ONLINESTUDIES

Vezi toate 3 Masterate în Arte (M.A) în Istorie Program de Masterat în Arte Online

După ce a obținut o diplomă de licență de arte, mulți oameni decid să lucreze spre un Master of Arts de masterat online în domeniul pe care doresc să-l urmeze profesional. Cursurile sunt adesea oferite online, permițând un program mai flexibil și, de obicei, durează câțiva ani pentru a fi finalizați.

Ce este un MA în istorie online? Deoarece istoria este un domeniu expansiv, acest grad oferă concentrații într-o serie de domenii. Cursurile online le învață pe elevi să înțeleagă mai bine aspectele politice, publice, sociale sau economice ale istoriei. Ei pot învăța cum să analizeze efectele istoriei asupra unor aspecte precum genul, etnia și societatea. În funcție de concentrarea lor, participanții se pot preface într-un istoric clasificat, cum ar fi vremurile antice, moderne sau medievale, ori se concentrează asupra istoriei locale, naționale sau mondiale. Acest grad este obținut, în general, prin cercetări ample, colectarea datelor și rapoarte scrise.

Elevii care lucrează spre un MA în Istorie online dezvoltă deseori abilități de cercetare superbe și analitice, precum și abilități de comunicare scrisă. Acest lucru le diferențiază de ceilalți candidați concurenți pentru ocuparea forței de muncă în domeniul lor dorit.

Costul de a câștiga acest tip de gradul online fluctuează de la universitate la universitate. Pentru mai multe informații despre școlarizare, înscriere și orice alte taxe, studenții ar trebui să intre în contact direct cu instituția preferată.

Există o serie de opțiuni de carieră pentru cineva cu un MA în istorie online. Cu acest grad avansat, mulți oameni decid să lucreze pentru guvern, într-un muzeu sau într-o bibliotecă. Unii învață în timp ce alții își folosesc calificările avansate pentru a-și găsi un loc de muncă în industrii științifice sau tehnice. Organizațiile non-profit, societățile istorice și organizațiile de cercetare au adesea nevoie și de istorici.

Cineva cu o pasiune pentru istorie poate dori să ia în considerare câștigarea unui masterat.Pentru a afla mai multe, căutați programul mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Istorie Filter

Master of Arts in History and Culture

Drew University
MA
MA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus
Online

Programul absolvent de istorie și cultură este specializat în istoria culturală și intelectuală, cu un accent puternic pe munca interdisciplinară. În timp ce orientarea sa geo ...

Citeste mai mult

Master of Arts în istorie

University of North Alabama College of Arts and Sciences
MA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Online

Departamentul de istorie este unul dintre cele mai mari și mai diverse departamente de la Universitatea din Alabama de Nord. Departamentul oferă o diplomă de master în istorie ...

Citeste mai mult

Master online în istorie militară

The Citadel
MA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Online

Master of Arts în Istoria Militară a The Citadel este un program complet online, de 30 de ore. Programul oferă un studiu istoric avansat al teoriei și practicii războiului, a ...

Citeste mai mult