Filter
Licenţă
Ritm: Tot

Vezi toate 2 Studii Universitare în Studiul produselor alimentare și al băuturilor Diplomă de Licență Online

O diplomă de licență este o diplomă universitară universitară. Programele on-line permit deseori studenților aflați la staționare sau de la distanță opțiunea de a-și continua viața personală și profesională, în timp ce își continuă educația.

Ce este un burlac on-line în studiile despre alimente și băuturi? Studiile despre alimente și băuturi sunt adesea o explorare a modului de a crea nu numai articolele pe care oamenii le mănâncă și le consumă, ci și modul de vânzare, ambalare și distribuire a obiectelor în mod eficient. Acest lucru presupune ca studenții care se ocupă de acest subiect să ia diferite tipuri de cursuri decât dacă s-au specializat într-un obiect conex, cum ar fi artele culinare. Elevii se pot aștepta să întâlnească cursuri care investighează subiecte precum chimia alimentelor, logistica, economia internațională și știința ambalajelor alimentare. Aceste programe de licență necesită, de obicei, o serie de cursuri de educație generală pentru a satisface îndrumările de acreditare.

Un avantaj al obținerii acestui grad este faptul că unele instituții pot oferi clase de specialitate care ar fi de interes special pentru profesioniștii alimentari, cum ar fi istoria produselor alimentare ambalate sau sociologia băuturilor alcoolice. Deținătorii titlului câștigă, de obicei, mai mulți bani, de asemenea.

Elevii care doresc să aibă cea mai corectă reprezentare a costului unui program ar trebui să verifice direct la școală. Învățământul de licență on-line de licență, datorită instituției de acordare, tipurile de materiale necesare și alți factori.

Elevii care obțin o diplomă în acest domeniu se pot afla într-o poziție favorabilă atunci când se aplică unei varietăți de locuri de muncă în întreprinderile de distribuție și producție a alimentelor, cum ar fi un tehnician de control al calității într-o instalație de producere a alimentelor ambalate.Acești indivizi trebuie să examineze practicile, mașinile și produsele finite pentru a asigura că rezultatele fabricării sunt în conformitate cu standardele stabilite de un guvern sau o companie.

Este adesea recomandabil să investiga mai multe opțiuni pentru educația dumneavoastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Studiul produselor alimentare și al băuturilor

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

La sfârșitul Licențiat în Nutritie si Arta Culinară program de (Management Service Food) studiu sunt de asteptat absolvenții de a combina teoria cu practica și va afișa o ... [+]

3 UNIVERSITĂȚI TOP = 1 BUCUREȘTI EUROPEANĂ / strong> Toți elevii vor avea în plus față de ABMS Elveția Licență va primi o diplomă comună cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Șevcenko (KNU). ABMS este certificat de EFMD EOCCS, Swiss National Quality for Education (EduQua) și ASIC UK. WSB este o universitate europeană recunoscută și KNU este o universitate publică europeană fondată acum 200 de ani și clasată printre primele 500 de universități din lume. 3 Top Universități europene = Cel mai bun program virtual / online = 1 Top European Bachelor SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500 Advance Expertiza ta la ABMS Conectează-te cu elevii și liderii ca tine în programele noastre de licență online. Veți merge în măsura în care mintea ta va lua ca elev de licență la ABM.... [-]

Elveţia Zurich
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

ABMS este certificat de EFMD EOCCS, Swiss National Quality for Education (EduQua) și ASIC UK. WSB este o universitate europeană recunoscută și KNU este o universitate p ... [+]

ABMS este certificat de EFMD EOCCS, Swiss National Quality for Education (EduQua) și ASIC UK. WSB este o universitate europeană recunoscută și KNU este o universitate publică europeană fondată acum 200 de ani și clasată printre primele 500 de universități din lume. Veți merge în măsura în care mintea ta va lua ca elev de licență la ABM.

Acest Bachelor Executive (Ebba) in nutritie si Arta Culinară (Management Service Food) curs se face pentru studenții care au lucrat direct după liceu timp de cel puțin 3 ani într-o poziție de conducere, absolvenții sunt de așteptat să combine teoria cu practica și va afișa un sunet cunostinte de industria lor de management. Elevii sunt echipate cu cunoștințe utile de sanatate pentru a intra pe piața forței de muncă și pentru a contribui mai eficient la organizații din domeniul sănătății.... [-]

Elveţia Zurich
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 an
Online
Citiți mai multe în limba engleză