EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Accelerați-vă procesul de învățare cu ajutorul unui Online MBA Fast Track

Accelerați-vă rezultatele de învățare cu un 100% Online MBA Fast Track. Folosind același conținut de curs ca MBA-ul de bază, Online MBA Fast Track poate fi finalizat în 18 luni, ajutându-vă să vă dezvoltați abilitățile strategice de afaceri într-un mediu de afaceri din ce în ce mai competitiv la nivel mondial.

Online MBA Fast Track de la Nottingham Business School vă va oferi experiența de care aveți nevoie pentru a face un impact semnificativ în lumea afacerilor mai rapid, fără a fi nevoie să pici pe campus. Nottingham Business School este acreditată de AACSB și EQUIS. Mai puțin de 1% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au acreditare EQUIS și AACSB, confirmând standardele riguroase și inovatoare ale predării și cercetării noastre și echilibrul pe care l-am lovit constant între calitatea academică și relevanța profesională.


Privire de ansamblu asupra curs

Mediul de afaceri de astăzi este volatil, competitiv și internațional. Concepute pentru manageri ambițioși, studenții de succes vin departe de acest MBA Fast Track Online, cu o înțelegere reală a modelelor de afaceri strategice, a problemelor și cadrelor globale contemporane, precum și o apreciere a valorii conducerii responsabile și durabile.

Prin învățarea prin experiență, Online MBA Fast Track vă va pregăti pentru un peisaj de afaceri rapid și competitiv global. Elevii își pot aplica cunoștințele în timp real prin simulări de afaceri practice, studii de caz, proiecte de consultanță și expunere la lectori specialiști, vorbitori de public și colegi din întreaga lume.

Online MBA Fast Track permite profesioniștilor ambițioși ca tine să-ți iei cariera sau organizația mai repede la noi înălțimi, permițându-ți să studiezi două module simultan pentru a-ți intensifica planul de studiu și pentru a-ți accelera progresul în carieră. Până la sfârșitul Online MBA Fast Track, veți fi achiziționat un set de abilități practice și transferabile care vă vor face poziția unică pentru a conduce viitorul succes al organizației dvs.


"De la începutul cursului, am reușit să aplice lecțiile învățate la locul de muncă. Am câștigat încredere din cunoștințele acumulate și rețeaua mea din cadrul organizației a crescut considerabil".

William Walker (Marea Britanie), Online student MBA


Învățare online flexibilă și angajată

NTU se angajează să ofere cursuri ambițioase de profesioniști adaptate nevoilor organizației și carierei. Cursurile noastre online de 100% sunt concepute pentru a vă scufunda în material pentru a vă face să vă simțiți ca și cum ați fi în clasă. Curs Online MBA Fast Track oferă un mod accelerat și angajat de a învăța fără a fi nevoie să pici pe campus.

Pentru mai multe informații, completați formularul de solicitare de pe această pagină.


Cerințe de intrare

  • Un minim de 2,1 grade sau o calificare echivalentă.
  • Un minim de trei ani de experiență de muncă profesională de supraveghere.
  • O scrisoare de recomandare.
  • O declarație de intenție.

Studenți internaționali: IELTS sau TOEFL.


Începeți călătoria dvs. cu NTU astăzi.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Nottingham Trent University Online »

Ultima actualizare Decembrie 11, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Ian 2020
Duration
18 luni
Part time
Price
15,900 GBP
Taxele sunt pentru aportul din ianuarie 2019 și mai 2019 și nu vor crește, atâta timp cât studiile sunt finalizate în termen de 3 ani de la înscriere.
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date