Managerul internațional Master Smart City

Generalități

Programul de descriere

Masterul este conceput în cadrul conceptului Smart City, pentru a oferi participantului o abordare multidisciplinară, luând în considerare instrumentele tehnologice emergente în diferitele contexte urbane.

Formăm elevii pentru a deveni un manager Smart City, care va conduce departamentele Smart Cities, cu scopul de a asigura coerența tuturor inițiativelor și proiectelor unui oraș, de la o abordare inteligentă și durabilă.

Astăzi, 55% din populația lumii trăiește în zonele urbane și se preconizează că până în 2050 această cifră va crește cu până la 68%

În acest context, dezvoltarea durabilă a orașelor este mai relevantă ca niciodată. Noile modele urbane trebuie concepute dintr-o perspectivă mai respectată și mai sensibilă față de cetățeni și față de planetă.

Obiectivul Masteratului este de a înțelege, proiecta și evalua modul în care deciziile și acțiunile întreprinse în dezvoltarea proiectelor și în activitatea obișnuită a organizațiilor noastre au multiple efecte economice, de mediu, sociale și tehnologice.

Proiecție profesională

Veți deveni agentul schimbării orașelor, fiind o figură principală în diferite tipuri de proiecte urbane și asigurând rezultate eficiente în echipele interdisciplinare: membri ai administrației urbane și regionale, reprezentanți ai mediului economic urban, arhitecți, ingineri, precum și tehnicieni care lucrează în domeniul planificării și implementării unor soluții inteligente pentru analiștii de date, economiști, geologi, cartografi, avocați, printre altele.

  • 72 % Studenți angajați ca Managerii Smart City
  • 32 % Creștere salarială
  • 43 % Mai multe oportunități profesionale
  • 96 % Studenții l-ar recomanda

Conținut academic

Blocul 1: Introducere

Modul 1. Agenda urbană nouă pentru orașe 4.0

Modulul 2. Dezvoltarea urbană inteligentă

Modulul 3. Echipamente și clădiri inteligente

Blocul 2: Substantiv

Modulul 1. Infrastructură și mobilitate

Modulul 2. Durabilitatea și economia circulară

Modulul 3. Rețele și infrastructuri inteligente

Blocul 3: instrumental

Modulul 1. Proiecte strategice și ofertă internațională

Modulul 2. Furnizarea de servicii urbane

Modulul 3. Cetățeni, guvern și evaluarea datelor

Blocul 4: Proiectul final al maestrului

În TFM elevii vor propune un subiect, obiect de lucru în cadrul ariilor studiate în diferitele discipline ale Maestrului. Lucrarea va consta în dezvoltarea unui proiect Smart City aplicabil unor transformări urbane, care să reflecte obiectivele urmărite, proiectarea, actorii care participă, programarea, evaluarea economică, finanțarea, implementarea, rezultatele așteptate și evaluarea ulterioară a acestora ; conform instrucțiunilor care vor fi furnizate de-a lungul Maestrului.

Un master online cu săptămâni internaționale la fața locului

Acest program prezintă o experiență care combină formarea online și învățarea față în față, cu activități internaționale (opționale) care creează oportunitatea optimă de a înțelege conceptualizarea BIM și modul în care această metodologie ar trebui adoptată în proiecte din întreaga lume. Pentru mai multe informații despre aceste activități, faceți clic pe orașele care vă interesează.

Metoda noastră unică de învățare

De la înființare, Zigurat a oferit formare care leagă cunoștințele academice cu cerințele profesionale. Din acest motiv, are cele mai influente organizații și profesioniști din industrie, pentru a oferi o experiență imersivă în industrie.

  • Proiecte reale care schimbă lumea
  • Învățarea practică sau "învățarea prin practică"
  • Impactul tehnologiei asupra ingineriei și arhitecturii
  • Activitatea colaborativă

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Zigurat is a Global Business School focused on Innovation and Technology. We offer a range of programs, including masters, corporate training and events, tailored to professionals and businesses needs ... Citeste mai mult

Zigurat is a Global Business School focused on Innovation and Technology. We offer a range of programs, including masters, corporate training and events, tailored to professionals and businesses needs. Zigurat’s programs are dynamic and based on the experience and knowledge share of a faculty board, that are digital industry leaders. Driven by a multicultural and talented team, looking to change the educational sector, contribute to the development of society, through disruptive training and digital transformation. Citește mai puţin