Citește Descrierea Oficială

Detaliile Cursului

Ca terapeut de calificare calificat, veți fi deja conștienți de importanța mijloacelor de auto-exprimare și de creație în terapie. Indiferent dacă intenționați să faceți o promovare în domeniul dvs. curent sau doriți să explorați un anumit subiect de terapie, acest Master de Management vă va îmbunătăți abilitățile terapeutice existente prin cercetare, permițându-vă să îmbunătățiți în continuare viața copiilor vulnerabili.

Veți studia ultimele teorii din acest sector în curs de dezvoltare, explorând trecerea de la metodele tradiționale de terapie la tehnici mai moderne, cum ar fi mișcarea, respirația și activitățile senzoriale.

La începutul cursului, veți folosi experiența dvs. pentru a alege domeniul dvs. de cercetare de specialitate și pentru a dezvolta o propunere de practică pe bază de cercetare terapie de joc, care va forma baza pentru disertație dumneavoastră.

Furnizat de Academia de Psihoterapie și Psihoterapia Copilului (APAC) și validat de Universitatea ca parte a unui parteneriat colaborativ, veți realiza acest curs online, permițându-vă să vă potriviți studiului în jurul angajamentelor dvs. personale și profesionale.

Rețineți că toate aplicațiile și interogările pentru acest curs vor fi tratate de APAC, iar datele de început pot diferi în funcție de locația dvs. de studiu.

Beneficiile cursului

Realizăm cursul nostru în parteneriat cu Academia de Play și Psihoterapia Copilului (APAC), asigurându-vă că studiați ultimele teorii din acest sector în curs de dezvoltare, inclusiv importanța neurobiologiei privind îmbunătățirea efectelor terapiei de joacă pentru copiii traumatizați. Când ați terminat cursul, veți avea o acreditare recunoscută.

De asemenea, avem legături puternice cu Play Therapy UK (PTUK) și Play Therapy International (PTI), principalii inovatori în profesie, oferindu-vă sfaturi de carieră expert și o mulțime de cunoștințe.

Cursul nostru online flexibil vă oferă posibilitatea de a lucra în ritm propriu, permițându-vă să vă potriviți studiului în jurul angajamentelor dvs. personale. Veți avea acces la o serie de sesiuni de instruire desfășurate de APAC la locații din Marea Britanie, împreună cu sprijinul tututorilor noștri specializați și posibilitatea de a dezbate și de a vă împărtăși experiențele în sălile de conferințe virtuale și camerele de chat. Veți putea să vă înscrieți în forumuri unde puteți să vă postați gândurile și să învățați de la tutori și colegi.

Cerințe de intrare

Solicitanții ar trebui să fi absolvit Certificatul PG Teste terapeutice și Diploma PG la Terapie la Leeds Beckett University sau să dețină o calificare echivalentă.

IELTS:

IELTS 6.0 fără abilități sub 5,5 ani sau cu o calificare echivalentă. Universitatea oferă un sprijin excelent pentru orice solicitant care poate fi obligat să efectueze cursuri suplimentare de limbă engleză.

APLICANȚI MATURE

Universitatea noastră salută cererile de la solicitanții maturi care demonstrează potențialul academic. De obicei, avem nevoie de unele dovezi ale studiilor academice recente, de exemplu, finalizarea unui curs de acces, cu toate acestea, experiența relevantă de lucru poate fi, de asemenea, luată în considerare. Vă rugăm să rețineți că pentru unele dintre cursurile noastre profesionale toți candidații vor trebui să îndeplinească criteriile de intrare specificate și în aceste cazuri experiența de lucru nu poate fi luată în considerare în loc.

Dacă doriți să aplicați prin acest traseu, trebuie să vă referiți la politica noastră de recunoaștere universitară a studiilor anterioare.

Vă rugăm să rețineți că toți solicitanții de la Universitatea noastre sunt obligați să îndeplinească cerința noastră standard de limba engleză de GCSE gradul C sau echivalent, variațiile de acest lucru vor fi enumerate pe cerințele individuale de intrare curs.

Perspective de locuri de muncă

La finalizarea acestui curs, veți fi în măsură să vă propuneți o promovare în domeniul dvs., să progresați într-un rol de cercetare sau să faceți parte din activitatea academică. De asemenea, puteți continua cursurile de care aveți nevoie pentru a deveni un antrenor certificat PTUK, ajutând jucatorii viitori să-și înceapă cariera în acest domeniu din ce în ce mai important.

  • Joacă terapeut
  • Psiholog pediatru
  • Muncitor comunitar

Cariere Sfaturi

Echipa noastră dedicată Locuri de muncă și Cariere vă oferă sfaturi de specialitate și o serie de resurse pentru a vă ajuta să alegeți și să câștigați locuri de muncă. Indiferent dacă vă aflați în primul sau ultimul an, puteți vorbi cu membrii personalului din Biroul nostru de carieră, care vă pot oferi sfaturi de la scrierea unui CV la căutarea unui loc de muncă.

module

module

Elaborarea unei propuneri de cercetare bazată pe practici bazate pe terapia prin joc

Dezvoltați-vă înțelegerea a ceea ce pare a fi o presupunere "normală" sau "luată ca atare" și examinați schimbările de paradigmă care au avut loc în cercetarea psiho-socială și terapeutică, unde în mod tradițional există o diviziune între cercetare și practică.

Dizertație de cercetare pentru terapia bazată pe jocuri de practică

Veți fi susținut să planificați și să gestionați cercetarea necesară pentru realizarea planului dezvoltat în modulul anterior pentru a produce o disertație de relevanță profesională și o rigurozitate academică adecvată.

Facilităţi

Bibliotecă

Biblioteca noastră este deschisă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, în fiecare zi a anului, oferindu-vă acces la cărți și jurnale specializate, spații de învățământ, computere, facilități multimedia și închiriere de echipamente media. Zeci de mii de resurse digitale ale Bibliotecii noastre, inclusiv ebooks, ejournals și baze de date, pot fi accesate online într-un moment și în locul potrivit pentru dumneavoastră.

Suită clinică de competențe

Suita de 1 milion de lire sterline a fost conceputa pentru a satisface nevoile de invatare ale unei game de profesionisti din domeniul sanatatii, dotata cu echipamente specializate in camere special amenajate care permit o varietate de sesiuni sa se desfasoare intr-un mediu potrivit si sigur.

Gimnastică și facilități sportive

Menținerea în formă este ușor la Leeds Beckett - suitele noastre de fitness sunt ușor de ajuns, echipate cu toate cele mai recente tehnologii și disponibile pentru toți membrii de sport.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Leeds Beckett University »

Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 an
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date