ONLINESTUDIES

Caută Programele de Masterat în Arte în Arheologie Online în Australia 2021

Un masterat este un program academic avansat care durează în jur de doi ani de studiu cu normă întreagă și este conceput pentru studenții care deja au o diplomă de licență. Absolvirea unui MA îi poate ajuta pe studenți să își atingă obiectivele educaționale și să îi pună și pe drumul cel bun către realizarea obiectivelor profesionale.

Studiile de arheologie istoria și cultura civilizațiilor trecute prin examinarea artefacte și a structurilor lăsate în urmă, inclusiv uneltele lor, opere de artă, relicve religioase și vestigii fizice. elevii avansați vor alege de obicei un accent de interes, cum ar fi un tip de societate, o anumită regiune sau o anumită perioadă de timp.

Australia are al treilea cel mai mare număr de studenți străini din lume, în ciuda faptului că o comunitate de numai 23 de milioane. Acestea sunt acreditări academice puternice, dar instituțiile din Australia sunt la fel de foarte clasate ca cetățile care casa lor în jurul terenului natal.

Solicită Informații Cea Mai Bună Diplome de Masterat în Arte în Arheologie Online în Australia 2021

1 Rezultate din Arheologie, Australia Filter

Maestru al artelor în arheologie clasică

Unitelma Sapienza
MA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Online

Masteratul în arheologie clasică reprezintă o mare inovație în cadrul cursurilor universitare italiene. Studiile renumite în Arheologie din Roma, Universitatea Sapienza, sunt ...

Citeste mai mult