M.A. în Studii Tehnologice Online Europa

Vezi toate cele Studii Postuniversitare în Studii Tehnologice Online Europa 2018

Studii Tehnologice

Un masterat necesită ani de studiu și poate fi foarte valoros studenților pe piața competitivă a locurilor de muncă. Programele de MA sunt oferite în mai multe domenii, astfel ca studenții să își poată îmbunătăți cunoștințele și experiența în specializarea pe care o doresc.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale tehnologiei este că, atunci când este încorporată în mașini și dispozitive, de cele mai multe ori persoana care operează mașina sau dispozitivul nu trebuie să înțeleagă detaliile specifice legate de modul în care tehnologia funcționează. De exemplu, o persoană care utilizează un calculator nu are nevoie să înțeleagă mecanica hard disk-ul pentru a beneficia de utilizarea acestuia.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Începe Astăzi Cel Mai Bun Programele de Masterat în Arte în Studii Tehnologice Online Europa 2018

Citește Mai Mult

Master Of Arts în Tehnologie și Design De învățare

University of Roehampton Online
Online Cu jumătate de normă Regatul Unit Londra

Acest Master of Arts on-line în domeniul tehnologiei și de învățare program de design are scopul de a vă oferi abilitățile de a proiecta programe centrate pe elev, care valorifica, gestiona și conduce inovații tehnologice pentru a oferi cea mai bună experiență de învățare interculturală pentru studenți. [+]

Modul în care educația este proiectat și livrat se schimbă. Tehnologia este deschiderea de noi modele de învățare, canale noi și noi tehnici; material didactic în toate formele sale nu a fost niciodată atât de ușor disponibile. Provocarea este de a proiecta cele mai bune posibile metodologiile pentru furnizarea de ea cu succes a elevilor.

Acest on-line Master of Arts în Tehnologie și Design de învățare Programul își propune să vă oferi abilitățile de a proiecta programe centrate pe elev care ham, gestiona și conduce inovațiile tehnologice pentru a oferi cea mai bună experiență de învățare interculturală pentru studenți. Ea încearcă să vă dota cu cunoștințe și înțelegere pentru a construi un viitor mai luminos pentru organizația dumneavoastră și comunitatea ta un elev la un moment dat.... [-]