Ecosistemul digital afectează toate companiile. Transformarea digitală afectează structurile organizaționale, poziționarea mărcilor, strategiile de marketing și comunicare, achiziția de clienți și integrarea proceselor back office. Este din ce în ce mai necesar să se realizeze această transformare în companii cu cele mai bune strategii posibile.

MBA constă în învățarea de a structura un model de afaceri în jurul digitizării din toate domeniile de afaceri într-o manieră competitivă. Acest program dezvoltă gândirea managerială, gândirea critică și abilitățile de luare a deciziilor în jurul tehnologiei Internet și impactul acesteia în toate domeniile de activitate. La finalizare, studentul va avea toate competențele necesare pentru a duce și a conduce procesele de transformare digitală și inovare în sectorul lor.

Obiective și beneficii

Prezentați conceptele fundamentale ale strategiilor de eBusiness și de transformare digitală.

Aflați cum să structurați un model de afaceri în jurul digitizării.

Înțelegerea întregului proces deschis de gestionare a inovării.

Cunoașteți și internalizați aspectele cele mai relevante ale tehnologiei Internet și ale impactului acesteia în toate domeniile unei companii.

Capacitatea de analiză pentru a ști cum să interpreteze valorile acestui model de afaceri și să le transforme în informații relevante pentru luarea deciziilor.

Gândirea critică la întrebarea standardelor.

Dobândiți abilitățile profesionale și personale ale unui antreprenor al erei digitale.

Curriculum-ul este dezvoltat în 12 module începând cu luna octombrie a fiecărui an cu o schemă de 8 module obligatorii. La acestea se adaugă 4 subiecte opționale, 2 ateliere practice și un proiect de afaceri real care va începe la sfârșitul primului modul și care se va extinde pe durata cursului MBA.

Diferitele module sunt structurate în săptămânile în care studentul are o serie de obiective și etape de realizat și un proiect în care să pună în practică cunoștințele dobândite cu îndrumarea și supravegherea unui mentor. Aceste provocări sau obiective sunt axate pe munca colaborativă, pe modulele materiale și pe utilizarea instrumentelor tehnologice.

Structura programului (* supusă modificărilor)

Înainte de începerea anului universitar, există un modul introductiv pentru a facilita gestionarea platformei și a stabili o filmare a modelului de învățare "on-line".

Modulele sunt grupate în trei blocuri de conductori pe care se rotesc întregul program, care sunt următoarele:

  • Blocul 1. - Ecosistemul digital, în care sunt definite conceptele fundamentale ale transformării digitale a companiilor din industrie și servicii, precum și noile tendințe tehnologice și impactul acestora asupra pieței.

  • Blocul 2. - Afaceri Digitale: Operativ și Strategie, în care sunt prezentate conceptele și elementele necesare pentru a putea gestiona o companie digitală sau pentru a conduce transformarea digitală a unei companii tradiționale.

  • Blocul 3. - Aprofundarea. În acest bloc studentul poate alege subiecte tehnologice care se vor îndrepta către tehnici și concepte specifice, cum ar fi analiza datelor sau securitatea informatică sau subiectele de afaceri unde se va pune un accent mai mare pe impactul digitizării în toate departamentele companiei.

Profilul participantilor

MBA în ecosistemul digital vizează profesioniștii din orice sector care doresc să-și extindă cunoștințele, precum și să-și completeze formarea tehnologică în domeniul eBusiness, al transformării digitale și al inovației.

Modulele cursului sunt concepute pentru profesioniști care aspiră să accelereze dezvoltarea carierei profesionale și să înțeleagă rolul important al digitalizării în modelele lor de afaceri și în funcționarea companiilor.

perspectivele de carieră

La trei puncte Școala Digital Business pariem pe formarea ca motor al schimbării, creșterii și îmbunătățirii personale și profesionale. Aplicarea competențelor dezvoltate pe tot parcursul MBA în domeniul profesional va permite elevului să contribuie și să conducă creșterea și îmbunătățirea organizației sau companiei lor.

Program predat în:
  • Spaniolă

Vezi 2 mai multe cursuri de la Three Points Digital Business School »

Ultima actualizare Octombrie 24, 2018
Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
10 luni
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date