Obiectivele programului

Programul de studii KWU MBA oferă profesioniștilor de la începutul anului la mijlocul carierei, cu abilitățile practice și competențele necesare pentru a-și accelera cariera în afaceri.

  • Cursurile de bază permit studenților să dezvolte o înțelegere globală și globală a modului în care disciplinele de afaceri sunt integrate la nivel strategic.
  • Concentrațiile programului în Data Analytics, Managementul resurselor umane și Logistica

Concentrarea programului

Logistică și managementul lanțului de aprovizionare

În timp ce directorii continuă să realizeze impactul pozitiv pe care un lanț eficient de aprovizionare îl poate avea asupra liniei de bază a unei companii, cererea este în creștere pentru profesioniștii de la jumătatea superioară.

Potrivit unui articol recent publicat de Supply

Studenții MBA specializați în această concentrare dezvoltă o înțelegere strategică a logisticii și a ciclului de viață al lanțului de aprovizionare.

Studiile de caz și cursurile în managementul depozitului și inventarului, rețelele de transport și distribuție și sistemele de management al informațiilor logistice dau elevilor cunoștințele și abilitățile practice necesare avansării carierei în acest domeniu dinamic.

Oportunități de stagiu

Studenții internaționali care au absolvit două trimestre de studiu la KWU vor avea posibilitatea de a aplica pentru participarea la un program de stagii bazat pe SUA. Studenții interesați ar trebui să contacteze echipa de admitere cu cel puțin patru luni înainte de data la care ar dori să își înceapă stagiul.

Solicitanții de stagii trebuie să aibă o calitate academică bună și să nu aibă obligații financiare restante la KWU.

Locația și durata acestor programe pot varia în funcție de interesul studentului, de statutul său academic și de experiența anterioară de lucru.

Cheltuielile suplimentare asociate participării la programul de internship nu sunt incluse în ratele de școlarizare ale KWU. Acordarea de asistență pentru vize este oferită studenților calificați de către o parte externă.

Cerințele de admitere

Persoanele care solicită admiterea la programul de MBA al KWU trebuie să fi absolvit o diplomă de licență cu un GPA minim de 2,5.

În plus, solicitanții trebuie să aibă cel puțin 2 ani de experiență profesională.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Key West University »

Ultima actualizare Decembrie 16, 2018
Acest curs este Online