MASTER ONLINE ÎN ADMINISTRARE AFACERI - MBA

Generalități

Programul de descriere

Luați-vă cariera la noi culmi cu un Master of Business Administration online de la Xavier University Williams College of Business. Acreditat de AACSB, programul nostru dinamic de MBA online este recunoscut pentru rigoarea academică, calitatea și valoarea lor și pregătirea absolvenților pentru a avea un impact imediat în lumea afacerilor în evoluție.

Învățat de profesori respectați, cu o vastă experiență profesională, programul nostru 100% online MBA educă liderii prezenți și viitori în ultimele tendințe de afaceri, permițându-le să facă cu încredere următorul pas în cariera lor și să îmbunătățească organizațiile - și societatea în ansamblu - în cadrul Tradiție iezuită. Curriculum-ul programului MBA online oferă o experiență de învățare online flexibilă, oferind elevilor opțiunea de a începe programul de mai multe ori pe tot parcursul anului. Participând la cursuri online, studenții cu normă întreagă pot termina programul online de diplomă MBA în puțin peste un an și jumătate cu normă întreagă sau în doi până la trei ani care studiază cu jumătate de normă.

Un MBA de la Universitatea Xavier vă oferă dividende pe tot parcursul vieții. Absolvenții programului de masterat beneficiază de acces la o rețea profesională de peste 18.000 de absolvenți, inclusiv lideri de afaceri naționali și inovatori globali. În plus, programul nostru online de MBA clasat la nivel național oferă absolvenților o rentabilitate excelentă a investiției: Când vine vorba de cele mai mari salarii inițiale pentru deținătorii de MBA din Ohio, Universitatea Xavier se clasează în primii cinci, absolvenții Universității Xavier câștigând un salariu mediu de început de peste mai mult de 81.000 USD (Columbus Business First, Raportul 2019).

Simțiți-vă încrezător în alegerea programului MBA online al Universității Xavier, clasat printre cele mai bune programe MBA online din țară. Premiile și onorurile pentru programul de studii online includ:

  • # 5 în Ohio pentru cele mai mari salarii inițiale ale absolvenților MBA (Columbus Business First)
  • # 8 în ediția 2019 a celor mai bune colegii - universități regionale (Midwest) (USN și WR)
  • # 19 în Marketing pentru absolvenți în țară (USN & WR)
  • # 23 în Contabilitate absolventă în țară (USN și WR)
  • # 35 Cel mai bun program MBA online (MBA online astăzi)
  • # 60 în MBA part-time în țară (USN și WR)
Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

ALL FOR ONE, AND ONE FOR ALL Founded in 1831, Xavier University is a nonprofit university in Cincinnati, Ohio, as well as the fourth oldest Jesuit-based higher learning institution in the United State ... Citeste mai mult

ALL FOR ONE, AND ONE FOR ALL Founded in 1831, Xavier University is a nonprofit university in Cincinnati, Ohio, as well as the fourth oldest Jesuit-based higher learning institution in the United States. Recognized as one of the best regional institutions in the Midwest, Xavier provides an inclusive environment of open and free inquiry, preparing students for a world that is increasingly diverse, complex and interdependent. Respected for our academic rigor and personalized student attention, our faculty and staff serve with integrity, justice, and generosity while teaching students to do the same—so that, together, we can successfully change the world. In addition to our renowned on-campus programs, Xavier offers 100% online programs designed for working professionals. Our dynamic graduate programs offer high-quality academics and provide a pathway for students to obtain meaningful and rewarding jobs. Citește mai puţin