MBA în administrarea asistenței medicale pentru practicieni

Generalități

Programul de descriere

Proiectat cu mintea practicienilor de sănătate.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face în calitate de administrator de asistență medicală este să vă asigurați că conduceți o organizație bine administrată. Nu numai că este în interesul maxim al pacienților, ci este și în cel mai bun interes al personalului. Acest program specializat, conceput pentru medicii de sănătate, vă va pregăti pentru a face față provocărilor unui mediu administrativ în continuă schimbare.

Dacă sunteți un medic de sănătate care dorește să treacă la partea de afaceri a industriei dvs., acest program vă va ajuta să ajungeți acolo. Curriculumul oferă tipul de cunoștințe pe bază largă de care aveți nevoie pentru a deveni un manager de nivel mediu sau superior într-o organizație de îngrijire a sănătății. Veți acoperi o mulțime de temei în acest program, analizând subiecte la fel de variate precum resursele umane, politica publică și managementul strategic. Programul nostru flexibil constă din șase termene continue de opt săptămâni pe an. În plus, este posibilă finalizarea rapidă a programului.

Nu există o modalitate mai bună de a învăța nuanțele acestui domeniu decât de a studia sub unii dintre cei mai buni practicieni din zonă. Este vorba despre oameni cu o experiență vastă în industrie profesională. Și mai bine, colegii de clasă vor fi și profesioniști cu gânduri similare, care se străduiesc să învețe abilitățile de afaceri inovatoare de astăzi. Puteți aștepta cu nerăbdare să oferiți consultanță excelentă, facilitată de un personal dedicat, care este întotdeauna dispus să programeze ore de consultanță care să vă fie convenabil, indiferent dacă sunteți online sau în campus. Acest grad de MBA online este obținut de la Universitatea Concordia din Wisconsin.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Concordia University Ann Arbor is a Lutheran higher education community committed to helping students develop in mind, body, and spirit for service to Christ in the Church and the world.

Concordia University Ann Arbor is a Lutheran higher education community committed to helping students develop in mind, body, and spirit for service to Christ in the Church and the world. Citește mai puţin