Prezentare generală

Durata: 2 ani

Începerea programului: aprilie / octombrie

Mod de participare: online

Îmbunătățiți înțelegerea afacerilor internaționale și a practicii diplomatice contemporane cu un accent regional asupra Asiei de Sud

Cercetarea este o componentă-cheie a acestui program la finalizarea va oferi studenților abilitățile de a:

  • gândiți-vă critic, cu referire la conținutul teoretic și empiric (istoric și / sau contemporan) despre studiile internaționale, diplomația și economia politică din Asia de Sud
  • să dezvolte și să practice abilitatea de a vedea - și de a comenta - punctele forte și punctele slabe ale ideilor și argumentelor altora.

Programul este furnizat de Centrul pentru Studii Internaționale și Diplomație (CISD) și SOAS South Asia Institute (SSAI), în colaborare cu Academia Diplomatică a FCO, folosind o combinație de predare multidisciplinară, cercetare de ultimă oră și discuții publice despre diplomație și politică internațională într-o lume globalizată.

Acest program este disponibil ca o diplomă de masterat, Diploma postuniversitară și certificat postuniversitar de certificat. Consultați fila Structură pentru mai multe informații.

Pentru cine este acest curs?

Acest curs este destinat celor care se angajează sau se angajează într-o carieră în domenii diplomatice sau conexe din Asia de Sud, care necesită expertiză internațională în mediul guvernamental, non-profit, corporativ sau academic.

Structura

Există două module de bază și o gamă de module electivă oferite în fiecare sesiune. Există, de asemenea, patru mini-module de cercetare a Masters

  • 2 module de bază (30 de credite fiecare)
  • 2 module elective (30 de credite fiecare)
  • 4 x mini-module de cercetare
  • 1 x disertație pe un subiect referitor la Asia de Sud (60 credite)

Dintre modulele predate, un modul de bază și un modul electiv trebuie să fie din lista Asia de Sud, în timp ce un modul de bază și un modul electiv trebuie să fie din lista Diplomacy.

învățământ

Mediul virtual de învățare (VLE)

Acest program este predat 100% online prin VLE. În VLE veți avea acces la materialele de învățare și resursele cursului oricând, astfel încât să vă puteți potrivi studiile în jurul angajamentelor existente. Pentru fiecare modul, elevii vor avea acces, atât prin Biblioteca SOAS cât și prin Biblioteca online a Universității din Londra, la toate materialele necesare dintr-o serie de surse adecvate. O componentă-cheie a experienței studenților va fi învățarea de la egal la egal, cu studenții înscriși în forumuri de discuții.

Programul de studiu

În plus față de un tutore asociat dedicat, este prevăzut un orar de studiu pentru fiecare modul și pentru programul general care vă ajută să vă organizați timpul. Programul este împărțit în două sesiuni de studiu pe an. Fiecare modul de studiu durează 16 săptămâni, urmat de un mini modul de cercetare care durează 8 săptămâni.

Instruire în domeniul cercetării

Formarea de cercetare este o trăsătură cheie a acestui program și toți elevii trebuie să completeze un modul obligatoriu de mini-cercetare urmând din fiecare modul. Modulele de cercetare 1 și 3 sunt numai module de formare și nu sunt evaluate.

În plus față de modulele de cercetare, cei care se întâlnesc pentru a face un PGDip sau MA trebuie să prezinte o propunere de cercetare și studenții MA trebuie să prezinte o disertație la sfârșitul modulului de cercetare patru

Evaluare

Fiecare modul este evaluat prin cinci evaluări on-line scrise ("etivități [1]"), care cuprinde 30% și un eseu de 5.000 de cuvinte cuprinzând 70% din nota modulului. Activitățile oferă feedback formativ și sumativ elevilor ca mijloc de monitorizare a progresului acestora și de încurajare a domeniilor în care se pot îmbunătăți.

Disertație

Disertația este evaluată prin prezentarea unei dizertații scrise de cel mult 15.000 de cuvinte, excluzând bibliografia și anexele, care vor reprezenta 85% din nota acordată pentru modul. Restul de 15% din marcajul modulului se va baza pe nota obținută pentru o propunere de cercetare de 1500 de cuvinte.

Taxe

  • Master: 12 000 £

Plătiți pe măsură ce învățați

Programele noastre de învățământ la distanță pot fi plătite în întregime în momentul înscrierii sau pe bază de plată pe măsură ce învățați. Plătiți în timp ce învățați înseamnă că plătiți numai pentru modul în care vă înscrieți.

2017 CERINȚE DE INTRARE

O diplomă de diplomă de gradul superior de clasa a doua (sau un echivalent). Apreciem aplicațiile persoanelor fizice puternice din punct de vedere academic, dintr-o mare varietate de domenii și medii. Vor fi luate în considerare candidații cu o diplomă de clasă inferioară, dar cu o experiență de lucru relevantă în acest domeniu.

Program predat în:
Engleză

Vezi 26 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Online
Duration
2 anii
La zi
Price
12,000 GBP
După locații
După dată
End Date
Apr. 1, 2021
Termen limită de aplicare
End Date
Oct 1, 2020
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Apr. 1, 2021
Termen limită de aplicare
End Date
Oct 1, 2020
Location
Termen limită de aplicare
End Date