Filter
Licenţă
Africa Ritm: Tot

Găsește Programe de Licență în Pedagogie Online în Africa 2019/2020

Persoanele care doresc să își îmbunătățească perspectivele de carieră și să își extindă competențele ar putea fi interesați de urmarea unui program de licență. Această unitate academică de studiu poate fi dobândită după ce studenții termină un program postliceal sau alte cerințe educaționale.

Educația este definită ca fiind procesul de dobândire a conuștințelor în orice formă, fie că este vorba de credințe, obiceiuri, abilități sau valori. Există mai multe modalități prin care indivizii pot urma și primi o educație. Unele metode pot include predarea, povestirea, discuțiile deschise, instruirea și cercetarea.  

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Multe programe din Africa au loc într-un mediu cultural și fizic foarte neobișnuit decât majoritatea studenților sunt familiarizați cu, în vremurile bune. Vino să știți pentru a se adapta la aceste condiții de viață este o parte din distracție și provocarea de a trai acolo. Provocarea este intelectuală, emoțională și fizică.

Contactează Școlile Top Studii de Licență în Pedagogie Online în Africa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Pedagogie, Africa, De învăţare la distanţă

Islamic Online University

Diplomă de licență în educație de la Universitatea Islamică Online va fi benefică pentru studenții în această viață și în viața de apoi. ... [+]

Licențiat în Educație (diplomă B.Ed.)

"Cei mai buni dintre oameni sunt cei care sunt cele mai benefice pentru oameni." (Al-Mujam Al-Awsat hadith, 5787) A fi profesor este poziția foarte onorabil și restante. Este o poziție care ar putea avea un impact mare asupra viitorului persoanei. Islamul a acordat o atenție considerabilă profesorilor, deoarece acestea sunt prima cărămidă în structura dezvoltării sociale. Ele sunt cauza de ghidare și de a dezvolta comportamente și mintea indivizilor și comunităților. Ei sunt printre cei mai benefice în societate și, astfel, printre cei mai buni oameni.

Prin urmare, este important ca profesorul să urmeze învățăturile adevărate islamice și să le înțeleagă în mod corect.... [-]

Gambia Banjul
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
4 - 12 găsește juris doctor
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Botho University

Bachelor of Education, cu onoruri în învățământul primar este direcționarea în funcție de cei care doresc să intre în sectorul învățământului primar, ca profesor, formato ... [+]

O Licențiat în Educație cu onoruri în învățământul primar este direcționarea în funcție de cei care doresc să intre în sectorul învățământului primar, ca profesor, formator de educație fizică, specialist în tehnologia de educație, consilier de orientare sau de administrator al școlii.

Detalii privind programul: Programul este format din module de bază (obligatoriu) și facultative așa cum este detaliat mai jos. Unele module pot avea pre-rechizite (de exemplu, poate solicita ca elevul să treacă un alt modul sau un set de module întâi). Unele module pot fi corequisite (de exemplu, sunt necesare astfel de module care trebuie luate împreună). Numărul la finalul modulului în paranteze indică sarcina de credit a modulului. 1 credit este egal cu 10 ore de învățare (ghidate, în clasă și independente combinate); Prin urmare, un modul de 10 de credit necesită un averag... [-]

Botswana Botswana Online Lesotho Lesotho Online
Februarie 2020
Engleză
54 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză