Read the Official Description

MBA - Antreprenoriat

MBA antreprenorial oferă un premiu postuniversitar cu un accent puternic pe perspective avansate privind practicile de management și de conducere, care va aide cariera lor în afaceri și în antreprenoriat. Programul sprijină dezvoltarea leadership-ului prin dezvoltarea de cunoștințe și abilități pentru a gestiona și conduce schimbarea. Programul dezvoltă în continuare conducerea gândirii profesionale a individului cu o serie de subiecte opționale care vor lărgi sfera de învățare în spiritul antreprenorial. Vă veți dezvolta în calitate de lider cu cunoștințe avansate despre organizații, managementul acestora și contextul extern în schimbare în care acționează atât național cât și internațional în contextul stabilității, incertitudinii și schimbării. Veți dezvolta un cursant care se poate conștientiza în mod critic, care poate identifica criteriile de succes și poate evalua performanța organizațională împotriva acestor criterii, obținând cunoștințele și abilitățile necesare pentru a avansa într-un rol de conducere. Școala de Afaceri se mândrește cu privire la profunzimea și relevanța practică a cunoștințelor furnizate în programele sale de către cadre universitare cu experiență practică pentru a se asigura că cercetarea este îmbinată cu o aplicație relevantă în viața reală. Programul de Antreprenoriat MBA sprijină managerii și liderii care valorizează învățarea de-a lungul vieții astfel încât să se echipeze cu abilitatea de a transforma teoria în practică dintr-o perspectivă critică și informată pentru a avansa eficiența angajaților și competitivitatea organizațiilor. Programul oferă suporturile intelectuale necesare pentru o carieră într-un mediu de lucru în schimbare rapidă, o abordare riguroasă a conștiinței de sine și a dezvoltării personale prin gestionarea cunoștințelor și coaching-ul pentru performanță. Mai mult, veți dobândi o experiență valoroasă în domeniul cercetării din domeniul dvs. de specialitate, prin finalizarea unui proiect concentrat pe disertație / practician, precum și prin prezentarea, comunicarea, munca în echipă și abilitățile critice de rezolvare a problemelor. Programul este îmbunătățit în continuare cu acreditare profesională, care vă va ajuta cariera în afaceri și domeniul dvs. de specialitate.

Cerințe de curs

  • Studenți din Regatul Unit: 2: 2 sau mai mult de la o diplomă de licență din Marea Britanie sau calificări echivalente. Elevii trebuie, de asemenea, să posede o experiență profesională de cel puțin doi ani.
  • Studenți internaționali: un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.

Durată

1 an cu normă întreagă, 2 ani cu fracțiune de normă

Program taught in:
Engleză
The University of Law Business School Online

See 4 more programs offered by The University of Law Business School Online »

Last updated December 7, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Mai 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
10,300 GBP
Ianuarie 2019: £ 10,000 septembrie 2019: £ 10,300
By locations
By date
Start Date
Mai 2019
Application deadline

Mai 2019

Location
Application deadline
End Date