Citește Descrierea Oficială

Job-integrat MA / MBA (SUA) în General Management este începutul ideal pentru cariera ta. Participanții la program lucrează cu normă întreagă ca asistenți de management în companii și în același timp finalizează un program interactiv de studiu online de doi ani la SIBE în colaborare cu Post University (SUA). Procesând proiecte provocatoare, ca o parte integrantă a studiului, vă dezvoltați propriile competențe și în același timp generați beneficii măsurabile pentru companiile partenere. MA / MBA (SUA) este pentru cadre didactice de toate disciplinele.

 • Durata studiului: 24 luni.
 • Diplome: Master of Arts în Managementul General (MA) și Master of Business Administration (MBA), 120 de puncte de credit conform ECTS.
 • Limba: engleză
 • Locații de seminar: locație independentă prin campusul online, locație în companie, flexibilitate temporală.
 • Data de începere: de mai multe ori pe an.
 • Studiu opțional separat străin, rezervat.
 • Testați programul Master în studiul nostru de studiu fără obligații

AM este acreditat premium de FIBAA și, astfel, face parte din 3% dintre titularii de prăjituri premium printre cursurile de masterat ale programelor acreditate FIBAA. Prin urmare, FIBAA certifică o predare excelentă în acest program de studiu. FIBAA acordă un sigiliu premium cursurilor de studii care sunt deja stabilite pe piață și care nu numai că îndeplinesc, dar depășesc, de asemenea, majoritatea cerințelor de calitate. Master în Management General, care este acordat de către SIBE , este acreditat premium de către FIBAA și califică elevul să meargă pentru a studia pentru un doctorat. MBA acordat de Post University este ACBSP acreditat.

Conţinut

Programul include 17 cursuri plus o teză de masterat. Înainte de începerea fiecărui curs, studenții beneficiază de o transparență totală în ceea ce privește conținutul, sarcinile, examinările și criteriile de cerință. În acest fel, ei știu exact când să se aștepte la ce sarcini și pot planifica cum să-și atingă obiectivele cursului respectiv.

Partenerul nostru

114946_POST_LOGO_BALDRIDGE_horizontal-300x171.png

Universitatea Post a fost fondată în 1890. De atunci, ea și-a sprijinit studenții în dobândirea de cunoștințe, competențe și experiență, astfel încât să poată avea succes în domeniul ales. Bazat în Waterbury, Connecticut, Statele Unite ale Americii, Universitatea Post este renumită pentru programele de studiu care promovează cariera, precum și pentru grupurile mici de seminarii. Este recunoscută de statul Connecticut și acreditată de Asociația Școlilor și Colegiilor din New England (NEASC). Școala de afaceri Malcolm Baldrige este școala de afaceri a Universității Post. Este acreditat de Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP). Lectorii de la Școala de Afaceri Malcolm Baldrige sunt experți de nivel înalt de afaceri cu mulți ani de experiență didactică. Faceți clic aici pentru "Premii și recunoașteri" de la Post University. Post University oferă studenților internaționali cursuri de licență și de masterat atât ca programe on-campus cât și într-un format online.

Proiect

Lucrezi împreună cu compania ta pentru a planifica și implementa proiectul de inovare. Proiectele tipice sunt, de exemplu, în domeniile de dezvoltare a afacerilor internaționale, digitalizare sau previziuni corporative etc. Seminariile online de la Post University oferă expertizei metodice a conducerii generale pentru rezolvarea problemei. Acestea oferă competență practică pentru a pregăti și implementa analize și planuri de afaceri pentru piața țintă, exact așa cum aveți nevoie pentru compania dvs. SIBE oferă seminarelor sale de proiect sprijin personal de la un lector de proiect pentru toți cei doi ani. Acest lector de proiect ajută la aplicarea cu succes a cunoștințelor de la seminarii la practica și mediul înconjurător al companiei prin coaching. Lectorul de proiect sprijină, de asemenea, elevii în dezvoltarea, definirea, plasarea și implementarea proiectului în cadrul companiei.

 • Focus pe proiect - Digitizare
  MA / MBA în Management General oferă nativilor digital cu o primă diplomă academică în orice disciplină posibilitatea de a lucra la unul sau mai multe proiecte de analiză inovatoare de date într-o companie. Proiectul este integrat în MA / MBA al SIBE în Management General, care acoperă domenii intersectoriale cum ar fi tehnologia informației, economie și leadership. Studenții lucrează în grupuri internaționale și lucrează la proiecte de analiză reală a datelor pe întreaga durată a studiului.
 • Proiectul Focus - Dezvoltarea Afacerilor Internaționale
  După cum arată rezultatele studiului pe termen lung "Factorii de succes ai companiilor germane din străinătate", devine evident că, pe lângă calitatea produselor, selectarea partenerului potrivit și a contactelor bune, în special, este esențială pentru o afacere de succes în străinătate. În plus, cunoștințele bune de piață și angajații calificați sunt de o mare importanță pentru jumătate dintre companiile intervievate.

Școala de Afaceri Internaționale și Antreprenoriat ( SIBE ) recrutează tineri manageri cu experiență de lucru în țara țintă, care finalizează un curs de management la nivel de absolvent la SIBE și lucrează ca asistenți de management într-o companie germană. În funcție de proiectul companiei, studenții lucrează în țara lor de origine, în Germania sau în locații mixte.

Examene

Desigur, trebuie să dobândiți cunoștințe noi și să furnizați înregistrări de performanță în MA / MBA (SUA) în management general. Cu toate acestea, deoarece competențele actuale sunt mai importante într-un loc de muncă decât trecerea testelor de cunoștințe, am adaptat întregul program la dezvoltarea competențelor. Acesta este motivul pentru care nu veți scrie examene pentru a testa cunoștințele dumneavoastră în timpul MA / MBA (SUA) în General Management. În schimb, veți dezvolta soluții pentru probleme și sarcini sub formă de prezentări, documente de transfer (TP), rapoarte de documentație de transfer (TDR) și documente de proiect de management (MPP) pe care le veți folosi pentru proiectul dvs. de inovare și teza de masterat.

Admitere

Tu ai:

 • Entuziasmul pentru program.
 • A absolvit o diplomă de studii superioare (diplomă de la o universitate de stat aprobată, universitate de științe aplicate, diplomă universitară sau diplomă comparabilă de la o altă instituție de învățământ superior germană / străină).
 • Cel puțin 180 de puncte de credit conform ECTS sau comparabile pe plan internațional.
 • Comandă foarte bună a limbii engleze.
 • A finalizat cu succes un proces de selecție în mai multe etape la SIBE , parte a Universității Steinbeis din Berlin.
 • KODE®-evaluare.

Vă rugăm să ne trimiteți următoarele:

 • Engleză CV (maximum 2-3 pagini).
 • Scrisoare de intentie in limba engleza (maxim 1 pagina).
 • Certificat universitar și foaie de marcă a cursului de gradul I.
 • Certificat de calificare generală pentru intrarea în învățământul superior.
 • Referințele angajatorului, scrisori de referință (dacă sunt disponibile).

Cheltuieli

Costurile pentru dvs. ca asistent de conducere:

 • Taxe de școlarizare de 340 € / lună

Costurile pentru companie:

 • Taxă de program: 1.070 € / lună (plus TVA statutare)
 • Salariul asistentului de conducere: negociabil (cu toate acestea, cel puțin 1.500 EUR brut pe lună pentru ocuparea forței de muncă în Germania *)

* Informațiile de mai sus se bazează pe ipoteza că o derogare în conformitate cu secțiunea 22 MiLoG este aplicabilă în cazul contractelor de stagiu în cadrul unui program dublu de studiu SIBE ; totuși, acest lucru este supus unei jurisdicții divergente care ar putea apărea în viitor. În acest sens, SIBE GmbH nu își asumă nicio răspundere.

Programul de perspectivă

Programul Perspective oferă refugiaților cu diplome de prim nivel în orice disciplină posibilitatea de a obține o diplomă de masterat și experiență de lucru cu o companie germană pe o perioadă de 24 de luni. Participanții la programul Perspective lucrează cu normă întreagă (de obicei ca stagiari) în companii care se potrivesc cu trecutul lor. Programul de masterat SIBE le sprijină în abordarea obiectivelor lor personale în carieră și în dezvoltarea competențelor lor în beneficiul și succesul companiei partenere. Rapoarte: LBBW Immobilien Kommunalentwicklung GmbH, ctc Cartech Company

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare May 9, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
24 luni
La zi
Price
4,080 EUR
Costurile pentru dvs. ca asistent de conducere: Taxă de școlarizare de 340 € / lună. Costuri pentru companie: Taxa de program: 1.070 € / lună (plus TVA statutare) Salariul asistentului de conducere: negociabil (cu toate acestea, cel puțin 1.500 € brut pe
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

SIBE Project Based Specialization Explained

SIBE Graduation 2018