Programa de masterat în Leadershipul Transformativ

Conducerea Transformativă (TLD) este un program unic inovatoare de învățare la distanță, care integrează abilități practice ample, cu auto-reflecție profundă și accent pe acțiunea creativă din lume.

Programul pregătește elevii să-și întruchipeze rolul de lider și să-și mobilizeze creativitatea în multe moduri diferite - fie în organizații, mișcări sociale, fie într-o serie de activități care necesită inițiativă personală și dedicare pentru a face diferența. Bazându-se pe cercetarea de vârf, artele și marile tradiții spirituale, programul oferă studenților oportunitatea și instrumentele de a reflecta asupra a ceea ce contează cu adevărat, de a explora modul de a conduce o viață mai semnificativă și de a dezvolta abilitățile și înțelepciunea de a acționa în lumea. Elevii noștri dobândesc abilitatea de a-și crea în mod activ stilul de conducere, de a-și evalua punctele forte și de punctele slabe, de a se angaja într-un proces continuu de învățare și dezvoltare și de a-și articula filosofia de conducere.

Despre program

Programul nostru de doi ani este oferit într-un format online, beneficiind de 20 de ani de experiență cu instruire online de vârf. Facultatea sunt autori cunoscuți pe plan internațional, cercetători, consultanți și activiști în domeniul schimbărilor sociale. Facultatea și elevii creează o comunitate bogată și susținută de învățare online; în plus, studentul și facultatea se adună de două ori pe an pentru o experiență de învățare intensivă de cinci zile, desfășurată într-un centru confortabil în San Francisco Bay Area.

În ultimul semestru, elevii proiectează, implementează și evaluează proiectul Capstone Action, ceea ce înseamnă punerea în acțiune a teoriei integrative, a reflecției și a experiențelor dobândite în cei doi ani ai programului.

Absolvenții noștri lucrează într-o mare varietate de poziții de conducere, printre care:

  • Directori și directori adjuncți pentru organizații private, nonprofit, artistice, academice și guvernamentale

  • Șefi de informații și ofițeri de marketing pentru organizații private și nonprofit

  • Consultanți în conducerea transformării și comunicare

  • Antreprenorii

  • Profesori universitari

  • Activisti sociali.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
4 semestre
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019