Vârful de lance organizațională Schimbarea, cultiva inovare cu MBA progresie

Programul vă ajută să vă pentru a conduce performanța corporativă prin învățarea importanței de organizare structura, cultura, motivație, creativitate si leadership. Acesta vă permite să explorați răspunsurile strategice ale organizațiilor în mediul de afaceri la nivel mondial se schimbă rapid și ajută la înțelegerea strategiile și procesele folosite pentru a gestiona afacerile internaționale în diferite situații geografice și culturale.

Fapte cheie despre MBA nostru online

  • Program online cu elevul raport facultatea de doar 15: 1
  • LSIB are profesori de clasă mondială, de la cele mai bune instituții de derivate. Multe dintre profesori au, de asemenea, hands-on experiență de funcționare și de afaceri în creștere.
  • De ultimă oră £ 1 milion de învățare Sistemul de Management (LMS) cu 24 X 7 uptime.
  • Pe deplin recunoscut și acceptat la nivel global de ieri.
  • MBA nostru este cel mai relevant și conceput ca pe nevoile și cerințele de afaceri de astăzi întreaga lume.
  • Cu avantajul de a studia la locul de muncă, oricând și oriunde, veți obține un avantaj de cost și același grad, care este acordată studenților cu normă întreagă la campusul universitar.
De ce Online MBA

Cost-eficiente - în mod obișnuit diplomă de MBA începe de la £ 10,000 pe an, dar cu LSIB, vă puteți bucura de economisire mai mult de 60% a investiției de învățământ.

Conținutul practic - cursuri noastra este aplicabilă imediat la carierele, și puteți câștiga câștiguri pe termen lung, inclusiv creștere a salariului si promotii.

Studiu oricând, oriunde - Tu nu trebuie să participe la un campus colegiu, astfel încât să puteți studia de oriunde din lume. Livrare nostru on-line vă permite să descărcați note de curs, să prezinte misiuni oriunde te afli.

Crucea interacțiune culturală - Cu elevii situate în 31 de țări de pe cinci continente LSIB vă permite să construiască legături cu colegii din întreaga lume.

Live Support Chat - Ca un student puteți discuta cu sprijinul nostru echipa 24x7 la nivel mondial.

Evaluări - Evaluarea este de sarcini cursuri, test și o lucrare disertație.

Învățare flexibilă și inovativă cu impact sporit și eficientă din punct de vedere al costurilor Programul de masterat în administrarea afacerilor, în afară de faptul că este rentabil, este foarte flexibil, permițându-vă să echilibrați studiul cu angajamentele de lucru și de acasă. Programul se concentrează pe ajutându-vă să se pregătească pentru roluri de conducere în afaceri și de guvern. Este vorba despre învățarea din lumea reală, care combină învățarea on-line cu studii de caz, pe bază de misiuni de proiect de a dezvolta abilități de management, încurajează gândirea critică și ascuți capacitatea de luare a deciziilor.

Cine este acest program pentru?

Managerii de succes, directorii și profesioniștii care doresc să-și ia cariera la un nou nivel Ambii oameni care doresc să-și urmărească rapid cariera aleasă sau să înceapă o nouă întreprindere. De ce să alegeți LSIB pentru Online MBA?

De obicei diplomă de MBA online, porneste de la £ 12,000 pe an, dar cu programul LSIB Business Management, vă puteți bucura de economisire mai mult de 60% a investiției de învățământ. Programul nostru Business Management este cel mai relevant și conceput ca pe nevoile și cerințele de afaceri de astăzi întreaga lume.

Cu programul nostru de Business Management te rentabilitate puternic pe investiția de învățământ. Studentii nostri ne spun că cursuri noastră este aplicabilă imediat la carierele lor, și ei castiga câștiguri pe termen lung, inclusiv creștere a salariului si promotii.

Cu elevii situate în 31 de țări de pe cinci continente LSIB vă permite să construiască legături cu colegii din întreaga lume. Veți face conexiuni puternice cu studenți din lumea peste prin intermediul comunității noastre online, elev.

Program predat în:
Engleză
London School Of International Business - LSIB

Vezi 7 mai multe cursuri de la London School Of International Business - LSIB »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
18 luni
La zi
Price
5,000 GBP
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date