Studii de Masterat în Arte Online în Elveţia

Programele de MA Online în Elveţia

Masterat

Un masterat este un program academic avansat care durează în jur de doi ani de studiu cu normă întreagă și este conceput pentru studenții care deja au o diplomă de licență. Absolvirea unui MA îi poate ajuta pe studenți să își atingă obiectivele educaționale și să îi pună și pe drumul cel bun către realizarea obiectivelor profesionale.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Cea Mai Bună Programele de Masterat în Arte Online în Elveţia 2019

Citește Mai Mult

Maestru al artelor în relațiile internaționale - online - ma-ir -

University of Business and International Studies Geneva (UBIS)
Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 15 luni February 2019 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Programul de Master of Arts în Relații internaționale UBIS a fost conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră internațională de succes în sectoarele public și privat, îndeplinind cerințele pieței muncii de azi și de a propulsa cariera absolventii nostri. Programul de Relații Internaționale educă studenții în ambele relații internaționale și pe domenii de activitate, deoarece a fost proiectat de către profesori care au lucrat în cadrul ONU și alte organizații internaționale și știu că un fundal de afaceri ajută elevii să reușească atunci când sunt plasate în situații reale. [+]

Master Of Arts în Relații Internaționale - Online

Doresc să obțină cunoștințele și aptitudinile necesare pentru astăzi de top Relații Internaționale (IR) profesioniști? Privind pentru a participa la o universitate internațională fără costul de relocare? De ce nu se înscrie în UBIS- Universitatea de Studii Internaționale, Masterat Online Of Arts în Relații Internaționale și Afaceri (Online MA-IR)?

Programul SCHIłA:

Obiectivul este de a avea profesioniști internaționali cu înaltă calificare, oferindu-le atât cu viziune largă și abilități practice. În timp ce cursurile tradiționale IR se concentrează asupra istoriei și a teoriei, UBIS este conștient de faptul că oamenii ne pregătesc pentru programele noastre vor lua parte activă în astfel de organizații și , ca atare , sunt , de asemenea nevoie de anumite mediul de afaceri , în scopul de a gestiona birourile și proiectele care fac parte din viața de zi cu zi și de rutină a ONU și a altor lucrători internaționali. Prin urmare, programele UBIS IR la nivel de absolvent se concentreze pe crearea unei persoane bine rotunjite gata să -și asume astfel de sarcini , la sfârșitul studiilor studentului.... [-]