Read the Official Description

MBA în afaceri internaționale

Programul de 45 de credit International Business MBA poate fi finalizat în două semestre și o sesiune de vară pe bază de normă întreagă, sau în doi ani cu frecvență redusă, dacă studenții au studii de licență în afaceri.

Toate locațiile Schiller International University sunt ideale pentru programele de absolvent al Schiller International University cadrul Facultății de Afaceri Internaționale. Acestea oferă acces la sediile regionale și mondiale ale numeroaselor corporații multinaționale. Bogăția informațiilor disponibile în bibliotecile publice, ambasadele, comisiile de nivel înalt și diverse organizații internaționale aduce contribuții importante la programele de studiu de la Schiller International University în domeniul afacerilor.

Cursuri pentru Master of Business Administration grad subliniază aspectele detaliate ale marketingului internațional, management, finanțe și economie. Cerințele de nivel au fost concepute pentru a oferi cunoștințe practice și instruire pentru viitorii directori de afaceri.

Există o nevoie crescută de directori care pot naviga efectiv în interesul companiilor multinaționale atunci când se ocupă de clienți și furnizori internaționali. Cu educația potrivită, puteți deveni o parte importantă a unei echipe de afaceri.

În plus față de principiile de bază ale afacerii, elevii se vor familiariza cu condițiile lingvistice, sociale, economice și politice și practicile comerciale ale mai multor țări. Principiile în administrarea afacerilor, precum și aplicarea economiei și psihologiei în marketing sunt bine acoperite.

Dezvăluiri: www.schiller.edu/disclosures

Program taught in:
Engleză

See 5 more programs offered by Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris »

Last updated February 6, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 - 15 luni
La zi
Price
26,430 EUR
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date