Studii Islamice MA University Islamic Online

MA în Studii Islamice (MAIS)

University Online Islamic (IOU) a lansat gradul lume primul-învățământ gratuit Master în programul de Studii Islamice, care este oferit complet on-line și în limba engleză, ca mijloc de instruire. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru studenții BA să continue, în continuare, și de a spori înțelegerea și cunoașterea religiei lor.

Acest program de absolvent este format din 18 cursuri, trei semestre de șase discipline fiecare, iar teza de master în semestrul al patrulea. Durata regulată a programului este de doi ani. Cu toate acestea, studenții le pot finaliza în termen de un an si jumatate minim. Se poate lua o perioadă de maximum șase ani pentru a finaliza programul.

În general, învățământul superior va permite studenților să se extindă cunoștințele și abilitățile lor, și să fie mai eficientă și elocvent în vorbire și scriere. Pentru cei care doresc să intre în domeniul de lucru, învățământul superior este un avantaj mare în dobândirea poziții valoroase și respectate.

Pentru a fi specific, învățământul superior în studii islamice va oferi posibilitatea de a câștiga cunoștințe benefice, care va permite o singură prin voința și mila lui Allah-a perfecta religia lor, și să obțină plăcerea lui Allah prin căutarea și răspândirea cunoașterea religiei Sale. Este, de fapt, una dintre modalitățile de a obține recompense (Sadaqa jariya continue). Este evident că mai știe, cu atât mai mult se poate partaja. Și mai mult o împărtășește, cu atât mai mult se poate obține ceea ce permite să ajungă la niveluri mai ridicate de paradis.

Informat și cel ignorant nu este aceeași în ochii lui Allah așa cum El spune (interpretarea sensurilor), "Spune," sunt cei care știu egali cu cei care nu știu? "" (Coran, Az-Zumar 39: 9) Mai mult decât atât, musulmanii sunt încurajați să urmărească perfecțiunea în orice acțiune. iubitul nostru Profetul Muhammed (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui) a spus: "Într-adevăr, Allah iubește ori de câte ori oricare dintre voi face ceva, el sau ea o face în cel mai bun mod." (At-Tabarani) Prin urmare, urmărirea MA în Studii Islamice la IOU este o oportunitate de aur pentru a pune în aplicare această zicală profetic. Sunteți cordial de bun venit în călătoria minunată "Schimbarea națiunii prin educație."

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Islamic Online University »

Acest curs este Online
Duration
2 - 6 anii
Part time
La zi
Price
- învățământ gratuit
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date