MA Fine Art (Învățare la distanță)

Generalități

Programul de descriere

OCA's Fine Art

Rezultatele evaluării din martie sunt aproape în, iar pentru unii studenți, acesta este sfârșitul studiului lor la nivel de licență cu Colegiul Deschis de Arte. Pentru cei care doresc să continue înainte și pentru alți artiști și practicieni care doresc să urmeze educație postuniversitară, MA Fine Art OCA este un program de trei ani, part-time, oferind studenților provocări academice și livrare inovatoare.

Lansat în 2011, a fost primul MA Fine Art din Europa care a fost oferit de învățare deschisă și este primul pas OCA în furnizarea postuniversitară în istoria sa de 30 de ani.

Să fii proactiv și să te gândești la tine însuți este foarte apreciat în arte. OCA echilibrul de structură din curriculum și autodirecție este o combinație fructuoasă. Este una care mi-a permis să-mi dezvolt propria voce, neinfluențată de stilul casei. AM a deschis noi aspecte de studiu și practică, inclusiv de cercetare.

Eleanor MacFarlane

MA Fine Art OCA pregătește studenții pentru practica profesională în disciplina aleasă, susținând practica și aspirațiile existente ale studenților care lucrează într-o gamă largă de media, inclusiv pictură, desen, sculptură, imprimare, instalare, performanță, muncă bazată pe timp, artă digitală și fotografie. Accentul programului este pus pe practica de studio, cu teorie, context și practică profesională integrate.

MA mi-a permis să fiu mult mai experimentală cu munca mea. Mi-a deschis mintea spre explorarea în continuare a materialelor, îngrijindu-mă mai mult despre proces și mai puțin despre rezultat decât am făcut înainte. Mi-am pierdut așteptările cu privire la crearea unei piese așa că acum sunt un pictor mult mai slab, mai experimental.

Amelia Wilson

Flexibilitatea programului MA Fine Art, prin livrare online și fiind part-time, o face accesibilă studenților care, din cauza angajamentelor de muncă și de familie, nu ar fi în caz contrar să studieze la nivel superior.

Studenții călătoresc prin curs împreună într-o coortă, împărtășind experiențe și învățând prin muncă de grup și individuală. Curriculumul se bazează pe un program mai structurat către un studiu autonom, cu accent pe cercetare, reflecție critică și explorare. Prin prelegeri, seminarii, tutoriale și critici, precum și un suport individual, studenții beneficiază de expertiza tutorilor de curs de bază și a lectorilor și tutorilor invitați, care au o gamă de expertiză, inclusiv curare, media și marketing, teorie artă, practică profesională și discipline conexe (de exemplu antropologie).

Programul a avut o influență cu adevărat pozitivă asupra artei mele terapiei și psihoterapiei. Participarea la facultate în timpul zilei nu este realistă pentru mulți oameni, iar taxele pentru cursurile cu normă întreagă pot fi prohibitiv de mari. În schimb, consider flexibilitatea și conștientizarea OCA a circumstanțelor studenților foarte incluzive. Este enorm de susținător, îmbogățitor și inspirator să vă întâlniți cu un grup de artiști din întreaga lume.

Jane Dudley

Traseele de progresie sunt individuale și colective. Pentru unii studenți, progresul vine din primirea de comisioane pentru muncă. Pentru alții, este vorba despre expunerea operei lor la un public în creștere prin expunerea în galerii specifice. O dovadă de progres la fel de importantă pentru studenți este creșterea gamei și impactul rețelelor de colegi la nivel național și internațional sau trecerea la studii, studii sau lucrări în continuare.

Pot spune cu certitudine că programul mi-a depășit așteptările și că munca și imaginile mele s-au îmbunătățit. Am o cunoaștere mai bună a artiștilor și lucrărilor contemporane și istorice. Mă concentrez mai clar pe unde merg cu propria mea practică.

Mark Daniels

Studiați un master în arte plastice cu OCA

Programul nostru de arte fine MA este un curs unic postuniversitar susținut de învățământ la distanță.

Este ideal pentru practicienii creativi care caută să-și dezvolte abilitățile în continuare, tutorii care doresc să-și dezvolte propria practică pentru a-și informa profesorii sau studenții care caută să progreseze la studii postuniversitare în afara sistemului de învățământ superior convențional.

Privire de ansamblu asupra curs

Programul nostru de arte fine MA a fost anterior un curs part-time de trei ani, oferindu-vă provocări academice și oportunitate unică pentru a vă îmbunătăți practica. Lansat în 2011, a fost primul MA Fine Art de învățare la distanță din Europa. În acest an, OCA va stabili un model didactic de doi ani pentru programul de Arte Plastice de MA, care va diferi de modelul precedent de trei ani. Detalii despre structura cursului sunt în prezent în curs de dezvoltare. Pentru a primi actualizări, vă rugăm să trimiteți un formular de anchetă. Modelul de predare de doi ani este de așteptat să fie gata pentru aportul 2020/2021, începând cu august 2020.

Prin livrare online și fiind part-time, programul nostru de artă plastică este accesibil oricui care, din cauza angajamentelor de muncă, îngrijire sau familie, nu ar fi în măsură să ia în considerare studiul la un nivel superior.

MA Fine Art introduce practica profesională în disciplina aleasă și oferă sprijin aspirațiilor tale. Cursul acoperă o gamă largă de media, inclusiv pictură, desen, sculptură, imprimare, instalare, performanță, muncă bazată pe timp, artă digitală și fotografie. Accentul programului este pus pe practica de studio, cu teorie, context și practică profesională integrate.

Veți călători prin curs, împreună cu alți studenți, într-o cohortă; împărtășirea de experiențe și învățare prin muncă de grup și individuală. Curriculumul se bazează pe un program mai structurat către un studiu autonom, cu accent pe cercetare, reflecție critică și explorare. Prin prelegeri, seminarii, tutoriale și critici, precum și asistență didactică unu la unu, veți beneficia de expertiza tutorilor de curs și a lectorilor invitați. Acești profesioniști au o gamă deosebită de expertiză, inclusiv curare, media și marketing, teorie artă, practică profesională și discipline conexe de specialitate (de exemplu antropologie).

Traseele de progresie sunt individuale și colective. Pentru unii studenți, progresul vine din primirea de comisioane pentru muncă. Pentru alții, este vorba despre expunerea operei lor la un public în creștere prin expunerea în galerii specifice. Indiferent de aspirația dvs., indiferent dacă crește gama și impactul rețelelor dvs. la nivel național și internațional, treceți la studii ulterioare conexe sau lucrați în domeniul artelor, acest curs este perfect pentru dvs.

Filozofia cursului

Cursul cuprinde o filozofie largă, bazată pe practică, în arta plastică, permițând flexibilitatea practicilor de la munca bazată pe competențe până la practica conceptuală. Cursul include:

 • Pregătire individuală prin telefon, e-mail sau conferință video
 • Seminarii online
 • Prezentări video și prezentări
 • Discuții și critici între grupuri
 • Proiecte de grup
 • Acces la biblioteca de artă Bridgeman Education de clasă mondială și resurse digitale de la University for the Creative Arts
 • Grupuri online de orientare și sesiuni de ateliere de studio.

Caroline Wright - Lider de program pentru MA Fine Art

„Practica mea cuprinde activități de performanță vizuale și performante pe site folosind suporturi la fel de diverse precum sticla și aurul. Am lucrat pentru orașe și spații rurale, spații comunitare, galerii, teatre, biserici, pe insule pustii nelocuite și pentru audiențe din anii 100 și din altele ... ”

Conținutul cursului

Există un număr total de 180 de credite în acest grad, care acoperă elemente esențiale, inclusiv următoarele obiective:

Cerere vizuală

 1. Înțelegeți o gamă largă de metode de investigare adecvate, precum și abilitățile de comunicare și limbajul academic relevante pentru domeniul de activitate
 2. Cultivați abordări speculative și exploratorii ale practicii artei prin aplicarea reflecției, evaluării și sintezei
 3. Produceți un corp de lucru care demonstrează integrarea preocupărilor teoretice și practice, conștientizarea critică și o înțelegere a contextului contemporan

Practică de testare

 1. Extindeți o zonă de investigare adecvată și stabiliți parametri pentru activitatea dvs. exploratorie
 2. Analizați contextul conceptual al practicii dvs. pentru a genera idei și practici creative
 3. Demonstrați responsabilitatea personală și gândirea independentă printr-o abordare integrată a problemelor practice și contextuale

Rezolvare și expunere

 1. Demonstrarea unei burse avansate în practica de artă și în activitatea contextuală
 2. Demonstrați o înțelegere sofisticată a conceptelor complexe prin prezentarea scrisă și profesională a studiilor profesionale
 3. Demonstrați dezvoltarea autosuficienței și o viziune și o strategie clare care să permită o practică profesională susținută dincolo de curs

Asistență personală pentru îndrumători

Tutorii care susțin Master-ul nostru în Arte Plastice sunt atât artiști practicanți, cât și educatori experimentați.

Timp și înscriere

În acest an, OCA va stabili un model didactic de doi ani pentru programul de Arte Plastice de MA, care va diferi de modelul precedent de trei ani. Detalii despre structura cursului sunt în prezent în curs de dezvoltare. Pentru a primi actualizări, vă rugăm să trimiteți un formular de anchetă. Modelul de predare de doi ani este de așteptat să fie gata pentru aportul 2020/2021, începând cu august 2020.

Livrare

Cursul este oferit în principal prin tehnologii de învățare electronică, încorporând seminarii online și discuții în grupuri de la egal la egal. Cercetarea independentă și practica de studio este un element semnificativ al cursului.

Studenti de peste mari

S-a avut în vedere participarea studenților de peste mări în cadrul programului de master. Recunoaștem că s-ar putea să se afle într-un alt fus orar și participarea online în fusul orar al Regatului Unit poate fi o provocare. Ședințele sunt programate cu atenție ținând cont de locația participanților de peste mări, cu toate acestea, unele sesiuni pot fi în afara zilei de lucru pentru unii studenți. În plus, OCA programează una sau una sesiuni în zonele orare, iar unele sesiuni sunt opțional asincrone.

IT / Cerințe online

Înainte de aplicare, trebuie efectuat un sondaj IT pentru a asigura suficiente abilități, cunoștințe și capacități internet / online, precum și pentru a stabili o viteză de bandă largă suficientă.

Cerințe de intrare

 • Intrarea la MA Fine Art la OCA se face prin formularul de cerere, portofoliu și interviu. Nu este o cerință să ai o diplomă anterioară în Arte Plastice, deși acest lucru poate fi un avantaj. Portofoliul și declarația personală ar trebui să demonstreze o înțelegere sofisticată a practicii artei și a artei contemporane și o capacitate de a-ți articula gândirea verbal și în scris. MA Fine Art cuprinde o gamă largă de practici, de la pictură figurativă, trecând la fotografie și textile, până la video, performanță și artă de instalare.
 • Pentru solicitanții în care limba engleză nu este prima lor limbă, li se va cere să prezinte dovezi de competență în limba engleză dintr-o listă de documente aprobate care pot fi revizuite în Regulamentul studenților.

Alegerea carierei

Acest curs este extrem de flexibil, iar structura lui înseamnă că poți câștiga în timp ce înveți și, în același timp, îți îndrepți perspectivele de carieră. Oamenii care studiază acest master vor fi mai bine plasați pentru a câștiga posturi didactice de nivel superior în domeniul artei sau pentru a se muta în sectoare creative de angajare.

Taxe, finanțare și alte costuri

Mai jos este taxa actuală de curs în cadrul programului de trei ani. Odată ce modelul de predare de doi ani este stabilit, structura și taxarea tarifelor se pot modifica.

Locuitorii Uniunii Europene, inclusiv Marea Britanie:

 • 2.935 de lire sterline pentru 2019/20/20.

Prin urmare, costul pentru programul de trei ani este de aproximativ 9.000 lire sterline, ținând cont de o mică ajustare a costului vieții în fiecare an.

Locuitorii din restul lumii:

 • 4.100 lire sterline pentru 2019/20/20.

Prin urmare, costul programului de trei ani este de aproximativ 12.000 lire sterline, ținând cont de o mică ajustare a costului vieții în fiecare an.

Toate cursurile OCA sunt listate cu Student Finance England, Țara Galilor și Irlanda de Nord, permițând studenților eligibili să solicite un împrumut pentru studenți pentru a acoperi costul taxelor. De asemenea, puteți solicita un împrumut de întreținere și / sau o indemnizație pentru studenți cu handicap pentru a vă ajuta cu costul studiului.

Schema de susținere a cursanților OCA poate oferi bursare parțială pentru taxele de curs pentru studenții care nu sunt eligibili pentru finanțare prin intermediul Finanțelor studenților, pe baza greutăților financiare.

Alte surse de finanțare pot include contribuții ale angajatorilor, credite de învățare îmbunătățite (pentru forțele armate care deservesc personalul și autorizațiile de servicii) și trustul pentru educația prizonierilor.

În calitate de student cu OCA, majoritatea materialelor de citire pot fi accesate prin intermediul serviciilor de bibliotecă digitală și cărți electronice sau vă pot fi trimise în postare.

Alte costuri pe care le puteți găsi în gradul dvs. includ achiziționarea de materiale / cărți / texte pentru a vă ajuta în practică și cercetare. Acestea pot fi de aproximativ 350 de lire sterline la HE7. Studenții sunt, de asemenea, încurajați să participe la expoziții, iar costurile pot varia. Lucrările sunt supuse în mare parte tutorilor și pentru evaluare prin intermediul OCA Learn VLE sau prin e-mail, cu toate acestea, costurile poștale sunt de aproximativ 40 de lire sterline pe evaluare pentru trimiterea materialelor în funcție de cantitatea și greutatea materialelor. Tarifele pentru studenții de peste mări vor fi mai mari și vor depinde de țara de origine.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Citeste mai mult

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Citește mai puţin
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mai mult Mai Puțin