ONLINESTUDIES.RO

Găsește 88 Studii de Licență Online

Obținerea unei diplome de licență este o realizare academică la care aspiră mulți studenți. Deși completarea unui program de licență poate dura patru ani, beneficiile obținute cu ajutorul competențelor specializate și a cunoștințelor de domeniu pot dura o viață întreagă.

Solicită Informații Studii de Licență Online 2019

rezultate găsite Filter

Bachelor of Arts în psihologie transpersonală integrală (ba-itp)

Ubiquity University
Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Mill Valley

Acest program BA este conceput pentru tineri motivați de spiritul de inovație și proaspete idei, care știu că au un prezent și un viitor în calitate de protagoniști, inovatori, și reclame culturale.

Bachelor în Design Interior Online

Yorkville University
Online Part time 3 ani Ianuarie 2020 Canada Toronto

Bachelor of Design Interior oferă studenților posibilitatea de a conecta, colabora, inova și îmbunătăți lumea din jurul lor prin design. Concepută pentru mintea creativă, cu o pasiune pentru estetică și funcție, programul pune bazele pentru crearea de spații frumoase, practice, sănătoase și sigure.

LLB (Hons) Legea cu psihologie

University of Essex Online
Online Part time 48 luni Contactează şcoala Regatul Unit Colchester UK Online + 1 mai mult

Suntem primul furnizor de învățământ superior din Marea Britanie care a oferit LLB (Hons) Legea cu Psihologie într-un format 100% on-line și part-time.

Ba on-line (onoruri), în managementul afacerilor (18 luni)

London School Of International Business - LSIB
Online La zi Part time 18 - 36 luni August 2019 Regatul Unit London UK Online + 2 mai mult

BA (Hons) în programul Business Management reflectă lumea în schimbare de afaceri și vă echipează cu expertiza necesară pentru a înțelege de afaceri și de management atât pe plan național și mondial.

Licență în Studii Religioase (BRS)

NationsUniversity
Online La zi Part time 4 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii New Orleans + 1 mai mult

Scopul principal al programului de licență în studii religioase (BRS) este de a vă oferi cunoștințe aprofundate despre Biblie. Este pregătirea și fundamentul pentru grade mai avansate.

Licențiat în științe aplicate

California Southern University
Online La zi Part time 4 - 6 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Costa Mesa + 1 mai mult

CalSouthern's Bachelor of Applied Science este conceput pentru cei care au acumulat credite de curs colegiu, dar, din cauza circumstanțelor de viață, nu și-au terminat niciodată diploma.

Industrială și Ingineria Sistemelor (on-line)

Universidad Tecmilenio
Online Part time 9 semestre Înscriere Deschisă Mexic Mexico Online

Ca un profesionist industriale si sisteme de inginerie, puteți aplica cunoștințele și de a dezvolta în: zone de producție, management de proiect, proiectare de plante și companii de asigurare a calității

Licențiat în justiția penală (online)

Clarks Summit University Online
Online La zi Part time 4 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online + 1 mai mult

Veți fi pregătit pentru o carieră în domeniul aplicării legii, al instanțelor judecătorești și al sistemelor corective, pe măsură ce veți dobândi o bază unică în teologie, sociologie și psihologie, alături de o abordare de răscumpărare, etică și de serviciu la nivel de domeniu.

Licențiat în Studii Liberale în Studii Generale - Studii privind Autismul

Saint Joseph's University Online
Online Part time 3 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Philadelphia

Programul de licență on-line al Facultății de Studii Libere în Studii Generale este construit pe baza unui curriculum de educație din lumea reală, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți oportunitățile de carieră. Cu o concentrație în studiile privind autismul, dezvoltați cunoștințele și tehnicile pentru a educa și a ajuta persoanele din Spectrul Autism. Această concentrare constă în cursuri teoretice și concentrate de experiență pe teren, aprobate de Comitetul de certificare a comportamentului de analiză a comportamentului (BACB).

Licențiat în Tehnologia Informației Aplicate

La Trobe –Didasko
Online La zi Part time 1 - 3 ani Ianuarie 2020 Australia Melbourne + 1 mai mult

Universitatea Tehnologică Informatică La Trobe oferă o educație excelentă, generalistă în domeniul tehnologiei informației (IT), și posibilitatea de a explora domenii de interes în sistemele informatice, dezvoltarea de software, rețelele de calculatoare și dezvoltarea web-ului.

Burlac industria de inginerie industrială 4.0

IUBH Fernstudium
Online La zi Part time 6 - 12 semestre Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Gradul nostru de licență în Inginerie Industrială (B.Eng.), Vă pregătește cu cunoștințe de specialitate la nivel extins de IT și de inginerie și abilități de afaceri pentru a face față provocărilor ingineriei industriale, înainte. Inovațiile care pot fi rezumate sub termenul industrial 4.0 sunt, prin urmare, avute în vedere separat, pentru a utiliza dezvoltările industriale rapide din ultimii ani, pentru a face profilul absolvenților noștri pentru piața muncii mai interesantă.

Licențiat în Inginerie Digitală și Informatică Aplicată (B. Eng.)

AKAD University
Online Part time 42 - 54 luni Înscriere Deschisă Germania Germany Online

Îți place să-ți folosești nasul pentru a identifica, asigura și analiza toate tipurile de dovezi digitale în domeniul criminalisticilor digitale? Nu doar urmăriți modul în care operează Industria 4.0, ci ajută să-l aduceți în fruntea experienței IT și a know-how-ului practic?

Licențiat în justiție penală

University of South Australia Online
Online La zi Part time 3 ani Septembrie 2019 Australia Adelaide + 1 mai mult

Informați de ultimele gânduri și de cele mai recente evoluții din domeniul criminologiei, veți învăța tendințele actuale în domenii inovatoare, cum ar fi criminalitatea cibernetică, victimologia, reabilitarea infractorilor și teoria dezordonării. Veți absolvi cu o înțelegere holistică a industriei justiției penale și veți studia cursuri dintr-o serie de discipline, inclusiv lege, poliție, criminologie aplicată, psihologie și sociologie. Câștigând cunoștințe despre rolurile și funcțiile din întregul spectru al sectorului justiției penale, veți dezvolta un set de competențe puternice și o bază largă de cunoștințe pentru a aborda problemele din diferite perspective. Cunoștințele și aptitudinile pe care le obțineți prin acest grad vor deschide cariere diverse în domeniul securității și al justiției penale, într-un moment în care industria se confruntă cu o creștere constantă a locurilor de muncă.

Licență de comerț

Cornerstone Institute
Online La zi Part time 3 - 6 ani Contactează şcoala Africa de Sud Cape Town + 1 mai mult

Obiectivul acestui program este de a pregăti potențialii lideri de afaceri fie pentru a-și dezvolta propria afacere, fie pentru a-și îmbunătăți abilitățile de afaceri de bază, bazate pe fundații etice care pot fi protejate de societate.

Studii superioare în administrarea și managementul afacerilor

Asturias Corporación Universitaria
Online Part time 36 - 48 luni Septembrie 2019 Spania Madrid Columbia Bogotá + 2 mai mult

Este timpul să intrați pe piața forței de muncă cu un mare succes, programul nostru vă dezvoltă capacitățile de a efectua procese administrative pentru conducerea oricărei companii private sau publice, de a consilia diverse organizații naționale și internaționale și de a orienta operațiunile pe piețele interne și externe ...