Citește Descrierea Oficială

MBA Online - specialitate General

Programul le permite să dobândească o imagine globală și integrată de management al afacerii, datorită tratamentului și în profunzime studiu diferite domenii de activitate ale companiei (finanțe, marketing, etc).

Care sunt obiectivele programului?

Obiectivul specialitate MBA Management General, este de a instrui manageri seniori, capabili de a lua decizii creative și reală, pentru a satisface din ce în ce mai complexe și schimbarea provocările lumii de afaceri. Acest obiectiv este atins prin dezvoltarea și punerea în aplicare a cunoștințelor, abilităților și atitudinilor caracteristice fiecăruia dintre departamentele de companii.

De ce noi?

Metodologia de învățare se bazează pe "metoda de caz", clasele de video, sesiuni virtuale și exerciții interactive. Studentul are un program săptămânal de lucru și personal urmeze un tutore. Facultatea este format din profesionisti in afaceri.

Procesului de admitere

Procesul de admitere pentru MBA Specializare, urmărește să asigure că nevoile de formare a studenților noștri, corespunde programul ales.

Sesiuni academice anuale:

 • Februarie
<li>Aprilie</li>
<li>Iunie</li>
<li>August</li>
<li>Octombrie</li>

Pentru fiecare apel următoarea procesul de admitere se face pe baza unei selecții a studenților pentru locuri limitate oferite:

 1. Consilierii de afaceri IEP informează candidatul cu privire la toate aspectele legate de program și cerințele de procesare și de admitere (condițiile de finanțare, burse, etc.).
 2. <li>Candidatul trebuie s&#259; completeze "formularul de cerere", care va fi trimis, &#537;i trimite-l la IEP, &icirc;mpreun&#259; cu urm&#259;toarele documente:</li></ol><ul><li>Curriculum vitae</li>
  
 3. Titulación Universitaria
 4. La primirea documentației, candidatul pentru un interviu telefonic va fi convocată pentru a finaliza procesul de evaluare.

  Comitetul Admitere va lua &icirc;n considerare &icirc;nregistrare &#537;i &icirc;n termen de aproximativ o s&#259;pt&#259;m&acirc;n&#259; studentul va primi certificatul s&#259;u de admitere, atunci c&acirc;nd capabil, care d&#259; loc pentru a studia programul.
  La primirea certificatului de admitere, elevii vor oficializa &icirc;nscrierea lor.
  

  Burse de studiu / Burse

  Institutul are un program de finantare care poate acoperi până la 35% din costul de școlarizare. Pentru fiecare apela un număr limitat de burse pe baza situația personală, profesională și economică a candidaților sunt oferite. Pentru adjudecare, o bază a servit-follow riguros.

  Pret: € 10,615

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 12 mai multe cursuri de la Instituto Europeo de Posgrado »

Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
14 luni
Part time
La zi
Price
1,782,291 EUR
Pret cu 35% bursă: 6.900 €
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date