Scopul MBA on - line în Finanțe și Investiții Responsabile este de a oferi o educație orientată preponderent profesional, care se adresează finanțelor corporative și agendei mai largi a durabilității pentru investiții responsabile.

După finalizarea programului, veți putea aplica și demonstra conștientizarea teoriilor avansate privind finanțele și sustenabilitatea corporativă, gestionarea autonomă a proiectelor financiare, dezvoltarea atitudinii manageriale față de o economie cu emisii scăzute de carbon și deținerea unui set de etică solidă cu în ceea ce privește gestionarea investițiilor.

Proiectele orientate spre practică vor fi ghidate de cadre universitare și profesioniști. Aceste proiecte fac parte din metodologia de predare inovatoare a SUMAS, care include invitații la conferințe video cu vorbitori de frunte în organizații și prezentări de companii. Aceste activități nu numai că încurajează schimbul de cunoștințe, ci și oferă oportunități valoroase pentru crearea de rețele pentru a vă îmbunătăți dezvoltarea carierei.

Livrată prin mediul virtual de învățare SUMAS, cursul este operat într-un format flexibil * - permițându-vă să alegeți volumul de lucru corespunzător. Puteți decide cât de multe dintre modulele disponibile pentru a lua fiecare termen și puteți chiar sări peste un termen, dacă doriți. Toate modulele trebuie să fie finalizate înainte de a avansa la termenul final și toți termenii trebuie să fie finalizați în termen de 3 ani de la înscriere. Acest program este adaptat programelor aglomerate ale managerilor.

* Formatul flexibil este disponibil numai în planurile de plată eligibile, pentru detalii, consultați secțiunea Costuri de program de mai jos.

Sustainability Management School oferă o educație exclusivă. Online MBA este un program provocator care necesită o combinație de abilități intelectuale și experiență de afaceri. Programul este împărțit în șase termeni și include 9 module de bază și 4 cursuri majore, proiecte și un capstone final.

Vedeți mai mulți absolvenți aici

Durata programului: de la 18 luni la 3 ani.

Cerințe pentru programele MBA online:

  • Certificate oficiale și diplome oficiale certificate de licență sau de masterat, cu traducere certificată, dacă nu inițial în limba engleză.
  • TOEFL (scor minim de 550 PBT sau 80 IBT) sau IELTS (scor minim de 5,5) sau alte examene standard de plasare în limba engleză.
  • Scrisoare de motivare care indică motivul pentru care doriți să studiați în Elveția la Sustainability Management School .
  • Copia pașaportului sau a actului de identitate.

Costurile programului pentru absolvent

  • Taxă de cerere nerambursabilă - 200 CHF.
  • Pentru opțiuni de plată flexibile, consultați site-ul nostru web.

SUMAS nu oferă în prezent niciun program de burse sau granturi.

Oportunități de carieră

Acest program va pregăti studenții pentru o gamă largă de cariere care necesită abilitatea de a analiza operațiuni complexe de afaceri și de a ajunge la soluții durabile.

Studenții SUMAS pot alege să ia un al doilea an opțional și să se angajeze într-un stagiu într-o corporație sau o organizație internațională.

Program predat în:
  • Engleză
Sustainability Management School

Vezi 7 mai multe cursuri de la Sustainability Management School »

Ultima actualizare Septembrie 5, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Duration
18 - 36 luni
Part time
La zi
Price
16,370 CHF
Plata în avans: 16,370 CHF; Pay-As-You-Go (opțiune limitată în timp): 19.200 CHF; Pay-As-You-Go (opțiune flexibilă): de la 25.800 CHF
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Apr. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2020
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Apr. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Iulie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date