ONLINESTUDIES

Compară 2 Facultăți în Tehnologie și inginerie Diplomă de Licență Online

O diplomă de licență este oferită după terminarea unui program educațional de trei până la patru ani de studiu cu normă întreagă. Programele de licență pot fi urmate în campus sau online, în funcție de școală, ceea ce este ideal pentru studenții ocupați.

Programele de tehnologie și de inginerie sunt concepute pentru studenții care caută o carieră în domenii precum ingineria chimică, industria prelucrătoare, industria aerospațială și ingineria civilă. Principiile de tehnologie și de inginerie sunt deseori învățate și aplicate prin experiență practică.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Program de Licență în Tehnologie și inginerie Online

2 Rezultate din Tehnologie și inginerie, De învăţare la distanţă Filter

Licențiat în Inginerie Digitală și Informatică Aplicată (B. Eng.)

AKAD University
Licenţă
<
Frecvență redusă
<
42&nbsp;-&nbsp;54 luni
Germană
Online

Îți place să-ți folosești nasul pentru a identifica, asigura și analiza toate tipurile de dovezi digitale în domeniul criminalisticilor digitale? Nu doar urmăriți modul în car ...

Citeste mai mult

Diplomă de licență în tehnologia informației și ingineria sistemelor (program online)

Universidad Del Valle De Mexico
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4&nbsp;-&nbsp;5 ani
Spaniolă
Online

Acest plan academic online vă permite să dezvoltați abilități orientate spre managementul și proiectarea proiectelor tehnologice, bazate pe platforme de vârf, luând în conside ...

Citeste mai mult