56 Online MA Programe în Studii umaniste 2024

Online MA Programe în Studii umaniste 2024Filter
    • Online USA

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Master of Arts în Științe de scriere este un program flexibil, cu jumătate de normă de cursuri online și rezidențe față în față, infuzat cu prestigiul, calitatea și valoarea Universității Johns Hopkins.

    • Madison, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Aceasta este una dintre cele mai urgente întrebări ale timpului nostru - și una complicată, fără răspunsuri ușoare. Pentru cei care sunt pregătiți să o abordeze, titlul Master of Arts in Religion (MAR) te invită să studiezi lumea așa cum este ea formată prin moșteniri, idei, pasiuni și moduri de viață religioase.

    • Hull, Regatul Unit

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Utilizați puterea limbajului și dezvoltați-vă vocea distinctivă ca scriitor. Transformă-ți pasiunea pentru lectură în capacitatea de a produce proză demnă de recunoaștere publică. Indiferent de genul dvs. de preferințe, fie că este vorba de ficțiune literară, nonficțiune sau de asemenea, de fantezie, mister sau romantism - veți avea posibilitatea de a vă abona abilitățile de scriere și de a descoperi tehnicile pe care scriitorii seminali le-au folosit cu efect semnificativ.

    • Online United Kingdom

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Această calificare este o oportunitate interesantă de a vă dezvolta abilitățile de traducător, echipându-vă să lucrați în industria serviciilor de traducere în creștere rapidă. Veți experimenta diferite genuri prin activități de traducere practice și inspiratoare și vă veți perfecționa practica prin evaluarea de către colegi. Veți dobândi experiență practică în utilizarea instrumentelor necesare pentru a opera în acest domeniu în evoluție rapidă (de exemplu, traducere audiovizuală sau instrumente de traducere bazate pe cloud). Vă veți susține munca cu o înțelegere a teoriilor și dezbaterilor privind traducerile. Puteți studia franceză, germană, italiană, spaniolă, arabă sau chineză – în combinație cu engleza.

    • Online

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Sunteți interesat să vă duceți cunoștințele despre istorie la un nivel superior? Doriți să adăugați la repertoriul dvs. de abilități? Sau poate doriți să vă continuați dezvoltarea profesională?

    • Online

    Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Alăturați-vă nouă la iSchool pentru un program progresiv și provocator. Acreditat de Asociația Americană de Biblioteci încă de la începutul acreditării (1924), programul nostru vă va ajuta să deveniți profesioniști în domeniul informației inovatoare.

    • Limerick, Irlanda

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Dublin, Irlanda

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Într-o epocă în care dezinformarea abundă, GCAS are plăcerea de a oferi o diplomă avansată în filozofie, acreditată de Uniunea Europeană. Cercetarea dumneavoastră va fi susținută de unii dintre cei mai importanți gânditori ai lumii. Masteratul nostru în filozofie expune studenții la istoria filosofiei, filozofia continentală, teologie filozofică și psihanaliza.

    • Online Italy

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul interuniversitar în arheologie clasică este acordat în comun de Universitatea Sapienza din Roma și UnitelmaSapienza și reprezintă o mare inovație printre cursurile universitare italiene. Studiile renumite în arheologie ale Universității Sapienza din Roma sunt combinate cu instrumentele online ale Universității Sapienza, oferind utilizatorilor italieni și internaționali un proiect de formare exclusiv și prestigios.

    • Lugano, Elveţia

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Paris, Franţa

    Part time

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masteratul în limba și cultura franceză este conceput pentru studenții care au stăpânit deja limba franceză și doresc să-și ducă experiența și cunoștințele cu un pas mai departe. Cursurile introductive și avansate vor acoperi aspectele lingvistice și culturale.

    • Lamoni, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul în Arte în Religie (34 de ore semestriale absolvite) de la Community of Christ Seminary este conceput pentru slujitorii bi-vocaționali care doresc să-și aprofundeze înțelegerea credinței și slujirii și să transforme comunitatea, precum și pentru slujitorii profesioniști care se pregătesc să-i conducă pe alții în ucenicie și misiune. Ea construiește o bază puternică de formare în scriptura creștină, tradiție și misiune și oferă trei concentrări pentru o dezvoltare concentrată: teologie creștină, conducere spirituală, pace și dreptate. Acest grad oferă o bază academică puternică în studii biblice, istoria creștină și teologie, conducere, pace și justiție. Aceste discipline oferă pregătire esențială pentru slujirea creștină și/sau studii de doctorat în religie.

    • Online USA

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Înființat în 1976, Masterul de Arte în Studii Muzeale de la Universitatea George Washington răspunde profesiei muzeale în evoluție combinând formarea practică cu angajamentul teoretic orientat spre viitor. Elevii dobândesc cunoștințe fundamentale despre starea lucrului muzeal de astăzi, abilități practice și capacitatea de a se angaja critic cu evoluțiile din domeniu. Cursurile oferă atât lărgime, cât și profunzime în managementul colecțiilor, managementul muzeelor, expozițiile și experiența vizitatorilor și implicarea publicului.

    • Växjö, Suedia

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Vă interesează atât patrimoniul cultural, cât și digitalizarea? Umanitatea digitală este un câmp de studiu interdisciplinar care reprezintă o punte între arte și științe umane la tehnologia informației. În plus, se întinde dincolo de mediul academic, în principal prin colaborarea cu sectorul patrimoniului cultural.

    • Washington, Statele Unite ale Americii
    • Banjul, Gambia
    • + 1 more

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    EUCLID oferă două programe în strânsă legătură cu expertiza recunoscută și cu mandatul interguvernamental în domeniul studiilor și diplomației interconfesionale.