MBA Online Management de transformare digitală (ISG EPITA)

Generalități

18 locații disponibile

Programul de descriere

Câștigați lideri pentru a vă accelera cariera sau a lansa proiectul de afaceri, cu un Executive MBA axat pe inovație și tehnologie de afaceri.

De ce este acest MBA ISG EPITA ONLINE?

Acest MBA online este destinat managerilor și viitorilor manageri care doresc să-și consolideze abilitățile, să își afirme conducerea sau să propulseze propriul lor proiect antreprenorial. Complet accesibil online, a fost creat pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor dvs. de evoluție, ambiție, libertate și flexibilitate.

Programul său condensează cele mai bune MBA Executive create în comun de școlile ISG și EPITA, reabilitate pentru a vă permite să-l urmăriți în ritmul propriu, indiferent dacă călătoriți, la locul de muncă sau acasă, de la computer, tabletă și pe telefonul smartphone.

TRADESELE

Realizați-vă ambițiile și evoluați în cariera dvs.

 • Managerul companiei (creare, cumpărare, start-up)
 • Manager de unități de afaceri
 • Director executiv
 • Director de dezvoltare
 • Șef de echipă

COMPETENȚE

Învățați noi abilități folosind pedagogia noastră de proiect

 • Proiectați și pilotează o strategie de afaceri
 • Înțelegeți funcționarea diferitelor domenii ale companiei pentru a lua decizii
 • Mobilizați și motivați echipele prin experiența lor, cunoașterea de sine sau alții
 • Propulge propriul proiect antreprenorial

CONDIȚII DE ADMITERE

Admiterea prin aplicarea și interviu.

ACEASTĂ TRAINING ESTE ACCESIBILĂ

PROFILUL ÎNVĂȚĂTORILOR

  • Vârsta medie 32 ani
  • Practica unei activități profesionale
  • Experienta medie de peste 10 ani in management

DURATA INSTRUIREA

18 luni.

Înapoi în octombrie.

RATA

 • 13 000 € HT: finanțare OPCA și companii
 • 13 000 € TTC: finanțare personală

EPITA

Școala pentru Informatică și Tehnologii Avansate, din 1984, în fruntea tehnologiilor informaționale, este acum recunoscută ca Școala de Informatică Informatică: vocația sa este de a instrui inginerii-manageri de mâine .

ISG

Fondată în 1967, membru al Conférence des Grandes Écoles, Institutul Superior de Gestion oferă o educație internațională și de nivel înalt în afaceri și marketing, oferită de cadre didactice-cercetători și profesioniști în activitate.

TITLUL RNCP

9102 Expert în managementul sistemelor informatice

CPF CODE

15747

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

L’apprentissage avec IONISx est une véritable expérience de formation. Chaque formation en ligne se présente sous forme de parcours constitué de cas d’études et de projets à réaliser.

L’apprentissage avec IONISx est une véritable expérience de formation. Chaque formation en ligne se présente sous forme de parcours constitué de cas d’études et de projets à réaliser. Citește mai puţin
Franța Online , Algeria Online , Belgia Online , Canada Online , Congo ROC (Brazzaville) Online , Gabon Online , Liban Online , Liechtenstein Online , Luxemburg online , Madagascar online , Martinica Online , Mauritius Online , Niger Online , Polinezia Franceză Online , Reunion online , Elveția Online , Guyana Franceză Online , Coasta de Fildeș online , Niger Online , Reunion online , Mauritius Online , Martinica Online , Liban Online , Gabon Online , Polinezia Franceză Online , Guyana Franceză Online , Coasta de Fildeș online , Congo ROC (Brazzaville) Online , Canada Online , Algeria Online , Liechtenstein Online , Belgia Online , Luxemburg online , Madagascar online , Paris + 34 Mai mult Mai Puțin