Filter
MA
Ritm: Tot

Compară Programele de Masterat în Arte în Administrație publică Diplomă de Masterat în Arte Online

O diplomă de Masterat este o diplomă postuniversitară pe care studenții o pot obține după terminarea cursurilor necesare din disciplina aleasă. Programele de MA sunt disponibile în mai multe specializări diferite, ceea ce pe permite studenților să își adapteze educația la obiectivele lor profesionale și personale.

M.A. în Administrație publică Online

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Administrație publică

Saint Mary's University of Minnesota Online

Acest program combină perspective guvernamentale și nonprofit pentru o perspectivă globală și o formare largă în administrația publică. Affordable și convenabil, pregăteș ... [+]

Descoperiți un program on-line accesibil care vă va transforma într-un lider autentic și eficient în sfera publică sau nonprofit. Online MA în Administrația Publică dezvoltă trei competențe cruciale pentru liderii de servicii publice: analiză managerială, conducere și servicii etice.

Nici o experiență anterioară în administrația publică nu este necesară pentru admitere, ceea ce face ca aceasta să fie opțiunea perfectă pentru cei care doresc să se alăture domeniului, precum și celor care doresc să avanseze în acest domeniu.

Cursurile combină perspective non-profit și guvernamentale, în timp ce elevii vor alege un accent pe una sau alta pentru două clase în domeniul resurselor umane și managementului financiar. Veți învăța abilități vitale în conducerea administrației publice, inclusiv cum să planificați strategic pe fondul schimbării circumstanțelor, să construiți alianțe, să analizați politici și legi și să comunicați în mod eficace și sensibil.... [-]

Statele Unite ale Americii Winona
Înscriere Deschisă
La zi
Online
Citiți mai multe în limba engleză