Keystone logo

Online Program de Licență Programe în Științe alimentare în Elveţia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Program de Licență
  • BA
  • BBA
  • Elveţia
  • Asistență medicală
  • Nutriție
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (0)
    • Înapoi la categoria principală
    Locații
    Găsiți mai multe locații
    Tipul de grad
    Durata
    Ritmul de studiu
    Limbă
    Limbă
    Formatul de studiu

    Niciun program nu corespunde criteriilor dvs. de căutare. Vă rugăm să vă rafinați filtrele.

    Clear filters

    Online Program de Licență Programe în Științe alimentare

    Ce este Știința Alimentației?
    Știința alimentației studiază alimentele și modul în care acestea se leagă de mediu, societate și economie. Include studiul producției, procesării, siguranței și nutriției alimentelor. Știința alimentației include, de asemenea, studiul bolilor și contaminării alimentare.

    Ce pot face cu o diplomă în Știința Alimentelor?
    O diplomă în știința alimentelor poate duce la o carieră în industria alimentară, lucrând în domenii precum producția de alimente, procesarea, siguranța și nutriția. Absolvenții în știința alimentației pot lucra, de asemenea, în domeniul cercetării bolilor transmise prin alimente și a contaminării. Există oportunități pentru cei cu experiență în știința alimentară de a lucra în agenții guvernamentale sau companii private care sunt implicate în reglementarea industriei alimentare. Absolvenții în știința alimentației pot urma o carieră în mediul academic, predând și efectuând cercetări la universități și colegii.

    De ce să studiezi Știința Alimentelor?
    Știința alimentației este importantă din mai multe motive. Ne ajută să înțelegem cum alimentele ne afectează sănătatea și mediul, ceea ce poate ajuta la îmbunătățirea metodelor de producție și procesare a alimentelor, asigurându-ne că alimentele pe care le consumăm sunt sigure și hrănitoare. Studiind știința alimentară, putem, de asemenea, să învățăm mai multe despre cum să prevenim și să controlăm bolile transmise prin alimente. În cele din urmă, știința alimentară ne ajută să înțelegem factorii economici și sociali complexi care influențează producția și consumul de alimente.

    Licențe în Știința Alimentelor
    Diplome de științe alimentare sunt oferite la nivel de licență și absolvent. Programele de licență durează de obicei patru ani și acoperă subiecte precum chimia alimentară, microbiologia și nutriția. Programele de absolvire durează de obicei doi ani și includ cursuri în subiecte avansate de știință alimentară care cuprind fizica și ingineria alimentelor.

    Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.