MBA și Executive MBA în Moscova | Diplomele rusești și europene ─ online sau online

Generalități

6 locații disponibile

Programul de descriere

Avansat (1) Full-time în Moscova, (2) Online-distance sau (3) 100% Inovare intensivă intensivă și educațională intensivă pentru proprietarii și managerii de nivel superior, mediu și junior care doresc să construiască o afacere de clasă mondială sau să lucreze în poziții superioare , trebuie să obțină abilități moderne de management deplin și nu sunt dispuși să se mulțumească cu cunoștințele de bază care sunt oferite în majoritatea școlilor de afaceri academice.

2 diplome de prestigiu: MBA / Executive MBA EMAS ( Rusia) și MBA / Executive MBA al GFKM ( European Union) Business School .

ÎNVĂȚĂM MAI MULTE ȘI PREZENTAȚI APLICAȚIA AICI!

Nu există 1 MBA online în Rusia

Nr. MBA cu normă întreagă în Rusia

Nr. 2 MBA cu normă întreagă în Rusia

TOP 14
Cele mai bune MBA din Europa Centrală și de Est

TOP 20
Cele mai bune MBA Executive în Europa Centrală și de Est

TOP-200
programe de top din lume

Problema care trebuie rezolvată

 • Cel puțin 31 de abilități în managementul afacerilor
 • cariera ta de vis în Rusia și în străinătate: luminos, de succes și rapid. Oriunde doriți. Datorită pozițiilor de conducere EMAS în clasamentul din Rusia și mondiale.
 • Educație de afaceri = consultanta pentru VCA va rămâne mistere. Control deplin și înțelegerea a ceea ce se întâmplă în afaceri, prin formare în formatul de consultanță.
 • Studii = creștere economică, 20 proiecte de implementare pentru compania dvs. Modernizarea și creșterea totală a companiei dvs. în timpul instruirii.
 • Creștere garantată a câștigurilor salariale. Creșterea veniturilor cu cel puțin 50% pe an (cercetare onestă independentă "MBA în Moscova și Rusia").
 • Nu alegeți, și alegeți. Competența profesională, permițându-vă să selectați calea - pentru a gestiona afacerea dvs. sau al altcuiva.
 • Nu numai capul, dar, de asemenea, un lider. O echipă dedicată de angajați, prin dezvoltarea abilităților de lider.
 • Realizări care vă vor surprinde. 1 - 1,5 ani de acțiune uimitoare în viața ta, atingând obiectivele de viață și de afaceri cu o viteză fără precedent.
 • Un nou nivel. Capacitatea de a scala orice afacere: de la mic la mijloc, la mijloc de mare, de la nivel local la nivel internațional.
 • recunoașterea la nivel mondial. diplome rusești și europene, care sunt recunoscute și respectate în întreaga lume.

Formate de instruire

 1. Intramural.
 2. Telecomandă full-time.
 3. 100% online.

ÎNVĂȚĂM MAI MULTE ȘI PREZENTAȚI APLICAȚIA AICI!

Ultima actualizare August 2019

Despre facultate

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Citește mai puţin
Moscova , Nizhny Novgorod , Rusia Online , Kiev , Minsk , Almaty + 5 Mai mult Mai Puțin