Read the Official Description

MA în Criminologie


Criminologie este studiul științific al naturii, amploarea, cauzele, și de prevenire a comportamentului criminal atât individuale cât și în societate, și instituțiile care compun sistemul, inclusiv în domeniul justiției penale de aplicare a legii, sistemul judiciar, penitenciare, probațiune / eliberare condiționată, detenție pentru minori și servicii victimelor.

&nbsp

Criminologi folosi metode sociale de cercetare științifică, atât calitative și cantitative, pentru a înțelege domeniul multilaterală a criminalității. Profesioniști în acest domeniu să examineze și să ofere explicații teoretice pentru normele și abaterile de comportamente, înțelegând că fiecare societate are propriul set de norme.
Master of Arts în Criminologie: Programul online este special conceput pentru a instrui practicieni de a aborda provocările actuale cu care se confruntă sistemul de justiție penală, printr-un amestec de cursuri, care se concentrează pe intersecția de criminologie, psihologie, și justiția socială. Această abordare unică pregătește pe elevi pentru a face cu adevărat o diferență prin examinarea cauzelor și consecințelor de comportament criminal, intelegerea complexitatea de zile sistemelor moderne de justiție penală și aplicarea abilități teoretice și date empirice pentru a aborda aceste probleme.


Programul pregătește, de asemenea, pe elevi să înțeleagă contextul social mai larg în care sunt situate persoanele fizice. Această perspectivă va fi un factor director în dezvoltarea de intervenție și strategii de prevenire, care sunt practice, eficiente, responsabile social, și durabil.
Domeniul contemporan de justiție penală se confruntă cu provocări se confruntă cu probleme, cum ar fi boli mentale, terorismul, bande, disparitatea rasiala, și progresele tehnologice. Ca o consecință, domeniul de aplicare locuri de muncă pentru cei instruiți în Criminologie este mai largă decât oricând înainte. Căi de carieră pentru persoanele cu un grad mai avansat în acest domeniu poate include mediul academic, de cercetare, corecții, de aplicare a legii, investigații, evaluarea politică, prevenire, și de programare tineri. Setările de muncă poate fi la fel de diverse ca sistemele judiciare, instituții corecționale, organele de drept, instituții financiare, companii de asigurări, comercianții cu amănuntul, firme de avocatura, organizațiilor non-profit, și entități guvernamentale, cum ar fi Drug Enforcement Agency, Biroul Federal de Investigații, și Departamentul de Securitate Internă.

&nbsp


Livrarea Online


Acest program de 36 de credit este oferit în întregime on-line și poate fi finalizat în mai puțin de 24 de luni, ceea ce face o opțiune atractivă pentru studenții care pot fi utilizate în prezent. Modelul nostru de învățare asincron permite pentru confort și flexibilitate. Toate componentele acestui program pot fi accesate printr-un browser de Internet care rulează pe un PC IBM (Windows sau Linux) sau Apple Macintosh (Apple OS). Click aici pentru a afla mai multe despre cerințele hardware și software nostru minim și.

&nbsp


Cerințele de admitere


La Scoala Adler, ne mandrim in corpul nostru student diversă. Studenții reprezintă o gamă largă de interese profesionale, medii etnice și culturale, precum și istoricul academice și de muncă. Noi recunoaștem persoanele cu un record de realizare academice deosebite și un angajament de responsabilitate socială.


Pentru a fi luate în considerare pentru admitere, un solicitant trebuie să îndeplinească următoarele criterii:


• Țineți o diplomă de bacalaureat de la o instituție acreditată la nivel regional SUA, sau un grad comparabil de la o instituție internațională.

• O medie punct de gradul de 3.0 sau mai mare pe o scară de 4.0 pentru cursuri postuniversitare și de licență. Excepții pot fi acordate pentru candidații care au demonstrat performanța academică îmbunătățite sau capacitatea academice în alte moduri.

• voluntar relevante și experiență profesională sunt, de asemenea, luate în considerare.

• completeze următoarele cursuri condiție prealabilă cu clasele "C", sau mai bine: psihologie general sau introductiv, și un curs în criminologie sau de justiție penală. Cursuri echivalent în alte științe sociale pot fi, de asemenea, luate în considerare.Elevii pot fi admise înainte de finalizarea acestor premise, dar toți studenții trebuie să completeze aceste cursuri până la sfârșitul primului semestru de înscriere la Scoala Adler.

Solicitanții • aprobate vor fi invitați la un interviu ca ultimul pas în procesul de aplicare.

&nbsp


Cerințe de ieri


• finalizarea satisfăcătoare a tuturor ore de credit necesare, inclusiv toate cursurile necesare

• Un GPA cumulat de 3.0 sau mai mare și nu mai mult de două clase sau șase ore de credit de "C" sau "C"

• Finalizarea cererii de absolvire și plata integrală a tuturor școlarizare și taxele restante

• aprobarea Facultatea și recomandare a Consiliului de Administratie pentru delegarea de Master of Arts în Criminologie

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Adler School of Professional Psychology »

Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019