M.Sc. în Management maritim internațional - educație la distanță

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Managementul maritim internațional (IMM) este un curs de educație la distanță, adaptat nevoilor dvs. individuale. Indiferent dacă doriți să gustați un modul, mai multe sau întregul curs, Masterul nostru de știință este extrem de flexibil în conținut, domeniu de aplicare și ritm.

Ați studiat sau lucrat într-o zonă nautică, maritimă sau logistică?

Vrei să-ți sporești cariera și expertiza studiind flexibil?

 • Studiați IMM și obțineți un M.Sc. gradul fără a vă întrerupe munca
 • Studiază timpul activ pe mare într-o manieră extrem de flexibilă
 • Integrați-vă competențele profesionale în studiile dvs.

Fapte cheie despre IMM

Grup țintă

Ofițeri nautici
Managerii de juniori

grad Master of Science (M.Sc.)
Începutul studiului Martie și septembrie
Durata studiului

Abordare flexibilă și individuală
10 module / 90 puncte de credit

premisă

Licență sau similar
1 an de experiență profesională

Conceptul de studiu

Educație la distanță
Studiu online

Loc de studiu

La nivel mondial, chiar la bordul navei

Limba

Engleză

Noțiuni de bază

Puteți începe să vă pregătiți pentru a studia Managementul Maritim Internațional. Contactați-ne în orice moment pentru a vă pregăti cererea.

Cerințele de admitere

Pentru a vă înscrie în programul nostru, aveți:

 • O diplomă de licență sau echivalent
 • Experiență profesională de cel puțin un an
 • A dobândit diploma de licență sau experiența practică într-un context maritim / logistic
 • Aptitudini de engleză adecvate

Termenele de depunere a cererilor

Semestrul nostru începe în martie și în septembrie, dar ne puteți contacta sau aplica atunci când vi se potrivește cel mai bine.

 • Înscrierea pentru semestrul de vară începând cu martie: 1 decembrie până la 15 ianuarie
 • Înscrierea pentru semestrul de iarnă începând din septembrie: 1 iunie până la 15 iulie

Conceptul de studiu

Management maritim internațional:

Este flexibil în timp

 • IMM vă permite să alegeți câte module de învățare doriți să studiați fiecare semestru. De asemenea, sunteți bineveniți să vă întrerupeți studiile în cazul în care sarcinile profesionale și / sau private au prevalență. Majoritatea studenților studiază cinci semestre part-time pentru a-și finaliza studiile de IMM.

Poate fi studiat oriunde doriți, chiar și la bordul navei

 • IMM se bazează în principal pe învățarea la distanță, ceea ce înseamnă că majoritatea modulelor sunt completate prin predarea sarcinilor de acasă. Fazele de prezență sunt reduse la minimum 1 până la 3 weekenduri în Elsfleth și pot fi organizate flexibil.

Integrează interesul dvs. profesional

 • IMM urmează o abordare centrată pe elev, ceea ce înseamnă că dobândești cunoștințe teoretice cu ajutorul cărților de curs. Aceste texte pregătite didactic vă permit să combinați cunoștințele profesionale existente cu noile cunoștințe academice. În acest scop, sunt procesate și soluționate proiecte din viața reală și cazuri care apar din contextele profesionale proprii; problemele teoretice și practice merg „mână în mână”. În timpul procesului de învățare, veți aplica noi metode și veți schimba idei cu colegii dvs. cu ajutorul forumurilor studenților. Indrumarea / sprijinul este oferit de noi - lectorii dumneavoastră.

Conținutul cursului

module

Structura dată de semestre și ordinea modulului este o recomandare și poate fi variată după cum este necesar.

01 Metode de cercetare academică 6 puncte de credit
02 Drept maritim internațional 6 puncte de credit
03 Managementul informațiilor despre întreprinderi 6 puncte de credit
04 Afaceri maritime 6 puncte de credit
05 Transport maritim verde 6 puncte de credit
06 Managementul costurilor și randamentului 6 puncte de credit

07a & b. Aplicații de gestionare maritimă

Alegeți două dintre următoarele:

 • Proiectare și tehnologie navă verde
 • Factorii umani în transport
 • Asigurări maritime internaționale
 • Logistica maritimă
2 x 6 puncte de credit
08 Studii de caz 12 puncte de credit
09 Teza de master 30 de puncte de credit

Recunoașterea competențelor

Lucrezi într-o poziție de conducere subordonată în industria maritimă pe mare sau pe malul mării și ai acumulat deja experiență profesională și calificări cheie individuale?

Ați trecut deja de examene și ați obținut credite la o altă universitate la un nivel egal?

Universitatea Jade recunoaște abilitățile existente și învățarea anterioară și nu trebuie să re-studiați același lucru. Drept urmare, durata și costul studiilor dvs. pot fi reduse.

Ce poate fi recunoscut?

 1. Realizări la o altă universitate.
 2. Competențe dobândite pe parcursul carierei profesionale.
  • Recunoaștere generală: La depunerea Certificatului de Competență ca prim ofițer nautic conform STCW, primiți credit pentru modulul „Factori umani în transport maritim”.
  • Recunoaștere individuală: La trimiterea unui portofoliu care dovedește competențele dvs., puteți primi credit pentru modulul solicitat.

Oportunități de carieră

Management maritim internațional

 • Te califică să îți pregătești drumul pe „scara locului de muncă”. Veți fi calificat pentru a fi promovat la un nivel superior de management în companiile maritime (de exemplu, companiile de transport maritim, operatorii de terminale, consultanțele, băncile maritime și asigurătorii etc.) sau în sectorul administrației publice.
 • Vă permite să vă duceți la îndeplinire interesele personale, de exemplu, o schimbare de la un loc de muncă bazat pe o țară. Alții includ obținerea M.Sc. pentru a lucra în sectorul administrației publice sau pentru a continua studii de cercetare doctorală.
 • Te asigură că îți îmbunătățești abilitățile cheie în ceea ce privește autogestionarea, luarea deciziilor, analiza și prezentarea informațiilor cheie cu ajutorul cuvintelor și în scris. Acest lucru este realizat deoarece IMM se bazează pe învățarea bazată pe probleme și include problemele legate de afaceri, precum și experiența profesională în studiile dvs. pentru a obține valoare practică și beneficii reciproce. Mai mult, este oferit complet în limba engleză.

Calificările dvs. după absolvire

După finalizarea programului de lucru și studiu de cooperare al International Maritime Management M.Sc., veți avea:

 • Cunoaștere completă și actualizată despre economia maritimă și dreptul maritim internațional. Cunoștințele dobândite în timpul studiilor de licență vor fi îmbunătățite și extinse,
 • Competențe care vă permit să gestionați proiecte maritime. Aceste competențe vor fi un obiectiv principal al unităților de învățare a Studiilor de caz, prin care veți dezvolta în mod autonom abilități de soluționare a problemelor, luând în considerare aspecte sociale, economice și etice,
 • Aptitudini pentru interpretarea, evaluarea și prezentarea rezultatelor, indicatorilor cheie și modelelor. În prezentări, îți vei demonstra capacitatea de a trage concluzii din cercetările actuale și soluțiile aplicate și de a comunica concluziile tale și informațiile pertinente unui public expert și laic,
 • Capacitatea de a reflecta asupra experienței dobândite în mediul dvs. profesional într-o manieră academică temeinică. După finalizarea studiilor, veți putea relaționa rezultatele academice cu problemele care apar din zona profesională dvs. într-o manieră interdisciplinară,
 • Aptitudini pentru a vă organiza propriul proces de învățare de-a lungul vieții. După finalizarea studiilor, veți putea să dobândiți cunoștințe și abilități în mod autonom și să le puteți aplica pe mediul dvs. profesional și
 • O înțelegere a cererilor și posibilităților relațiilor interculturale și a cooperării internaționale. Vei studia în echipe eterogene și îți vei demonstra capacitatea de a-ți asuma responsabilitatea într-un mediu de muncă intercultural.

Certificate

Ți-ar plăcea să te califici în funcție de nevoile tale individuale și adaptate contextului profesional?

Sau doriți să vă educați personalul într-un anumit domeniu?

Universitatea Jade oferă module individuale și pachete de module ca educație ulterioară individuală pentru participanții care nu sunt interesați de întregul curs de studiu de master al „Management maritim internațional”.

Sunt oferite următoarele certificate:

Certificat de realizare academică

Toate modulele programului IMM sunt unități independente și pot fi studiate individual. Domeniul de aplicare este de 6 puncte de credit conform ECTS (sau 12 puncte de credit pentru modulul „Studii de caz”). Modulul „Teza de master” este exclus.

Certificat postuniversitar de drept maritim și asigurări

Domeniul de aplicare este de 2 6 sau 12 puncte de credit conform ECTS și include modulele Dreptul internațional maritim și Asigurările maritime internaționale.

Certificat postuniversitar de management al transportului maritim

Domeniul de aplicare este de 2 6 sau 12 puncte de credit în conformitate cu ECTS și include modulele de afaceri comerciale și logistică maritimă.

Certificat postuniversitar de Management al Transportului Durabil

Domeniul de aplicare este de 2 * 6 sau 12 puncte de credit conform ECTS și include modulele Green Shipping și Green Ship Design & Technology.

Modulele pe care le-ați studiat pot fi creditate la IMM ulterior și cumulate la un grad (M.Sc.), dacă este necesar.

Pentru informații suplimentare despre certificatele oferite, vă rugăm să ne contactați.

Voci studențești

„Mi-a plăcut foarte mult să studiez IMM, în special datorită flexibilității sale și concentrării pe aspectele practice, profesionale ale managementului în industria marină. Cursul mi-a permis să câștig o perspectivă mai largă și mai orientată către afaceri asupra sectorului și a părților interesate și, cu siguranță, a fost, de asemenea, un factor cheie în misiunea mea de director al Oficiului Elvețian de Navigație Maritimă (SMNO). "

Roger - Oficiul elvețian de navigație maritimă, Elveția

„Mi-a plăcut foarte mult cursul IMM. Am terminat studii relevante pentru cariera mea în ritmul meu. Acest lucru a fost foarte important ca maestru al unui feribot Ro-Pax pe un traseu maritim scurt, care sosea și pleca din port de opt ori pe zi. M.Sc. a fost un factor semnificativ în promovarea mea timpurie la Master Senior. Foarte recomandat tuturor celor care doresc să-și continue perspectivele de carieră într-o perioadă scurtă de timp. "

Paul - Căpitanul unui feribot Ro-Pax, Irlanda

"Am apreciat foarte mult flexibilitatea programului de studiu, care mi-a oferit oportunitatea de a studia din întreaga lume. Curriculumul cuprinde o gamă largă de cunoștințe pentru oricine lucrează în managementul unei companii maritime și este un complement excelent la orice practică. educația maritimă. Materialul de curs oferit a fost de mare ajutor, iar sprijinul tutorilor a fost extraordinar. "

Anna - avocat pentru Dreptul maritim și Dreptul asigurărilor, Elveția

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Human values, future orientation, good research conditions, and teaching quality are the cornerstones of Jade University with its three locations in the north-west of Germany. The Core values of Jade ... Citeste mai mult

Human values, future orientation, good research conditions, and teaching quality are the cornerstones of Jade University with its three locations in the north-west of Germany. The Core values of Jade University of Applied Sciences commits the university to social responsibility and define the framework for planning its development and objectives. The Core values describe the culture we want to embody at Jade University of Applied Sciences. Citește mai puţin
Wilhelmshaven , Oldenburg , Elsfleth + 2 Mai mult Mai Puțin