York Business School MBA Inovație, Leadership și Consultanță este un program dinamic care se concentrează pe dezvoltarea abilităților practice care vă vor permite să conducă schimbarea în organizația dvs., să dezvoltați abilitățile în calitate de antreprenor și să dați inovație. Programul este conceput pentru a dezvolta instrumentele și abilitățile de conducere necesare pentru a gestiona cu succes proiectele și programele de inovare și pentru a dobândi abilități într-o gamă largă de procese și tehnici de creație și inovare. Acest program vă va interesa dacă sunteți un profesionist în carieră care dorește să vă dezvolte abilitățile de a conduce inovația și schimbarea sau susțineți în prezent inovarea și schimbarea la locul de muncă sau în comunitate.

Scopul general al programului este de a vă permite să vă dezvoltați înțelegerea critică a problemelor legate de inovarea, schimbarea și consultarea, astfel încât să vă puteți îmbunătăți abilitățile de conducere pentru a dezvolta un potențial individual și organizatoric durabil. Programul reunește teoria academică contemporană relevantă și cercetarea cu o înțelegere practică a activităților din cadrul organizațiilor. Veți explora aspecte care au un impact semnificativ asupra organizațiilor, colaborând cu alții și construindu-vă atât pe experiențele lor, cât și pe ale dvs.

Programul oferă oportunități pentru dvs. de a colabora cu alți lideri și potențiali lideri ai inovării și schimbării. Acest lucru va fi dezvoltat, permițându-vă să împărtășiți cunoștințele, să le raportați la teoriile dezvoltate de la cercetarea relevantă și la învățarea prin aplicații practice.

O mare parte din învățare este dezvoltată prin crearea comunităților de învățare colaborativă ale participanților la program și a tutorilor - și veți deveni parte a acestei comunități de învățare. Înțelegerea dvs. este dezvoltată în jurul competențelor cheie, proceselor și practicilor de leadership, inovare și consultanță. Soluțiile pentru problemele reale sunt sugerate, discutate și analizate în cadrul comunității de învățare, cu sprijinul tutorilor și colegilor care învață.

Programul este internațional în proiectarea sa și se angajează cu teme pe plan internațional. Multe contexte culturale diferite sunt utilizate pentru a oferi un cadru pentru discuții. Acest program oferă oportunități de creștere a rețelelor globale, atât practic, cât și prin activitatea rezidențială, care creează un mediu pentru învățarea inter-culturală de la egal la egal.

După finalizarea programului, veți putea evalua critic o serie de teorii și modele referitoare la organizații, conducere, inovare și schimbare și consultați și aplicați-le situațiilor reale pentru a vă informa procesul de luare a deciziilor. Rețeaua pe care o veți dezvolta pe durata programului continuă să fie o comunitate de susținere și puternică post-absolvire.

Cea mai mare parte a programului este livrată online, dar trebuie să participați la un rezidențial de 5 zile, fie în York, fie în Zürich, ca parte a modulului Capstone Project. Aceasta este o ocazie excelentă de a vă conecta cu alți profesioniști, de a împărtăși cunoștințele și de a înțelege și de a construi relații globale, alături de învățarea cum să desfășurați cercetări academice care să vă susțină la finalizarea proiectului dvs. de capstone.

Durată

Minim 12 luni, maxim 3 ani.

metoda de livrare

Majoritatea online, prin intermediul OnlineCampus (un mediu interactiv de învățare online), cu discuții și colaborări intensive în clasă, plus o rezidență obligatorie de o săptămână. Rezidența se desfășoară în două locații, la Robert Kennedy College din Zürich și la Universitatea York St John din York, ambele predate de facultatea din York St John University.

Locuri

Numărul de locuri pe termen este strict limitat la 60.

Termeni

Patru termeni pe an (iarna, primavara, vara si toamna).

Taxe de școlarizare

13.000 CHF (franci elvețieni). Această taxă include accesul la bibliotecă, accesul la OnlineCampus, taxele de absolvire și taxele de înscriere la universități. Taxele se plătesc în rate fără dobândă. Taxele sunt pentru întregul program și includ toate cursurile, precum și supravegherea disertației finale. Costurile de reședință, cum ar fi costurile pentru bilete de avion și cazare, plus o taxă de școlarizare în valoare de 2.000 CHF (franci elvețieni) pentru rezidență, iar unele dintre manualele de care aveți nevoie pentru curs nu sunt incluse în aceste taxe.

Acreditarea și recunoașterea

Acest program este oferit în parteneriat exclusiv cu Universitatea York St John. După finalizarea cu succes a studiilor la Robert Kennedy College , veți primi o diplomă de la Universitatea St John din York, care este acreditată în mod corespunzător de către guvernul britanic. York St John University sunt recunoscute pe plan mondial.

Ați putea verifica parteneriatul nostru exclusiv cu John York University St aici .

Program predat în:
  • Engleză
Robert Kennedy College

Vezi 32 mai multe cursuri de la Robert Kennedy College »

Acest curs este Online & Campus Combinate
Start Date
Aug 2019
Duration
1 - 3 anii
Price
13,000 CHF
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date