MS în psihologie criminalistică

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Master of Science in Forensic Psychology este un program online de 36 de credite care oferă studenților o perspectivă asupra intersecției psihologiei și a problemelor legale. Studenții înțeleg ceea ce fac psihologii medici și vor învăța cum să aplice această pregătire într-o varietate de contexte profesionale.

Acest program de licență va oferi studenților pregătirea profesională necesară pentru a funcționa la un nivel optim într-o varietate de setări medico-legale în care se folosește psihologia, inclusiv instanțele de judecată, forțele de ordine, justiția penală, birourile de securitate națională, închisorile, agențiile de servicii sociale, agențiile de protecție a copilului, și instalații de tratament.

Mulți studenți din programul nostru s-au specializat în drept, sănătate mintală sau alte servicii de sănătate și doresc să lucreze în zona medico-legală. Alții sunt interesați să își continue cariera și să își asume mai multe poziții la nivel înalt. Unii dintre studenții noștri folosesc acest grad pentru a-i face mai competitivi atunci când solicită un program de doctorat.

Formatul online și curriculumul non-clinic fac din program o opțiune excelentă pentru profesioniștii care au nevoie să integreze studiile absolvenților cu responsabilitățile de serviciu. Programul se adresează, de asemenea, celor care locuiesc în zonele rurale sau de frontieră din și în afara Statelor Unite, celor cu acces limitat sau fără acces la acest tip de program educațional la nivel de absolvenți și persoanelor care lucrează programele de schimburi ne-tradiționale, cum ar fi cele în aplicarea legii, corecții, securitate națională și militar.

webinarii

MS în programul de psihologie criminalistică găzduiește periodic seminarii web gratuite realizate de facultatea de programe în domenii legate de program. În seminarii sunt incluse o imagine de ansamblu a programului și informații despre aplicarea acestuia. Sesiunile sunt înregistrate și linkurile sunt incluse mai jos. Vedeți mai jos pentru date / ore și informații de înregistrare.

Dr. Greg Vecchi discută ucigașii activi pe bază de greutăți în mediile școlare și de lucru și examinează o metodologie care folosește analiza comportamentală pentru a crește succesul prezicerii și prevenirii acestor apariții.

Notă importantă

Nu există licență sau certificare în Florida sau în majoritatea statelor pentru psihologia criminalistică în acest moment. Este considerat o subspecialitate a altor programe legale de sănătate mintală clinică. Dacă scopul tău de carieră este să fii psiholog criminalist sau să faci muncă clinică, atunci este sugerat să iei în considerare programele noastre de doctorat, cum ar fi doctoratul nostru. în Psihologie Clinică sau Psy.D. în psihologie clinică, deoarece aceste programe duc la licența de psihologie generală din Florida și majoritatea statelor. De asemenea, MS în psihologia criminalistică îndeplinește condițiile necesare pentru aceste programe. Dacă doriți să fiți consilier în domeniul sănătății mintale la nivel de master, puteți aplica pentru MS-ul nostru în Consiliere, unde puteți obține cerințele pentru acordarea de licențe în Florida.

Cerințele de admitere

Pentru a fi luat în considerare pentru admiterea la studii universitare, solicitantul trebuie să prezinte dovezi de capacitate scolastică și să aibă un interes puternic în domeniul Psihologiei Legale. Cerințele minime includ o diplomă de bacalaureat de la o instituție acreditată regional.

 1. Completați formularul de cerere online.
 2. Trimiteți o taxă nerefundabilă de cerere de 50 USD.
 3. Depune o diplomă de bacalaureat de la o instituție acreditată la nivel regional. Trebuie prezentate fise oficiale de la toate școlile la care a participat și / sau evaluarea agenției a diplomelor străine.
 4. Aveți un GPA de 3.0 în ultimele 60 de credite ale studiilor universitare de licență SAU finalizarea a cel puțin 18 credite de studii universitare cu un GPA de 3.0 sau mai bun sau finalizarea OR a testului GRE cu un punctaj preferat de 300 sau 1000 (versiunea anterioară a examenului ) în secțiunile verbale și cantitative. (Pot fi luate în considerare candidații cu o medie a punctului de grad sub un nivel de 3,0, dar 2,5 sau mai mare, care au experiență profesională dovedită în drept, aplicarea legii, corecții, justiție penală sau un domeniu conex. Este necesar un interviu.).
 5. Trimiteți un eseu de 500 de cuvinte care să explice interesul dvs. în domeniul Psihologiei criminalistice. Descrie cum experiențele tale profesionale, academice și personale te-au determinat să aplici la un nivel de master la acest program. Includeți numele complet în eseu. Declarația personală ne ajută să vă cunoaștem dincolo de datele obiective furnizate în revizuirea notelor de curs și a altor informații obiective. De asemenea, demonstrează capacitatea dvs. de a vă comunica gândurile într-o manieră profesională, organizată și succintă.
 6. Trimiteți două scrisori academice sau profesionale de recomandare de la persoane care sunt familiarizate cu aptitudinea dvs. pentru studiul absolvent.
 7. Arată dovada competenței în limba engleză (dacă este cazul).
 8. Poate fi solicitat un interviu pentru admiterea în program.

Notă: Toți studenții sunt admiși numai la studiile absolvente După finalizarea primelor 4 cursuri cu 3.0 GPA sau mai bine, acestea vor fi înscrise în programul de licență. Studenții care nu îndeplinesc acest standard vor fi întreruși în program.

Programul va accepta cererile pentru studenți care nu solicită grad (studenți speciali), care pot dura până la patru cursuri fără a solicita admiterea completă la programul de grad. Acești studenți vor avea nevoie de aprobarea directorului de program. Aceștia li se va cere să urmeze toate procedurile dacă doresc să solicite admiterea completă la program.

Studenti internationali

Cetățenii străini care au domiciliul în afara Statelor Unite în momentul depunerii cererii și al căror limbă maternă nu este engleza trebuie să prezinte dovezi de competență în limba engleză, finalizând în mod satisfăcător Testul limbii engleze ca limbă străină (TOEFL). Cerințele pentru scoruri sunt aceleași ca admiterea la studii universitare și sunt după cum urmează: scor minim de hârtie = 550; scor minim computerizat = 213; scor internet minim = 79). Un scor de 6,0 pentru examenul internațional de testare a limbii engleze (ILETS) este acceptat în locul TOEFL.

Iată câteva dintre motivele pentru care studenții au ales NSU.

 1. Dimensiunile clasei mici vă oferă acces unu la unu la profesori.
 2. O viață vibrantă a campusului include NCAA Athletics, organizații sociale și profesionale, activități culturale și wellness și fitness.
 3. Sa clasat în top 20 la cel mai bun colegiu dintre universitățile naționale în 2018.
 4. Studii universitare de prestigiu în medicină, drept, psihologie, afaceri, educație, farmacie, stomatologie și multe altele.
 5. O populație diversă de studenți include 1200 de studenți internaționali din 116 țări din cinci continente.
 6. Dispozitivele de ultimă oră includ cea mai recentă tehnologie de clasă, laboratoarele avansate și cele mai bune biblioteci de cercetare.
 7. Mulți dintre absolvenții NSU continuă să obțină diplome de masterat, doctorat sau profesional la NSU sau alte universități. Studenții universitari participă la cercetarea NSU în domenii precum medicina, oceanografia, cancerul, psihologia, stomatologia și autismul.
 8. Elevii își construiesc relații prin participarea la numeroase evenimente comunitare, multe dintre ele fiind organizate pe campusul campusului NSU. Campusul nostru principal este la doar câteva minute de plaja din Fort Lauderdale, South Beach, Las Olas și Everglades.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... Citeste mai mult

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Citește mai puţin