) ≅ 80 EUR sau 115 USD
 11. Interviu de motivație - după depunerea documentelor necesare, studenții sunt invitați la un interviu cu directorul MBA (personal sau prin apel video)

Vă rugăm să rețineți:

Toate documentele trebuie depuse în engleză. Documentele originale într-o altă limbă trebuie să fie însoțite de o traducere certificată în engleză.

Taxe și taxe MBA flexibile online 2020 - 2021

 • Program de predare: 300.000 CZK
 • Taxa de cerere (taxă unică): 2.000 CZK (* Nerambursabile)

Plata taxelor de școlarizare și a taxelor obligatorii

 1. Taxa de școlarizare poate fi plătită după cum urmează:
  • a) Studentul va plăti UNYP taxa de școlarizare totală și toate taxele cu o săptămână înainte de începerea studiilor, conform calendarului academic aprobat al programului de MBA. Dacă studentul a plătit taxa de școlarizare totală și toate taxele până la această dată, acesta va primi o reducere de 5% din taxa de școlarizare.
  • b) Studentul va plăti prima rată a taxei de școlarizare și a taxelor aferente corespunzătoare a 50% din valoarea totală a taxei și taxelor cu o săptămână înainte de începerea studiilor conform calendarului academic aprobat al programului de MBA la cele mai recente. Studentul este obligat să plătească restul de 50% din taxa de școlarizare în cel mult opt (8) luni de la începerea programului.
 2. Studentul poate solicita o Schedule de plată cu privire la plata taxei de școlarizare. După depunerea unei plăți în avans de cel puțin 25% din taxa și taxele , planul de plată va permite Studentului să împartă suma restantă crescută cu o taxă de 3% în mai multe rate egale (durata maximă este de 12 luni).

Ai o intrebare? Ești gata să aplici?

Echipa noastră de admitere este pregătită să vă răspundă la întrebări sau să vă ajute cu aplicația dvs.! Echipa noastră poate organiza, de asemenea, o vizită în campus pentru a-i întâlni pe studenți și profesorii noștri sau pentru a sta într-o clasă. Dacă doriți să încercați experiența UNYP , puteți fi chiar student la UNYP pentru o zi.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, Internat ... Citeste mai mult

Since 1998, UNYP has been offering the best in English-language higher education in Central Europe, with a focus on Business Administration, Communications, Finance, IT Management, Marketing, International Economic Relations, English Language & Literature, and Psychology. UNYP is the largest and leading English language higher education institution in the Czech Republic. Citește mai puţin