Filter
Licenţă
Gambia Ritm: Tot

Privește Licențe în Pedagogie Online în Gambia 2019/2020

O diplomă de licență poate fi obținută după terminarea unui program educațional care durează aproximativ patru ani. Absolvenții programelor de licență au adesea oportunități profesionale mai bune datorită experienței și competențelor obținute pe parcursul studiilor.

Unii elevi pot alege să se educe singuri, deși majoritatea studiilor se desfășoară sub îndrumarea unui profesor sau instructor. Învățământul superior este adesea supravegheat de un profesor. Educația poate avea loc într-o varietate de setări, fie formale sau informale.  

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

O lipsă extremă de resurse cuplat cu o situație economică precară a făcut Gambia o alegere proastă pentru cei care cauta un grad în învățământul superior. Deși numărul de Gambians educați este în creștere, este încă mult mai mici decât media internațională.

Contactează Școli de Top Studii de Licență în Pedagogie Online în Gambia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Pedagogie, Gambia, De învăţare la distanţă

Islamic Online University

Diplomă de licență în educație de la Universitatea Islamică Online va fi benefică pentru studenții în această viață și în viața de apoi. ... [+]

Licențiat în Educație (diplomă B.Ed.)

"Cei mai buni dintre oameni sunt cei care sunt cele mai benefice pentru oameni." (Al-Mujam Al-Awsat hadith, 5787) A fi profesor este poziția foarte onorabil și restante. Este o poziție care ar putea avea un impact mare asupra viitorului persoanei. Islamul a acordat o atenție considerabilă profesorilor, deoarece acestea sunt prima cărămidă în structura dezvoltării sociale. Ele sunt cauza de ghidare și de a dezvolta comportamente și mintea indivizilor și comunităților. Ei sunt printre cei mai benefice în societate și, astfel, printre cei mai buni oameni.

Prin urmare, este important ca profesorul să urmeze învățăturile adevărate islamice și să le înțeleagă în mod corect.... [-]

Gambia Banjul
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
4 - 12 găsește juris doctor
Online
Citiți mai multe în limba engleză