Obiectivele programului

Programul de studii KWU MBA oferă profesioniștilor de la începutul anului la mijlocul carierei, cu abilitățile practice și competențele necesare pentru a-și accelera cariera în afaceri.

  • Cursurile de bază permit studenților să dezvolte o înțelegere globală și globală a modului în care disciplinele de afaceri sunt integrate la nivel strategic.
  • Concentrațiile programului în Data Analytics, Managementul resurselor umane și Logistica

Concentrarea programului

Analiza datelor

Potrivit unui raport publicat de Burning Glass Technologies, se estimează că cererea pentru profesioniștii din acest domeniu va crește cu 15% în următorii cinci ani în SUA, ceea ce se traduce la aproape 364 000 de postări noi de locuri de muncă așteptate la nivel național până în 2020.

Elevii care urmăresc o concentrare KWU MBA în Data Analytics vor învăța noi abordări și tehnici pentru a gestiona eficient datele organizaționale.

Dezvoltarea abilităților practice legate de extragerea de date, modelare și vizualizare va pregăti participanții la programul MBA pentru cariere de succes în această profesie interesantă.

Oportunități de stagiu

Studenții internaționali care au absolvit două trimestre de studiu la KWU vor avea posibilitatea de a aplica pentru participarea la un program de stagii bazat pe SUA. Studenții interesați ar trebui să contacteze echipa de admitere cu cel puțin patru luni înainte de data la care ar dori să își înceapă stagiul.

Solicitanții de stagii trebuie să aibă o calitate academică bună și să nu aibă obligații financiare restante la KWU.

Locația și durata acestor programe pot varia în funcție de interesul studentului, de statutul său academic și de experiența anterioară de lucru.

Cheltuielile suplimentare asociate participării la programul de internship nu sunt incluse în ratele de școlarizare ale KWU. Acordarea de asistență pentru vize este oferită studenților calificați de către o parte externă.

Cerințele de admitere

Persoanele care solicită admiterea la programul de MBA al KWU trebuie să fi absolvit o diplomă de licență cu un GPA minim de 2,5.

În plus, solicitanții trebuie să aibă cel puțin 2 ani de experiență profesională.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la Key West University »

Ultima actualizare Decembrie 16, 2018
Acest curs este Online