Filter
MA
America de Nord Ritm: Tot

Vizualizează Programele de Masterat în Arte în Administrație publică Online în America de Nord 2019

Un masterat este un program academic avansat care durează în jur de doi ani de studiu cu normă întreagă și este conceput pentru studenții care deja au o diplomă de licență. Absolvirea unui MA îi poate ajuta pe studenți să își atingă obiectivele educaționale și să îi pună și pe drumul cel bun către realizarea obiectivelor profesionale.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Contactează Școlile Top Masterate în Arte (M.A) în Administrație publică Online în America de Nord 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Administrație publică, America de Nord

Saint Mary's University of Minnesota Online

Acest program combină perspective guvernamentale și nonprofit pentru o perspectivă globală și o formare largă în administrația publică. Affordable și convenabil, pregăteș ... [+]

Descoperiți un program on-line accesibil care vă va transforma într-un lider autentic și eficient în sfera publică sau nonprofit. Online MA în Administrația Publică dezvoltă trei competențe cruciale pentru liderii de servicii publice: analiză managerială, conducere și servicii etice.

Nici o experiență anterioară în administrația publică nu este necesară pentru admitere, ceea ce face ca aceasta să fie opțiunea perfectă pentru cei care doresc să se alăture domeniului, precum și celor care doresc să avanseze în acest domeniu.

Cursurile combină perspective non-profit și guvernamentale, în timp ce elevii vor alege un accent pe una sau alta pentru două clase în domeniul resurselor umane și managementului financiar. Veți învăța abilități vitale în conducerea administrației publice, inclusiv cum să planificați strategic pe fondul schimbării circumstanțelor, să construiți alianțe, să analizați politici și legi și să comunicați în mod eficace și sensibil.... [-]

Statele Unite ale Americii Winona
Înscriere Deschisă
La zi
Online
Citiți mai multe în limba engleză