MBA - Master în Administrarea Afacerilor

Generalități

Programul de descriere

MBA la Westfield Business School oferă studenților o experiență generală a mediului de afaceri și a diferitelor domenii pe care trebuie să le întreprindă pentru a ocupa o poziție de conducere înaltă și pentru a prelua ramificațiile pe care le implică orice decizie de afaceri.

Complexitatea, incertitudinea și dinamica afacerilor globale fac parte din contextul în care contextul Westfield Business School se concentrează asupra încercării de a identifica oportunitățile, prin crearea și promovarea de proiecte inovatoare și prin provocările de lider în cadrul unui mediu de afaceri în desfășurare.

Programul este destinat directorilor și personalului din management, întreprinzătorilor, consultanților și tuturor profesioniștilor care caută o înțelegere profundă a factorilor cheie ai unei afaceri și punctele de vedere operative din diferite departamente ale unei companii.

grad

118213_westfield-logo.png

Master în Administrarea Afacerilor

Acordat de Westfield Business School sub licența nr. 4569 - 3 mai 2012, de la Departamentul de Educație din Florida, Comisia pentru educație independentă (CIE) din statul Florida, Statele Unite ale Americii.

118214_Alcala-global-school-logo.png

MBA suplimentare de gestionare a opțiunilor de masterat

Posibilitatea de a transfera credite pentru a realiza programe la Alcalá Global School, Spania.

Obiectiv

Pentru a oferi studenților o experiență generală a mediului de afaceri și a diferitelor domenii pe care trebuie să le întreprindă pentru a ocupa o poziție de conducere înaltă și pentru a prelua ramificațiile pe care le implică orice decizie de afaceri.

De ce alegeți masteranzii noștri?

 • Caracterul internațional al participanților.
 • Implementarea rapidă în companie a strategiilor lucrate în clasă.
 • Facultate cu experiență în funcționarea pieței globale.
 • Concentrat pe ființă: oferim o educație de conducere superioară, întemeiată în persoană ca origine și concentrare a tuturor acțiunilor întreprinse.
 • Consolidarea relațiilor: relații profesionale, rețele internaționale.

Aptitudini

MBA este un program provocator care promovează creșterea de la cine sunteți, pregătindu-vă să gândiți într-un mod holistic, complet și integral. Veți dezvolta capacitatea de a structura și comunica un model de afaceri durabil, iar modul în care îi gestionați va deveni cel mai bun semn al identității dvs.

Viziune

Dezvoltarea abilităților operativ-strategice pe care managerii trebuie să le implementeze în organizațiile lor.

Conducere

Lucrați cu privire la abilitățile de luare a deciziilor și dezvoltați competențele de conducere prin prioritizarea variabilelor.

Abordare

Oferă conținut, viziune și capacitatea de a avea o abordare mai bună pentru a dezvolta idei.

Perspectivă

Promovarea reflecției în rândul studenților, a muncii eficiente și identificarea problemelor prin observare.

Lucrați într-un mediu colaborativ

Metodologia studiului de caz online

În fiecare clasă, experiențele încep cu întrebarea "Care este problema?". Răspunsul este apoi construit ca un grup într-o conversație între tutore și studenți. Un mediu colaborativ facilitează interacțiunea. Această interacțiune nu se bazează pe răspunsuri izolate la o întrebare care a fost adresată. Este vorba despre o discuție dinamică condusă de tutore și în care fiecare intervenție a studenților contează.

Învățați din experiență și construiți pe baza acesteia

 1. Vă veți consolida: abilitatea dvs. în procesul de luare a deciziilor dintr-un management holistic, înalt, într-un mediu global competitiv.
 2. Veți dezvolta: și va consolida abilitățile de conducere în implementarea unei dinamici îmbunătățite și va încuraja o schimbare a culturii în cadrul organizației.
 3. Veți identifica: Oportunități și veți crea și împingeți proiecte inovatoare și veți provoca provocări într-un mediu de afaceri în curs de desfășurare și nesigur.

Caracteristicile programului MBA

 • FORMAT: 1 săptămână față în față
 • OPEN CALL: februarie - iunie - octombrie
 • DURATA: 16 luni (include 13 luni de scoala plus vacanta)
 • NUMĂRUL DE CREDITE: 38
 • COST: 15.000 USD (Cereți asistența de școlarizare disponibilă)

cerinţe

Elevii trebuie să aibă o diplomă de licență și / sau o diplomă în inginerie. Elevii trebuie să aibă experiență de lucru în poziții în Management și o vastă experiență în Managementul afacerilor.

GMAT / GRE nu este necesară.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Institution, conscious as it is of a more open and international environment in the world on teaching and management, has evolved providing new models, adapting to this new way of entrepreneurial ... Citeste mai mult

The Institution, conscious as it is of a more open and international environment in the world on teaching and management, has evolved providing new models, adapting to this new way of entrepreneurial reality while still maintaining clear humanistic values and understanding that it is in the people that the most remarkable value resides in, fuelling these with their effort and hard work, and helping with the necessary changes to build more just societies and entrepreneurial environments which generate added value. Citește mai puţin