Read the Official Description

MA în Psihologie Militară

&nbsp

Școala Adler este gata de a oferi acest program început toamna 2013, în așteptarea aprobării de către Comisie Higher Learning al Centrale de Nord Asociația de colegii și școli.


Disciplina de psihologie militară face un impact într-o varietate de moduri:

• Furnizarea de formare specializată în psihologie militară de ofițeri de servicii medicale, medici, brancardieri (serviciul activ, rezervele și Garda Națională), precum si asistente medicale BSN, și nivel de licență Behavioral specialist de sănătate în armată.

• Consolidarea rezultatele de formare și de conducere de subofiteri si comandat, mai ales ca aceasta se referă la gestionarea personalului.

• Asigurarea o imersiune în cultura militară, sisteme, studii de specialitate, și considerații clinice de tratament pentru proaspeții absolvenți de colegiu și LCPC, LCSW, sau psihologi licențiați care doresc să servească personalului militar, veterani și familiile lor.

• Evaluarea și îmbunătățirea starea generala de sanatate mintala a personalului militar, veterani și familiile lor, inclusiv instrumente de evaluare a riscurilor de stres legat de lupta.

• Explorarea abordări de prevenire și de intervenție care adresa idei suicidare și / sau alcool si de droguri.

• Evaluarea modului în care armata interacționează cu sistemele mai mari sociale, organizatorice, culturale și tehnologice.

• Furnizarea de cercetare și evaluare: de exemplu, selectarea recruți pentru forțele armate, stabilirea de adecvare pentru serviciu.

• Efectuarea de analize pe misiuni umanitare și de menținere a păcii pentru a stabili procedurile care pot salva vieti militare și civile.


Având în vedere amploarea activității sale și a impactului, domeniul psihologiei militare se bazează pe contribuțiile de mai multe subdomenii, inclusiv psihologie clinică, experimentală, sociale, industrial / organizațională, și de inginerie, fiecare dintre care informează curriculum-ului nostru.
Programul nostru este conceput pentru a oferi persoanelor fizice militare și non-militare si medicii, cu o intelegere a elementelor de probă teoretică, cercetare științifică și aspectele practice ale domeniul psihologiei militare.Elevii sunt învățați cum să aplice principiile psihologice de bază ale psihologiei militare cu dimensiunile interpersonale, de conducere, și organizatorice ale armatei și să sprijine mediile civile. Acest lucru permite dezvoltarea de leadership, inovație și creativitate, care este necesar pentru a avansa justiție socială.


Absolvenții din acest program sunt pregătite pentru o serie de funcții în cadrul sistemelor de sănătate de comportament și medicale (guvernamentale și neguvernamentale) a practicilor îmbunătățite private, de advocacy și organizații politice, și organizațiile de consumatori bazate pe comunitate care deservesc personalul militar, veterani, pensionari, și lor familii.

&nbsp


Livrare on-line


Acest program de 37-de credit este oferit în întregime on-line și poate fi finalizat în mai puțin de 24 de luni, ceea ce face o opțiune atractivă pentru studenții care pot fi utilizate în prezent. Modelul nostru de învățare asincron permite pentru confort și flexibilitate.Toate componentele acestui program pot fi accesate printr-un browser de Internet care rulează pe un PC IBM (Windows sau Linux) sau Apple Macintosh (Apple OS). Studenții trebuie să aibă acces la o conexiune la Internet de bandă largă și un calculator personal fabricat în ultimii trei ani.

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Adler School of Professional Psychology »

Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019