Limba engleză ca a doua limbă - ESL (online)

Aston American University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Limba engleză ca a doua limbă - ESL (online)

Aston American University

79864_Englishasasecondlanguage.png

Imaginați-vă că puteți să lucrați în locuri de muncă disponibile în mod obișnuit pentru persoanele care vorbesc limba engleză. Imaginați-vă că aveți posibilitatea de a alege un loc de muncă care vă va oferi câștiguri mai mari și vă va imagina că veți putea comunica în mod clar nevoile dvs. de a trăi o viață de împlinire. Abilitatea ta de a vorbi, de a scrie și de a înțelege limba engleză îți va afecta productivitatea în viață și, ulterior, vei câștiga potențialul. Studii recente au arătat că vorbitorii non-englezi care lucrează în Statele Unite și care au recurs la întărirea limbii engleze cu educație și-au sporit calitatea vieții. O bună comunicare este, prin urmare, critică.

Aston American University a dezvoltat cursuri de limbă engleză pentru a ajuta oamenii să respecte standarde personale și legate de locuri de muncă din întreaga lume. Urmând pasul următor de îmbunătățire a limbii engleze cu Aston American University , veți obține cunoștințe suficiente pentru a vă aplica într-o varietate de setări în limba engleză, cum ar fi: gramatică, vocabular, înțelegere, ascultare și citire, vorbire, pronunție și scriere. Înțelegem ce este nevoie pentru a promova un mediu de învățare personal și atent, flexibil și adaptabil. Acesta este motivul pentru care, înainte de a începe cursul de limba engleză cu Aston American University , vom evalua abilitățile dvs. englezești și vă va pune la cel mai ideal nivel de învățare. A fi la un nivel adecvat vă permite să lucrați în domenii de îmbunătățire, să câștigați încrederea pe care o căutați și să găsiți succes cu competențele dvs. englezești.

Programul Scurt

În fiecare săptămână timp de opt (8) săptămâni, elevii vor fi îndrumați unul la altul (online) timp de treizeci (30) minute, pe măsură ce instructorul dvs. certificat vă oferă atenția completă și nedivulgată. Aceasta înseamnă că vă puteți concentra asupra practicării pronunțării și înțelegerii dvs. fără a fi nevoie să vă îngrijorați de un alt student. În plus față de sesiunile săptămânale de 30 de minute online cu tutorele dvs. live, sunt disponibile materiale de curs dezvoltate pentru a vă completa obiectivele de învățare. Puteți învăța limba engleză în ritm propriu și intimitate, fără a fi nevoie să părăsiți casa.

Obțineți încrederea pe care o căutați

Cu puțin timp și răbdare, veți fi în curând pe calea spre îmbunătățirea abilităților dvs. engleze cu Aston American University . Personalul nostru academic este prietenos, este gata să vă ajute. Contactați-ne pentru a obține cea mai bună valoare.

Engleză ca a doua limbă - Nivelul 100: Începător

Nivelul 100 introduce studenții la aspectele fundamentale fundamentale ale limbii engleze pentru a include:

 • De bază gramatică
 • Vocabular de bază
 • Ascultarea de bază a ascultării
 • De bază vorbind
 • Pronunția de bază
 • Citirea de bază a cititului
 • De bază

Printr-o multitudine de module de învățare, activități și sarcini, studenții vor putea dezvolta și practica abilitățile lor de engleza în fiecare dintre domeniile principale ale limbii engleze. Cursul de început include orele de lucru în timp real cu un instructor live, precum și feedback personalizat privind activitățile și misiunile, care sunt clasificate de un instructor ESL certificat. Notă: Toți elevii vor completa un test de evaluare înainte de data începerii cursului pentru a ajuta la stabilirea locului de plasare adecvat în cadrul diferitelor niveluri de curs.

Engleză ca a doua limbă - Nivelul 200: Elementar

Pentru a asigura elevilor să dezvolte un set de abilități bine rotunjite, cursul Elementar se bazează pe fundamentele fundamentale ale limbii engleze stabilite la nivelul 100, pe lângă activitățile și abilitățile care trebuie concentrate în mod egal asupra:

 • Gramatică
 • Vocabular
 • Ascultarea înțelegerii
 • Vorbitor
 • Pronunție
 • Citirea înțelegerii
 • Scris

Acest nivel oferă, de asemenea, un instructor viu certificat ESL care va coacha și va oferi feedback personalizat și clasificarea individuală pentru a îmbunătăți înțelegerea obiectivelor cursului. Notă: Toți elevii trebuie să fie evaluați și plasați la nivelul Elementar înainte de data începerii cursului.

Engleză ca a doua limbă - Nivel 300: Intermediar

Modulele și sarcinile de învățare intermediare sunt concepute pentru a se concentra mai mult pe abilitățile esențiale necesare pentru a intra în forța de muncă din limba engleză sau în instituțiile de învățământ superior. Nivelul 300 pune mai mult accentul pe dezvoltarea abilităților în domeniile de vorbire și de pronunție, precum și de scriere. Elevii care intră pe acest nivel vor stabili, de asemenea, o înțelegere fermă cu privire la competențele fundamentale, cum ar fi ascultarea și citirea înțelegerii. Instructorii noștri certificați ESL vor continua să ofere un feedback privat, unu la unu, pentru a permite studenților suportul de care au nevoie pentru a înțelege nivelurile intermediare de gramatică și pronunție care apar cu activități progresive dificile structurate pentru acest nivel de învățare. Domenii de interes:

 • Vorbire și pronunție pentru locul de muncă
 • Scrierea la locul de muncă
 • Ascultarea înțelegerii
 • Ascultarea și citirea înțelegerii la locul de muncă

Acest nivel oferă, de asemenea, un instructor viu certificat ESL care va coacha și va oferi feedback personalizat și clasificarea individuală pentru a îmbunătăți înțelegerea obiectivelor cursului. Notă: Toți studenții trebuie să fie evaluați și plasați la nivel intermediar înainte de data începerii cursului.

Engleză ca a doua limbă - Nivelul 400: Avansat

Cursul avansat este destinat elevilor să își dezvolte în mod independent abilitățile în engleză și încrederea într-o structură care are cel mai înalt nivel de instruire. Această configurație de avansare prin intermediul modulelor de învățare, al activităților și al misiunilor va ajuta elevii să beneficieze de:

 • Vorbire și pronunție pentru locul de muncă
 • Gramatică avansată
 • Vocabular avansat
 • Înțelegere avansată de ascultare
 • Vorbire avansată
 • Pronunție avansată
 • Cunoașterea avansată a lecturii
 • Scriere avansată

Acest nivel de curs avansat este încă facilitat de un instructor viu certificat ESL, care va oferi feedback personalizat privind activitățile și misiunile, precum și orele de lucru în timp real. Notă: Toți elevii trebuie să fi fost evaluați și plasați la nivel avansat înainte de data începerii cursului.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare August 6, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
8 săptămâni
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
1,750 USD
Plata integrală de școlarizare (cu reducere pentru plata anticipată).
Locations
Statele Unite ale Americii - Honolulu, Hawaii
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Statele Unite ale Americii - Honolulu, Hawaii
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala