ONLINESTUDIES.RO

Vizualizează Programele de Masterat în Arte în Administrație publică Online în America de Nord 2019

Un masterat este un program academic avansat care durează în jur de doi ani de studiu cu normă întreagă și este conceput pentru studenții care deja au o diplomă de licență. Absolvirea unui MA îi poate ajuta pe studenți să își atingă obiectivele educaționale și să îi pună și pe drumul cel bun către realizarea obiectivelor profesionale.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Contactează Școlile Top Masterate în Arte (M.A) în Administrație publică Online în America de Nord 2019

1 Rezultate din Administrație publică, America de Nord Filter

Master în Arte în Administrarea Publică

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online La zi Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Winona

Acest program combină perspective guvernamentale și nonprofit pentru o perspectivă globală și o formare largă în administrația publică. Affordable și convenabil, pregătește elevii să acționeze ca lideri autentici și etici într-un peisaj de servicii publice provocatoare.