Filter
Licenţă
Ritm: Tot

Găsește 149 Studii de Licență Online

Ce sunt studiile de licență online?

Mai demult, obținerea unei diplome de licență necesita ore de studiu în fiecare zi timp de patru sau cinci ani în campusul universitar. Studenții trebuiau să se concentreze foarte mult și totul în viața lor se învârtea în jurul educației. În ziua de azi, studenții au opțiuni suplimentare care includ posibilitatea e a studia online pentru a obține o diplomă de licență. Aceste programe de licență online le oferă studenților șansa de a se bucura de viață, de a lucra într-un alt domeniu și de a merge la școală în același timp.

Ceea ce este și mai interesant este că studenții se pot înscrie la aceste cursuri de licență online de oriunde în lume. Asta include urmarea cursurilor în toată Europa, America de Nord, sau oriunde altundeva în lume. Acest lucru oferă un nou nivel de libertate studenților din ziua de azi.

Care sunt beneficiile unui program de licență online?

Obținerea unei diplome de licență online oferă mai multe avantaje. Studenții se pot concentra pe educație în orice domeniu de studiu și din orice țară. Te poți înscrie la un program online și poți economisi banii de bilet de avion și costurile de trai din altă țară. Este un avantaj și pentru cei care doresc să poată să se concentreze pe mai mult decât doar o universitate. La un program de licență online poți termina munca atunci când îți permite propriul tău orar. Asta înseamnă că poți lucra, avea grijă de familie sau că te poți pur și simplu bucura de viață în timp ce urmezi un program de studiu într-un domeniu competitiv precum dreptul. Programele de licență online au aceleași avantaje și caracteristici precum cele tradiționale, dar și beneficii suplimentare.

Din ce constă urmarea unui program de licență online?

Înscrierea la un program de licență online necesită ca studenții să petreacă mult timp concentrându-se pe educație. Materialul de curs este în continuare provocator și necesită un anumit număr de ore de studiu. Un astfel de curs poate fi dificil pentru cei care se luptă să rămână disciplinați și concentrați pe educație. Totuși, odată ce înveți cum să balansezi viața și educația, programele de licență online oferă o cale pentru învățământul avansat.
Studenții pot comunica cu profesorii și cu colegii prin tehnologia avansată. Vei urmări prelegeri, interacționa în cadrul discuțiilor și comunica pentru a finaliza cursurile obligatorii.

Care sunt diferernțele de cost și durată?

Durata și costurile pentru un program de licență online diferă în funcție de școală și de nevoile studenților. În comparație cu studiul tradițional la universitate, programele de licență online sunt mult mai ușor de gestionat atât în termeni de costuri, cât și de durată. Studenții pot uneori să finalizeze programele mai repede dacă își dedică mai mult timp școlii, sau mai târziu dacă deja au un orar încărcat.

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Ducere Business School

Studiați un asociat echivalent, apoi completarea la o diplomă de licență cu UWTSD ... [+]

Studiați un echivalent de asociat * apoi adăugați la o diplomă de licență cu UWTSD

DespreBA (Hons) Applied Business (Management) oferă studenților competențele și înțelegerea necesare pentru a excela ca manageri strategici și operaționali în mediul de afaceri modern.

Elevii vor înțelege principiile clasice ale managementului și relevanța acestora în contextul de astăzi, dar vor evalua, de asemenea, provocările și oportunitățile care au apărut într-un mediu de afaceri extrem de globalizat, digitizat și, prin urmare, diversificat și modern.

În plus, studenții vor dezvolta seturi de competențe antreprenoriale care vor ajuta atât la o gestionare eficientă în cadrul economiei digitale de înaltă performanță, cât și la stimularea capacității antreprenoriale în cadrul organizațiilor stabilite. Finalizarea acestui curs va permite studenților să proiecteze și să implementeze cadre și strategii de management pentru a se potrivi scenariilor de afaceri unice în care se află, indiferent de organizația pentru care lucrează.... [-]

Regatul Unit Swansea
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
2 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Yorkville University

Bachelor of Design Interior oferă studenților posibilitatea de a conecta, colabora, inova și îmbunătăți lumea din jurul lor prin design. Concepută pentru mintea creativă, ... [+]

Prezentare generală

Bachelor of Design Interior oferă studenților posibilitatea de a conecta, colabora, inova și îmbunătăți lumea din jurul lor prin design. Concepută pentru mintea creativă, cu o pasiune pentru estetică și funcție, programul pune bazele pentru crearea de spații frumoase, practice, sănătoase și sigure.

Misiunea programului Bachelor of Design Interior este de a cultiva cunoștințele studenților și de a promova abilitățile exploratorii și critice prin experiențe educaționale relevante pentru a răspunde în mod eficient cerințelor viitoarei lor cariere profesionale și îmbunătățirii societății.

Programul este conceput pentru aÎnvățați-vă să aplicați aptitudini critice, analitice și tehnice în procesele de proiectare la nivel înalt.Vă ajută să obțineți experiență în cele mai recente medii tehnice și digitale.Dezvoltați abilități creative și de colaborare în rezolvarea problemelor, alfabetizare vizuală, conștientizare culturală și ecologică.Creșteți o înțelegere reală a aspectului industriei de design și a modului de a vă comercializa.Acreditare profesionalăAcreditat de Consiliul pentru Acreditarea Design Interior (CIDA) • Recunoscut de Asociația Designerilor Interior Designeri din Ontario (ARIDO) și Designeri Interior din Canada (IDC)... [-]
Canada Toronto
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
London School of Design and Marketing (PT)

Designul nu a fost niciodată la fel de important ca acum. Este o parte a zilelor noastre pentru că putem găsi design în fiecare produs pe care îl folosim, în toate site-u ... [+]

Suntem o instituție de predare online disponibilă în 3 limbi (engleză, spaniolă și portugheză) cu sediul la Londra, dar cu cursuri online accesibile în întreaga lume.

De ce licența de design?

Designul nu a fost niciodată la fel de important ca acum. Face parte din viața noastră de zi cu zi, deoarece putem găsi design-ul în fiecare produs pe care îl folosim, în site-urile pe care le vizităm sau în toate aplicațiile pe care le instalăm pe smartphone-uri.

Școala londoneză de Design și Marketing Design Degree vă va ajuta să vă construiți o carieră în lumea creativă și poate fi un impuls necesar pentru atingerea unor noi obiective, dezlănțuirea părții tale creative și crearea de proiecte puternice care inspiră și influențează oamenii. Gradul de Design se bazează pe trei puncte cheie:... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Portugheză,Engleză,Spaniolă,Portuguese (Brazil),Portuguese (Portugal)
La zi
30 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Essex Online

Suntem primul furnizor de învățământ superior din Marea Britanie care a oferit LLB (Hons) Legea cu Psihologie într-un format 100% on-line și part-time. ... [+]

Suntem primul furnizor de învățământ superior din Marea Britanie care a oferit LLB (Hons) Legea cu Psihologie într-un format 100% on-line și part-time. Acest curs de onoruri combinate aduce impreuna lumile incitante ale legii si psihologiei, pentru cei care au un interes deosebit in aceste subiecte complementare si orientate catre cariera *.

Prezentarea mai multor perspective pe tot parcursul cursului vă va încuraja să vă dezvoltați gândirea critică și abilitățile analitice atunci când abordați diferite teorii psihologice și probleme juridice și vă îmbunătățiți încrederea atunci când le aplicați situațiilor reale.

Elementele de lege ale acestui curs acoperă o gamă largă de subiecte juridice esențiale, cum ar fi dreptul contractual, dreptul penal, dreptul Uniunii Europene, sistemul juridic englez și multe altele. Conținutul cursului conține, de asemenea, cele șapte baze de cunoștințe juridice necesare pentru exercitarea dreptului de către Autoritatea de Reglementare a Solicitantului (SRA).... [-]

Regatul Unit Colchester Marea Britanie online
Contactează şcoala
Engleză
Part time
48 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
International Telematic University UNINETTUNO

Programul echipează studenții cu abilitățile și încrederea în sine pentru a gestiona eficient și adapta la o gamă largă de medii de afaceri competitive și în continuă sch ... [+]

Programul echipează studenții cu abilitățile și încrederea în sine pentru a gestiona eficient și adapta la o gamă largă de medii de afaceri competitive și în continuă schimbare în arena internațională.

Licențiat în Economie și Managementul Afacerilor este împărțită în două căi principale:

Managementul afacerilor: o cale internațională de management în limba engleză;Gestiunea financiară: o cale internațională destinată managementului afacerilor, cu un accent special pe probleme financiare în limba engleză.

Business Pathway permite studenților:

1) să dezvolte abilități legate de administrarea și managementul afacerilor;... [-]

Italia Roma
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Columbia College Hollywood

Designul grafic și media interactivă oferă cunoștințele și cunoștințele practice de care aveți nevoie pentru a dezvolta un design grafic eficient și uimitor și interfețe ... [+]

Durata medie a programului: 4 ani

Ore de credit minime necesare: 192

Designul grafic și media interactivă oferă cunoștințele și cunoștințele practice de care aveți nevoie pentru a dezvolta un design grafic eficient și uimitor și interfețe web. Veți începe să creați imediat, câștigând experiență practică folosind toate instrumentele comerțului. Începând cu prima zi, veți construi un portofoliu și veți câștiga abilitățile necesare pentru a excela în cariera aleasă.

Carieră

Programul BFA Graphic Design Interactive Media vă pregătește pentru multe poziții creative, printre care:

Designer graficWeb designerUI / UX DesignerAsistent director artisticExpozant DesignerBrand Identity DesignerIlustratorFotografAccent... [-]
Statele Unite ale Americii Los Angeles
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
NationsUniversity

Scopul principal al programului de licență în studii religioase (BRS) este de a vă oferi cunoștințe aprofundate despre Biblie. Este pregătirea și fundamentul pentru grade ... [+]

Doriți să studiați pentru o diplomă BRS în întregime online? Aplicați la NationsUniversity !

NationsUniversity sunt dedicați abordării noastre de a învăța scripturile și cred că Cuvântul lui Dumnezeu este cheia pentru o lume mai bună. Acești donatori generoși sunt dispuși să plătească pentru primele trei luni de studiu. Acest cadou vă permite să studiați fără costuri, cu excepția taxei de înregistrare de 25 USD.

Acești donatori sunt dispuși să investească în tine și să te ajute să câștigi o educație biblică, astfel încât să îți poți schimba lumea. La sfârșitul primului trimestru, veți fi în măsură să luați o decizie care este cea mai potrivită pentru dvs.... [-]

Statele Unite ale Americii New Orleans
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
International Business Academy

Gradul nostru de licență în afaceri internaționale vă oferă cele mai importante instrumente de care aveți nevoie pentru a rezolva tipurile de provocări complexe care apar ... [+]

Afaceri internaționale (E-BA)

Concurența este în creștere pe piața internațională, ceea ce face ca cererea de locuri de muncă calificate în domeniile marketingului, economiei și resurselor umane să fie și mai mare. Mai ales dacă o persoană poate lucra cu sarcini diferite pe toate domeniile.

Gradul nostru de licență în afaceri internaționale vă oferă cele mai importante instrumente de care aveți nevoie pentru a rezolva tipurile de provocări complexe care apar atunci când lucrați într-un mediu internațional.

Veți obține informații despre tehnici și metode specifice în managementul financiar, comunicarea interculturală și managementul resurselor umane, permițându-vă să lucrați la misiunile dvs. într-un mod foarte profesional.... [-]

Danemarca Kolding
Februarie 2020
Engleză
Part time
1.5 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
California Southern University

CalSouthern's Bachelor of Applied Science este conceput pentru cei care au acumulat credite de curs colegiu, dar, din cauza circumstanțelor de viață, nu și-au terminat ni ... [+]

Nu vi se cere să depuneți un rezultat al examenului TOEFL pentru a aplica și a fi admis în cadrul Universității.

Prezentare generală

CalSouthern's Bachelor of Applied Science este conceput pentru cei care au acumulat credite de curs colegiu, dar, din cauza circumstanțelor de viață, nu și-au terminat niciodată diploma. Programul este structurat astfel încât să maximizeze valoarea creditelor dvs. de transfer, indiferent dacă acestea au fost obținute la o altă universitate sau prin programe care oferă credit pentru studii profesionale sau militare și experiențe cum ar fi CLEP, DSST / DANTES sau ACE CREDIT. Pot fi acceptate până la 90 de credite în transfer, ceea ce vă va ajuta să vă finalizați în final.... [-]

Statele Unite ale Americii Costa Mesa
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
4 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Clarks Summit University Online

Clarks Summit University's online Biblia și Teologia majoră este orientat spre elevul adult care caută pregătirea ministerului și are un interes în învățarea limbilor bib ... [+]

Clarks Summit University's online Biblia și Teologia majoră este orientat spre elevul adult care caută pregătirea ministerului și are un interes în învățarea limbilor biblice originale din greacă și ebraică. Mai jos veți sublinia domeniul de aplicare, evidențiază și rezultatele programului pentru ministerele disponibile la finalizare.

Cursuri majore

Bazându-se pe CSU Core, elevii se vor angaja în studiul serios al Cuvântului lui Dumnezeu și studiul limbilor biblice originale ale studenților greci și evrei câștigători 12 credite de credit cu dublă înscriere la Seminarul Biblic Baptist. Cursurile includ:

NT502 - Elemente de limbă greacă 1NT503 - Elemente de limbă greacă 2OT502 - Elemente de ebraică 1OT503 - Elemente ale ebraicului 26 credite ale Electivelor de Comunicare ale Ministerului Învățământului Superior12 credite de elevi de studii biblice de licență... [-]
Statele Unite ale Americii SUA Online
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
4 - 8 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone Institute

Obiectivul acestui program este de a pregăti potențialii lideri de afaceri fie pentru a-și dezvolta propria afacere, fie pentru a-și îmbunătăți abilitățile de afaceri de ... [+]

Certificat de înregistrare nr. 2001 / HE08 / 006. SAQA ID: 96415. (120 CREDITE)

Obiectivul acestui program este de a pregăti potențialii lideri de afaceri fie pentru a-și dezvolta propria afacere, fie pentru a-și îmbunătăți abilitățile de afaceri de bază, bazate pe fundații etice care pot fi protejate de societate.

Cerințe de admitereCertificat național de nivel superior sau certificat național profesional;Certificat de înmatriculare sau echivalent;Vârsta matură de 45 de ani poate fi admisă de condițiile de recunoaștere a învățării anterioare (RPL) și de rezultatele testului național de evaluare (BNT).Cerințe alternative de admitereCertificatul național de bază sau certificatul național de formare profesională cu permis de diplomă (sau echivalent), combinat cu rezultatele obținute de BNT;Vârsta maturată de 23 de ani și mai mult în primul an de studii și un certificat național senior (sau echivalent);Condițiile politicii de recunoaștere a învățării anterioare (RPL) pentru acces și rezultate ale BNT sunt factori determinanți pentru admitere. Contactați biroul de admitere în legătură cu RPL;Elevii maturi (45 ani sau mai târziu) pot fi admiși, determinați de condițiile RPL și de rezultatele BNT.Un angajament de timpMinim 3 ani cu normă întreagă;Maxim 6 ani cu fracțiune de normă;Pe net;Ianuarie și iulie primesc.... [-]
Africa de Sud Cape Town
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Saint Joseph's University Online

Programul de licență on-line al Facultății de Studii Libere în Studii Generale este construit pe baza unui curriculum de educație din lumea reală, care vă va ajuta să vă ... [+]

Programul de licență on-line al Facultății de Studii Liberale din cadrul programului de absolvire a studiilor universitare de la Universitatea Saint Joseph este conceput pentru a vă ajuta nu numai să vă luați creditele de colegiu existente și să vă finalizați licența, dar este construit pe un curriculum de educație din lumea reală care vă va ajuta un nou grad de lucru rapid și eficient. Alegeți din două concentrații: studii de autism sau studii profesionale.

Studiile privind autismul - Concentrația studiilor privind autismul din Bachelorul de Studii Liberale în Studii Generale se concentrează asupra cunoștințelor și tehnicilor de educare și asistență a persoanelor din Spectrul Autism. Se compune din zece cursuri în total: șapte cursuri teoretice și trei cursuri concentrate de experiență pe teren care sunt aprobate de BACB.... [-]

Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2020
Part time
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
AKAD University

Îți place să-ți folosești nasul pentru a identifica, asigura și analiza toate tipurile de dovezi digitale în domeniul criminalisticilor digitale? Nu doar urmăriți modul î ... [+]

Îți place să-ți folosești nasul pentru a identifica, asigura și analiza toate tipurile de dovezi digitale în domeniul criminalisticilor digitale? Nu doar urmăriți modul în care operează Industria 4.0, ci ajută să-l aduceți în fruntea experienței IT și a know-how-ului practic? "Internetul de lucruri" vă trezește spiritul de cercetare și spiritul de pionierat? Apoi, programul de licență "Inginerie digitală" vă va oferi toate cunoștințele necesare despre realitatea virtuală, date mari, sisteme încorporate, precum și securitatea informatică și informatică. Aflați cum funcționează viitoarele domenii ale tehnologiei și le puneți în aplicare în mod holistic datorită cunoașterii științelor informatice. Având o diplomă de licență în " Inginerie digitală și informatică aplicată ", vă calificați pentru funcții exigente și de management în toate industriile!... [-]

Germania Germania Online
Înscriere Deschisă
Germană
Part time
42 - 54 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IUBH Fernstudium

Gradul nostru de licență în Inginerie Industrială (B.Eng.), Vă pregătește cu cunoștințe de specialitate la nivel extins de IT și de inginerie și abilități de afaceri pent ... [+]

Industria de licență Inginerie industrială 4.0

Gradul nostru de licență în Inginerie Industrială (B.Eng.), Vă pregătește cu cunoștințe de specialitate la nivel extins de IT și de inginerie și abilități de afaceri pentru a face față provocărilor ingineriei industriale, înainte. Inovațiile care pot fi rezumate sub termenul industrial 4.0 sunt, prin urmare, avute în vedere separat, pentru a utiliza dezvoltările industriale rapide din ultimii ani, pentru a face profilul absolvenților noștri pentru piața muncii mai interesantă.

Punem un accent deosebit pe flexibilitate maxima, calitate excelenta, o orientare practică puternică și o gamă largă de servicii și inovații pe care le va face part-time studierea mai ușoară. tutorii noștri sunt, de asemenea, în orice moment ca o persoană de contact, astfel încât în ​​studiul tău totul decurge fără probleme.... [-]

Germania Bad Honnef
Înscriere Deschisă
Germană
La zi
Part time
6 - 12 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of South Australia Online

Informați de ultimele gânduri și de cele mai recente evoluții din domeniul criminologiei, veți învăța tendințele actuale în domenii inovatoare, cum ar fi criminalitatea c ... [+]

Programe de Licență Online 2020. Prezentarea generală a studiilorExplorați funcționarea internă a sistemului de justiție penală și descoperiți cum răspunde crimei și promovează justiția pentru indivizi și comunitate.Investigați tendințele actuale și problemele contemporane, cum ar fi criminalitatea cibernetică, combaterea terorismului, investigațiile poliției și serviciile de informații și criminologia aplicată.Aflați despre evoluțiile de ultimă oră și cercetarea în domeniul criminologiei de la cadre universitare cu experiență vastă în domeniu.Studiați un grad care vă va îmbunătăți perspectivele de carieră dacă lucrați în prezent în domeniul asistenței sociale, al consilierii sau al asistenței sociale, precum și al aplicării legii.Instantaneu... [-]
Australia Adelaide
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză