Master în Administrarea Afacerilor (Top Up)

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program Top-Up vă permite să vă dezvoltați învățarea postuniversitară existentă și să vă accelerați studiile pentru a obține un MBA complet în doar 12 luni, la o fracțiune din costul unui MBA complet. Programele de MBA ale Arden University dezvoltă gândirea și pregătirea în moduri distincte, pregătite pentru poziții cheie în industriile și organizațiile relevante la nivel global.

Modul flexibil de studiu al Arden University face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de afaceri, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Mulți studenți finalizează studiile cu noi în timp ce lucrează cu normă întreagă, iar acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți impactul strategic al organizației dvs.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în colaborare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs.

116288_YyvAXz_A.jpeg

Module de curs

Strategia de implementare:

Misiunea și valorile unei organizații sunt vitale pentru succesul acesteia. Veți învăța să modelați aceste aspecte importante, deoarece sunteți expus unei serii de provocări de afaceri în jurul strategiei. Pe măsură ce explorați durabilitatea și practicile etice, le veți lua în considerare în contextul luării deciziilor și veți avea posibilitatea de a aplica aceste concepte în rezolvarea unor scenarii dificile.

Proiect de cercetare:

Acest proiect vital vă oferă șansa de a cerceta o zonă aleasă de dvs., în legătură cu tema programului și de a vă dezvolta abilitățile critice. Veți crea o propunere de cercetare, alegeți între disertație convențională sau articol academic și prezentare și apoi aplicați toate cunoștințele dvs. din program, cu posibilitatea de a vă conecta cercetarea la nevoile dvs. reale de lucru.

Ce spun studenții noștri:

116286_wIEGepqk.png

" După ce am cercetat diferite opțiuni, am ales Arden University cauza metodei sale de livrare on-line și să am flexibilitatea de a adapta MBA în jurul unui loc de muncă cu normă întreagă. Principalul avantaj este că un MBA este un deschizător de uși. abilitățile pe care le-am învățat, pe care le-am găsit, ar putea fi folosite direct la locul de muncă " .

Scott Nicholson,

Master of Business Administration (CMI)

Cerinte de eligibilitate

  • Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal: 120 de credite la nivelul 7 într-un larg bazate de afaceri / management de atribuire, de exemplu, o diplomă postuniversitară în afaceri sau ILM nivel 7 Diploma în Leadership
  • Dacă nu aveți deja calificările necesare pentru acest MBA Top-Up, este posibil să vă oferim un loc în programele complete MBA. Vorbiți echipei noastre de admitere pentru a afla mai multe.

Taxe

3.800 de lire sterline (Marea Britanie

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 48 mai multe cursuri de la Arden University »

Ultima actualizare August 18, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Oct 2019
Ian 2020
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
4,152 EUR
Taxe pe an: 4.152 € (Marea Britanie / UE), 4.448 € (internațional)
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Apr. 2020
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Apr. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date